130
  • playstationchip
    #130
    Üdv! Akit érdekel xbox360as átalakítása Szegeden (viszi majd a backup lemezeket, live védelemmel) Email címem: [email protected]
  • adam first
    #129
    blablabla...
  • BiroAndras
    #128
    Hát, PC-n sokkal nagyobb felbontásban fut, és a textúrák is nagyobbak.
    Én mondjuk nem láttam PS2-n, de akik igen, azt mondják, hogy a látótávolság is sokkal kisebb.
    Ezek kívül nagyon látszik rajta, hogy a PS2 memóriájába egyszerűen nem fér el egy ilyen játék. Pl. ezért van, hogy hirtelen megjelennek és eltűnek járművek a szemed előtt. PC-n kb. 100 megát eszik, vagyis bőségesen lenne még memória.
    Az irányítása meg sajnos tipikusan szar minden konzolról portolt játéknak.
  • adam first
    #127
    "sztem pl. a GTA egy tipikus PC-s játék nemtudom elképzelni konzolon" Már megbocsás de a Gta Ps2-ön a legjobb mivel arra fejlesztik előrszőr és mivel arra exkluzív, kitalálhatod hogy melyik gépen a legjobb az irányítása stb.Szal a pécés vezrió nyomába sem ér hiába tudsz több dolgot beletenni,tunningolni.A ps2-es verzó van a legjobban eltalálva.
  • playmore
    #126
    Sokan félreértik itt a honi konzolháborúsdi okait. A honi PS majmok meg vannak sértődve hogy kijött még egy konzol (XBOX) ami fel tud mutani hasonló sőt több esetben jobb szolgáltatásokat mint az általuk imádott gépezet. Az XB-os pöcsök meg undorodnak attól h mindenhol azt kell hallgatniuk mennyire szar a box. Nem azt hogy mennyire jó ez és ez a konkurens játék hanem h mennyire szar az X-es hasonló műfajú változata. Ezt kéne észrevenni!
    Így is kisebbségbe vagyunk mi X-esek és nem akarunk senkit megtéríteni a PS felé de undorítónak tartom hogy szórakozásból vagy külsős érdekekből azt kell látnom, olvasnom az interneten is és nyomtatott formában is többk közt DZSONtól hogy mennyire szar a gép.
  • muerte2
    #125
    Mondjuk nem lenne hülyeség egy olyan konzol,amin simán böngészhetsz is, ne adj isten képeket szerkeszthetsz és akár rádobott nyomtatóval ki is nyomtathatod azokat. Ha még ezen felül valamilyen office (Nem pont MS) alkalmazás is létezne rájuk, akkor sztem sokan kitennék a PC-t a sufniba. :) Én biztos. A hardver a konzolokban már most is elég arra, hogy ezeket a dolgokat is elvigye gond nélkül, de megkockáztatnám, hogy tömörítésekkel, kódolásokkal sem lenne bajban. Ha jól tudom a SONY CELL-es cuccára nagyon hajaznak a coderek. Talán a mem lenne kevés bennük 1-2 dologra de az meg nem olyan baromi drága alkatrész hogy a gyártók ne tudnának kicsit többet a gépbe beledugni. :D
  • cateran
    #124
    Egyszeruen nem ertem,hogy miert nem ertik meg egyesek (koztuk a Sony is:P),hogy a konzol jatekra,a szamitogep meg egyeb masra hasznalatos! (A rossebnek akarjak keresztezni a kettot,internetre akkor is a pc lesz jobb ha a konzolipar a feje tetejere all,jatekra meg akkor is a konzol,ha a szamitogephasznalok belezoldulnek)
    Mindketto van(volt), szoval tudom mirol beszelek:)
  • Aramir
    #123
    Amiga nagy "A"!
  • Petys
    #122
    Huhhh bazz de sok kommentre kell válaszolnom... :D
    Először is én nem vitát akartam indítani, csak a véleményem fejtettem ki, ami sztem szabad, szólásszabadság van...
    Másodszor, igen én másra is használom a gépet például tanulásra
    Harmadszor eddig én annyit tudtam a konzolokról, amennyit leírtam. De mostmár kezdem megismerni őket, azért is van ez a topik számomra...
    Negedszer százszor annyi játék van PC-re mint konzolra, és nem mindig a legújabb a legjobb, pl.: én a régi DOOM-okat is imádom, a San Andreas-t is eddig 4x játszottam ki, sztem pl. a GTA egy tipikus PC-s játék nemtudom elképzelni konzolon (tudom, van konzolos változata )
    Ötödször mivel elég későn jutok/tottam hozzá a géphez és mivel nemvok egy gyorsíró, ezért előfordulhatnak helyesírási hibák a kommentjeimben, jó hogyha figyelmeztetsz, de ettől még nem kell helyesírási tanfolyamra küldeni
    Üzenem azoknak akik szinte lediszleksziásoztak, hogy inkább tanuljanak meg olvasni és tanulják meg ízlésesen közölni mások hibáit...
    Annak van igazán igaza aki szerint ez a téma már tényleg elkanyarodott a cikktől.
    Nem is akarom fecsérelni a Biteket, az én véleményem szerint a PC jobb mert univerzálisabb de ez az én magánvéleményem, nem fikázom már a konzolokkat, akit/kiket megbántottam vagy félreértettem attól most kérek bocsánatot, hisz emberek vunk, tévedünk...
    Mindenki játsszon azzal amivel tud és a pénztárcája engedi, ha nincs más akkor a pöcsével a porban
    HAVE FUN!!!
  • muerte2
    #121
    Bahh! BŐDLETESEN SZÁNALMAS embereknek tartom azokat akik ilyen szarságokon vtáznak.
    a következő fokozat az lesz, hogy autó Vs vonat vagy repülő Vs hajó. Emberek a topik lényege nem az lenne hogy mindenki sajátmagát igazolja és anyázza, meg hülyézi a másikat! Ha mindenki elmondaná a saját kis szubjektív véleményét mások sértegetése nélkül, mégjobb saját tapasztalatairól beszélne, amennyiben van összehasonlítási alapja, talán még hasznos is lenne a dolog. Többek között ez az én vagyok az okos mert nekem a seggemben is fejem van hozzáállás az ami miatt a magyarok soha nem jutnak előrébb. (tisztelet a kivételnek)
    (Hú bakker most meglepődtem milyen komolyat szóltam. :) ) Nem akartam bölcselkedni mert nálam sokkal bölcsebbokosabb emberkék is megfordulnak az SG-n (még szép)csak úgy láttam erősen el kanyarodott a hírtől a topik.
  • Tinman #120
    Pont így jön ide... mi baj a PC-s játékosokkal?
    Van elmebeteg fröcskölődő, meg van értelmes is.

    A PC-s játékos is egyfajta játékos -aki mellesleg a saját PC-s játékipara alatt vágja a fát az állandó warezolással, de ez más téma- csak max él-hal az FPS, RTS, online RPG játékokért.

    Néha elegem lesz ezekből a stílusokból és játszok konzolon, ahol viszont pontosan az olyan játékokból van több, melyekből PC-re alig akad, de ha van is az is konzolos port.

    Nem értem miért flamel az egyik fél, és miért a másik?

    Sok Box-os azt mondja a Halo aláz mindent,
    sok PS2-es azt mondja a GoW aláz mindent,
    sok Pc-s meg ölni képes a HL2-ért.

    Nekem pl. a Halo jött be legkevésbé, pedig multiztam vele eleget, a HL2 nem jött be, a GoW viszont nagyon. De ettől legyek PS2 fan?

    Nem vagyok egyik sem. Amelyik platformon van valami igazán remek cím azzal játszok... qrvára nem érdekel, hogy Ps2, Box, vagy PC.

    Az egyik legjobb mondás játékosok számára:
    "Life is short, play more!"
  • csimmasz
    #119
    Válaszz olyan szakmát, ahol ilyenekből kell megélni. Dupla kielégülést okoz :)

    Ez tényleg nem hülyeség.
    Ezekből lehet legkönnybben kiénekelni a zsozsót!!!
  • csomi
    #118
    Ez hogy jon most ide? Mindenki tisztaban van ezekkel de azt is tudja mindenki, hogy nappal kek az eg megsem beszelunk rola. Ellenben amirol beszelni kell, hogy a vaskalapos PC-s csirak bekaphatjak. Hat ennyi volna, azt hiszem igy erti mindenki.
  • nono84
    #117
    Nagy igazságokat mondtál Tinman ! Végigolvastam az összes hozzászólást és ez az egyik legnormálisabb!
  • Tinman #116
    Egy igazi valamirevaló játékos játszik és nem
    ragad le ilyen szánalmas dolgokon, mint is sokan.
    Nem az a lényeg MIN játszol! Hanem az, hogy MIVEL!


    Nem veszitek észre, hogy ez az egész konzol vs PC war teljesen értelmetlen? Eddig megvolt a határvolnal a PC és a konzol között de pl. a PS2-re a Lunix kit már szépen kezdte elmosni, hogy a Box-ra megjelent emulátorokat és egyéb PC-n is használatos programokat ne is említsem.

    A határvonal szvsz a PS3-al már szinte teljesen megszűnik.
    Steve Blood is könnyen netezik és multizik -ahogy eddig- és Konzol Robika is remekül teszi ugyan ezt.
    A jövő pedig egyértelműen abba az irányba mutat, hogy a konzol igazából valamilyen mindenttudó kicsi, hordozható szórakoztató központá avanzsál át, míg a PC-t végre valahára arra használják amire való: munkára.

    Nézzétek meg milyen nevek jönnek ki PC-re pár éve?
    Rengeteg a konzolos port, melyek PC-n is elég szép sikereket érnek el.

    Igen, vannak rossz portok is, és igen, vannak szinte exkluzív PC-s nevek is. Da ha jól megnézitek ezek az exkluzív nevek, csupán ideig-óráig azok, melyek vagy tervben vannak, vagy már készülnek konzolra.
    Gondolom a sok flamer azt is tudja, hogy erősen tervben van, hogy a konzolos online játékosokat és a PC-s online játékosok elvegyülve, egymás ellen is játszhassanak.
  • Anubys
    #115
    "És végül: pc-n mindíg is volt savegame ;)"

    Konzolon is, csak nem mindig használták (pöcén sem).

    "És ha valaki CS:S-et nyom konzolon online, szóljon már lécci.

    Nesze... (tudod: xboxlive...). Igaz, nem a Source, de azt meg valszeg megcsinálják 360-ra...

    Ja :))) lehet 'buzi' is, ugye Anubys? :))))))

    Felőlem lehet buzi is, kérdezd meg mrCsé-t, bár lehet, hogy éppen "vannak nála"... ;)

    letöltötted már a CS:S-t amigára? :DD ROFLOL

    Az eddigiekből mit vontál le, mi a véleményem a CS-ről? Ha lenne Amigán, valszeg főbelőném, aki portolta. :)
  • adam first
    #114
  • adam first
    #113
    Tanulj egy kis konzoltörténelmet.:))
    "Mondtad ezt már a kiadóknak is, akik mindkettőre adnak ki.? Hú, szaladj, mond el nekik a jó hírt, hogy akkor mire fejlesszenek inkább...hogy hol a piaci rés." Ok,szaladok.:))
  • Tbone
    #112
    Az ebayen meg 20-30k-ert lehet venni xboxot jatekokkal egyutt.

    Ennyiert vehetsz max 2 uj PCs jatekot. Igy meg megveszed, hazviszed, bedugod, jatszol, orulsz...
  • irkab1rka
    #111
    Anubys: A régi játékok is futnak rajta (konzolon): na jó :) ott a pont! Windows alatt ez a legnagyobb szopás. Pedig az UFO 2 még mindíg a nagy kedvencem, csakhát... ;)
  • irkab1rka
    #110
    A zsiroskenyér hagymával és paprikával a LEGJOBB

    Adam First: te nagyon lol vagy :) a konzolra több a játék mint PC-re... Látod, ez vicces. Mondtad ezt már a kiadóknak is, akik mindkettőre adnak ki.? Hú, szaladj, mond el nekik a jó hírt, hogy akkor mire fejlesszenek inkább...hogy hol a piaci rés.

    Látom, azt hiszitek, hogy PC vs konzol, az valami nagy flamewar téma.

    FYI: a Sony ÉVEKIG számítógépként adta el a PS2-t európában (papíron!). (Az igaz, hogy ezt később elbukták, és ki kell fizetniük az extra adót, amit a szórakoztató elektronikára raknak errefelé.)

    FYI: az xbox alapvetően olyan alkatrészekből van, amik egy sima pc-ben megvannak, fut rajta a linux.

    FYI: Mindkettőre van egy halom legális és illegális játék, mindenkinek van olyan ismerőse, akivel,öööö cserélhet, ha úgy tartja kedve.

    A PC piac rugalmasabb, előbb jelentek meg az online játékok. A konzolokra olcsóbb fejleszteni, és megéri alaposabban, jobb minőségben, mert viszonylag fix a hardware (konzolon is vannak hardware reviziok!), tehát nem kell csak 1-10 hardware kombinációval tesztelni, tehát több pénz és idő jut az implementálásra, és az is motiváló, hogy nincs bugfix (javítási lehetőség). Ez persze nem jelenti azt is, hogy akkor jobb minőségűek a játékok. Nagyobb különbség van 2 konzolos játék minősége között, mint egy konzolos és pc között átlagban.

    Ha ez sem elég, kérdezzetek meg valakit, aki nyomta konzolon és pc-n a 'Fable, the lost chapters' játékot. PC-re _is_ kiadták.

    És végül: pc-n mindíg is volt savegame ;)

    És ha valaki CS:S-et nyom konzolon online, szóljon már lécci. Ja :))) lehet 'buzi' is, ugye Anubys? :)))))) letöltötted már a CS:S-t amigára? :DD ROFLOL
  • Anubys
    #109
    "A grafikájuk néha lenyűgöző de csak eredeti játékot vehetsz hozzá ráadásul maga a konzol is igen borsos árú..."

    Pöcére is elvileg eredeti játékot illik venni, az, hogy ilyen tolvaj kis pöcsök, mint pölö te, verik a nyálukat, hogy warezolnak, még jelentio azt, hogy a pöce jobb. Amúgy, ha nagyon akarsz, konzolra is lehet warezolni (arra van a modchip, de ilyet neked hiába mondok, mert nézel bambán, utána majd folytatod ott, ahol abbahagytad).
    Amúgy, veszel egy konzolt (mondjuk konkrétan egy ps2-t) 30000-ért, te a saját bevallásod szerint 120000-et költöttél a gépedre, tehát marad 90000, hogy bevásárolj eredeti játékokat, és még csak akkor tartassz ott, mint a pöce esetében a csupasz gép. Ha mondjuk ezeket a játékokat használtan veszed, akkor kb. 3-4000-ért megvan darabja, tehát, abból a 90000-ből vehetsz durván 25-30 játékot, és talán még egy helyesírási szabályzatra is futja a maradékból.
    Nem kell fejlesztened évente/kétévente, hanem 5-6-7 évig fixen megvan a cuccod, és a legújabb játékok is ugyanúgy fognak futni rajta, mint a régiek.
    Na, hogy is jössz ki olcsóbban?


    "Szemben a PC-s játékokat letöltheted, moddolhatod és a PC-t még sok más mindenre használhatod :D"

    És mondd csak, te pölö még mi másra használod a gépedet?

    asszem a PS2 lehet DVD-t nézni, hurrrá

    Meg DivX-et, meg MP3-at hallgatni, meg netezni, meg egy rakás Linuxos progi is fut rajta, ha veszel bele egy vincsit, amire felküldessz egy Linuxot, bár ilyet inkább nem mondok, mert szerintem arról csak annyit tudsz, hogy fikázni kell, mert nincs rá csé...

    Nagyokos konzolosok mivan ha megunom azt a két játékot???
    Jah, vegyek még kettőt csak 9999 Ft ért???


    1. Eladod
    2. Elcseréled
    3. farkadrahúzod

    Emberek ez csak a pénzért megy!!!

    Mint minden

    jah a másik hogy én már a billentyűzeten nőttem fel,

    Felnőttél? Ilyet azért ne mondj 14-18évesen. Előbb tanulj meg helyesen írni.

    nem birnám megszokni a Joypad-ed...

    Eleinte én is azt hittem, kb. két napba telt rájönnöm, hogy mekkora hülye voltam, hogy egyáltalán foglalkoztam billentyűzettel. (Oké, FPS-ek esetében nem, oda tényleg kell az egér+billentyűzet, de minden másra _SOKKAL_ jobb az analóg joy).
  • rohamkukac83
    #108
    +lilahagyma
  • Anubys
    #107
    "buziknak valo szarok"

    A reglapodról: "Foglalkozás, hobby: csézés"... A csézés buziknak való...
  • adam first
    #106
    "Egy szó, mint száz, nehogy már azért vágják fel a nyelved, mert te szeretsz játszani, és ezért konzol kell neked."
    Huha de menő itt valaki,olvass vissza kisfiam.
  • Anubys
    #105
    "Más kérdés, hogy még Civilization-t, vagy Rise of Nations-t még nem láttam konzolra, de gondolom ezeket a játékokat leszólnád, mondván, hogy kell a g*cinek. Nekem pl. kellenek, meg még sokaknak."

    Hogy nem láttad konzolra, az nem azért van, mert nem látezik...
    Civilization PS-re
    Civilization II PS-re

    Rise of Nations tényleg nincs, helyette van ezer másik, visont én pöcén egyre kevesebb olyan játékot látok, ami érdekel. Az RPG-k mostmár szinte csak konzolra jönnek ki (sőt dungeon crawler rpg-k egyáltalán semmire, sajnos, pedig azok voltak a mókás játékok ám), a horrorjátékok kb. 15-20 százalékát írják át, verekedős stuffokból pedig egy darab nincs, pedig azzal aztán el lehet ökörködni ketten is...
  • Mike65
    #104
    a kenyér téliszalámival a legjobb!
  • Tekken5
    #103
    A Playstation a legjobb! :D
  • Morden23
    #102
    Tudod, ez a vicces a marketingben. Manapság nem államfők, hadurak vagy vallási vezetők mozgatnak meg tömegeket, hanem a PR-osok. És valljuk be, remek munkát végzünk.

    Engem nem is az zavar, hogy valaki ragaszkodik egy márkához, mert sok embernek vannak ilyen tulajdonságai (autó, újság, IT cucc, boxeralsó, napszemüveg, bármi), de az már azért zavaró, hogy sokan úgy gondolják, hogy "aki PS3-as, az az übermensch, aki XBoxos vagy PC-s, az meg Microsoft seggnyaló BilGécjugend-fanboy untermensch selejt". A vicces az, hogy ezeket pl. egy olyan ember írta ezen a fórumon (más topicban), akinek az lenne a feladata, hogy objektíven tájékoztassa a nagyérdeműt az érintett témáról.

    És gondolom tudod jól, hogy minden téren ez megy. Nincs mit tenni, ez van. Válaszz olyan szakmát, ahol ilyenekből kell megélni. Dupla kielégülést okoz :)
  • csimmasz
    #101
    Igen,igazad van,fikázni kritizálni,hülyeségeket bekiabálni mndenki tud pláne neten keresztül.
    A valóságban már nem lennének ilyen bátrak.

    Amikor konzolos,ati/nvidia-s vagy intel/amd-s hír van bárhol,amikor beleolvasok a topikba olyan érzésem van mint amikor valami ringbe szálnék be.Kintről örjöngve üvöltenek mindenflől a kis hülyegyerekek, anyázzák a másik tábort ki akarják nyírni az egész családját,minden másképp gondolkodónak.
    Én és még jonéhány ember aki szeretne véleményt cserélni értelmesen a topikban,hamar leleszünk idiótázva meg stb mert miazhogy nemlátjuk a nyilvánvalot,hogy milyen jo ez az meg mennyire szar.
    Asszem nincs mit tenni ez van.
  • Morden23
    #100
    Talán azért szeretnek ilyen dolgokról vitázni, mert itt lehet úgy "keresztesháborút" folytatni, hogy nem kell hozzáraknod semmit a szádon kívül.
    Tudod, a focimeccsen vásárra vinné a bőrét az egyszeri barom, szóval mi sem egyszerűbb, mint arctalanul lázadni egy rajtad teljes mértékben kívülálló dologra, ami anélkül is létezik, hogy te bármit letennél az asztalra.

    Na ezért :D
  • Szefmester
    #99
    szépen szóltál mester...
  • Morden23
    #98
    Kiscsillag, én pont azt írtam, hogy nem érdemes összehasonlítani egy alapvetően egyfunkciós, JÁTÉKRA TERVEZETT masinát egy multifunkciós platformmal. Feltételezem, ez leesik.

    És mivel még az államformánk is engem igazol, nyugodtan kijelenthetem, hogy vélemény-nyilvánítási jogommal bátran élhetek egy fórumban.

    Ellenben dühít az, amikor valakinek az az érve a konzol mellett, hogy a HALO2 multija a legjobb játék a földön, és a ratyi PC-re nincsenek is játékok. Erre reflektáltam még lentebb, hogy vegyen az konzolt, akinek

    1. nem kell PC-n dolgoznia semmit, és szeret játszani
    2. van anyagi lehetősége egy PC-t venni melóra (miegyébre) és egy konzolt játékra

    De nehogy már a "játék" legyen az összehasonlítási alap, amikor a PC-nek közel nem az összes funkcióját a gaming teszi ki. Azzal még a Dzsonnal sem vitatkoztam, hogy JÁTÉKRA valóban jobb a konzol, mert erre találták ki. Ellenben én akkor sem vennék, ha rámszakadna a MOL Rt. éves tőkemozgása, mert nincsenek meg rajta azok a játékok, amiket én kedvelek.

    És ezzel nem azt akarom mondani, hogy a konzol azért szar, mert nincsen rajta pl. CIVILIZATION, hanem azt, hogy kushadjon be az olyan ember, akinek az az érve, hogy a PC-n nincsen játékválaszték. De van, bár lehet, hogy nem azt az igényt, esetleg nem úgy szolgálja ki, mint amit a konzol-fanok elvárnak.

    De ettől még nehogy elkezdjétek már szidni egymást, mint egy rakat pattanásos, hájfejű tini. Baszdmeg, nem a barátnőiteket kúrogatják, hanem JÁTÉKOKON MEG KONZOLOKON MENTEK EGYMÁS TORKÁRA? Én szeretem a véres csinnadrattát, de akkor legyen értelmes csatározás, ne ilyen faszság.
  • csimmasz
    #97
    Tényleg,soha nem fogom megérteni hogy leht márkákhoz igy ragaszkodni.
    Szerintem ez beteges,szánalmas vagy egyszerűen gyerekes.
    Egy bizonyos kor után már megérti az ember hogy ezek értünk vannak,nem mi értük.
    Ha pc-re van szükségem,megveszem ha xboxra akkor azt vagy ps3-at,tök mindegy.
    De lehet belőle keresztes háborút kreálni,és biztos a cég akit favorizálsz elhalmoz téged mindenféle földi jóval a fáradozásaidért.(persze szigorúan csak ha tejelsz!).
    Kár hogy szinte minden forumon megtalálhatók ezek a kis pöcsök.
    Mi a francért nem mennek ezek inkább meccsre,ott lethet csak igazán szürkolni,sőt pofán is lehet vágni aki nem azt szereti akit ők.


    Nah most ezekkel a smájlikkal én is kiéltem gyermeki ösztöneimet.

  • csomi
    #96
    Orulok, hogy a zsenialitasom most is megvillant bar szandekoltan rejtegetni akartam. Valojaban itt most ebben a topicban a kutya nem kivancsi a PC-s tapasztalatokra. Foleg nem azokra az ostoba kijelentesekre, hogy a PC sokkal jobb mint a konzol mert bla-bla-bla. Ilyen mondatokert nyugodtan visszamehetnek meg par ev tapasztalatert. Egyebkent TE ezek kozul vagy? Mivel te vagy az elso aki igencsak kikeri maganak ZSENIALIS szavaim igy megengedek magamnak egy tovabbi zsenialis kovetkeztetest is es javaslom azt ami neked most a legjobb. Tudod mire gondolok ugye?
  • muerte2
    #95
    Mitől függ hogy valaki PC-s e?
    Én PC-n dolgozom, filmetnézek, netezek, (mert hát erre a konzol nem igazn alkalmas) játszani viszont Xbox360-on játszok, mert nincs kedvem évente egy valag lóvét költeni a PC-mre játékok miatt. Nagyon sokáig PC-n is játszottam, annak ellenére hogy sok konzolt használó ismerősöm van, de eddig a BOX360-on kíyvül 1sem győzött meg annyira hogy vegyek egyet. A PS1 nem jött be, a XBOX már jónak tűnt de nem határoztam el magam. A PS2-n nem láttam olyan meggyőző felhozatalt hogy érdekeljen. A PS3 még sehol sincs, majd egyszer lesz. Maradt a XBOX360 ami szép is, komoly gámák vannak rá és =re így sincs kihasználva a vas.
  • Morden23
    #94
    Senki ne baszogassa a "PC-seket", ha ide bejönnek. Vagy ha igen, akkor nézzenek körül a PC-s játékok topicjában, ahol Dzson szintén tud csodálatosakat írni. Ezzel az erővel ő meg onnan takarodjon?

    "Jah es tenyleg minek jonnek be PC-sek ha meg konzolt sem lattak?"

    Azért, te zseni, mert attól még lehet véleményem, ahogyan lehet tapasztalatom is. Attól, hogy valaki PC-s, nem jelenti azt, hogy sosem látott konzolt.

    Ha mindenkit kicsesznénk minden olyan topicból, amihez "nincsen diplomája", akkor mihez lehetne írni? Warezolásról szóló ócska cikkekhez?

    Sőt, ha mindenhez szakértelem kéne, Dzson hol kapna munkát? Még éttermi számlát sem írhatna, nemhogy cikket...
  • csomi
    #93
    Direkt vegig olvastam a topicot es ugy latom te nem. Ha olvastad volna latnad, hogy imadott DZSonod pont a bicskanyitogatu kis tojashejjas pc-s csicskanak szolt vissza. Erre nekitamadsz olyan dolgokert amit itt es most el sem kovetett. Ehhh. De vegul is miert ne a magyar mar csak ilyen fajta. Ugyhogy Dzson bekaphatod tenyleg azert amit multkor beszoltal, meg elmehetsz a p...ba amiket irkalsz az ujsagodba, en mondjuk nem olvasom de biztos mas igen. Jah es tenyleg minek jonnek be PC-sek ha meg konzolt sem lattak? Nah ok tenyleg elmehetnek a halal faszara. Es, hogy valamit errol a cikkrol is irjak. Tevedtek ennel mar nagyobbat is. Aztan nehogy ugy legyen mint most a DS-el, hogy Nintendo lesz a titkos befuto.
  • csomi
    #92
    Ez MS-nel valtozni fog. Amint nemregen bejelentettek hamarosan nyilt fejlesztoi kornyezetet fognak kiadni hazi fejlesztoknek. Lesz egy ingyenes es egy egy alacsony koltsegu fizetos valtozata is. Ha vannak ilyen ingerenciaid ott majd megmutathatod. Egyebkent ez egy nagyon jo kezdemenyezes, remelem a tobbiek is kirukkolnak valami hasonloval.
  • Zozo76
    #91
    Ne a hardware miatt vegyetek konzolt. A jatekokert amik tetszenek. Ha innen idultok ki akkor felesleges szidni a gepeket. En is veszem az 576 konzolt, es amugy nincs bajom DZSONnal sem, mar ami a cikkirast illeti. De az XBOX fikazast azert mar abba lehetne hagyni mert mar rohadt unalmas. Meg a tobbi gep fikazasat is. Ennyi. ;)