4281
-
#4281 Persze hogy:) Szar a casting, gyengék a poénok és csak Hulu-n lehet nézni. -
fradiking35 #4280 How I Met Your Father imdb-n 5.4 áll. Ez se fogja megérni 9 évadot. -
EMSz #4279 -
Megpróbálom elfelejteni a másikat, ez jobb emléket hagy a sorozatról legalább :) -
#4277 Kiszivárgott a hivatalos alternatív befejezés. Tökéletes!
http://indavideo.hu/video/how_3
(inda, mert takarítják máshonnan) -
#4276 Haha, a CBS passzolta a How I Met Your Dadet :D :D :D -
#4275 Isten vagy! Köszönöm szépen! :) -
RYO21 #4274 Lebenslangerschicksalsschatz
S08E01 -
#4273 Sziasztok!
Melyik évad, melyik részében van, amikor Ted-nek leírja Victoria férje az állomáson, hogy milyen érzés amikor az igazit megtalálod? Pernon játszódik, német szavakkal megtűzdelve.
Előre is köszi :) -
#4272 Sajnos egyezik a véleményünk. Először kellett volna jól csinálni. -
hugopareiros #4271 ha már úgy nem emelte ki (másik topicban kiemelte már egyszer):
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1156120082&no=1699]#1699[/URL] -
hugopareiros #4270 Ez már itt is volt beszélve akkor, amikor a rész volt. :)
Néhány ember véleménye akkor ilyesmi volt:
-
#4269 a nagy felháborodásra való tekintettel utólag gyorsan forgatnak egy másik befejezést, hogy mindenki happy legyen. ennél már nincs lejjebb. -
#4268 HIMYM Alternate Ending Announcement -
#4267 első évadban már elárulták az anyuka nevét:> -
#4266 Pont erre a következtetésre jutottam én is anélkül, hogy bármit olvastam volna. Ez a befejezés nagyon nem illett az egész sorozathoz. -
#4265 David Lee Roth ;) -
#4264 én is, de így utólag fura, hogy Tracy nem néz ki betegnek és letörtnek. -
#4263 Én akkor azt hittem, hogy a Ted anyja halt meg és az ő esküvőjüket hagyja ki, de makes sense. -
RYO21 #4262 Barney kinek volt beöltözve az Halloweenkor? -
Neoncsoves #4261 eeeeeeh lehet újra kéne nézni ha nem is az egész sorozatot, de legalább ezt az évadot, mert így pár dolog lehet össze fog állni... -
#4260 a mostaniban
-
RYO21 #4259 Melyik évadban? -
lord nihilus #4258 Amúgy most így utólag értettem meg miért könnyezett, szomorodott el Ted a 19. részben a vacsoránál. -
#4257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a legnagyobb problémám az, hogy az írók ennyire ragaszkodtak a 9 éve megálmodott, meg leforgatott koncepcióhoz. Azért 9 év elteltével szerintem megváltoztathatták volna valamennyire amit akartak. A gyerekekkel felvett jelenet egyszerűen kritikán aluli, úgy beszélnek a halott anyjukról, meg arról hogy az apjuknak inkább túl kéne lépni és robint dugnia, mintha valami vicc lenne az egész. Értem én, hogy akkoriban a sorozat még nem vonultatott fel ilyen drámai elemeket, de pont ez a bajom, hogy annyit változott az első évad óta, hogy el kellett volna hagyni a 9 éves tervet. És nem az Anyjuk halálával van a gondom, hanem hogy beletették, hogy Robinhoz elmegy. Ha lezárták volna úgy, hogy tudjuk az Anya nincs többé, akkor ott lett volna a lehetőség, hogy mindenki elképzelje ezután mi lesz, és elég lett volna ennyi. -
#4256 alternatív befejezés, ha valakinek így jobban tetszik:
-
#4255 -
#4254 ja nem, csak sokan írták a fórumokon hogy nem valami szépség. -
#4253 "és jót is sugall a nézők felé: ne legyenek magasak a (külső) elvárásaink"
Nyilván ízlések, de szerintem Cristin Milioti sokkal sokkal szebb, mint pl. Cobie Smulders. Tehát akkor rosszat sugallnak? :P
Ülepedett kicsit tegnap óta az élmény, de még így is tartom a véleményem: szembeköpték a sorozatot és a nézőket. Ez még a Dexternél is rosszabb volt. -
#4252 jó volt ez így. nem feltétlenül boldog vég, de happy end lehet belőle, azt már a jóbarátok amúgy is elsütötte. az élet ilyen.
sokan jöttek vele múltkor hogy az anya nem szép: ilyen az élet. tednek tetszik, és jót is sugall a nézők felé: ne legyenek magasak a (külső) elvárásaink, egy szint után mindegy. meg is kedveltük az anyát
aztán na bumm... az élet erről szól. nevetés, dráma. szerintem tökéletes volt, bár kicsit valóban sietős -
#4251 csak derüljön ki az ananász története is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amúgy Tracy volt a rúdtáncos is, akivel szívatta a gyerekeket Ted,
Ted és Robin megegyeztek, hogy 40 fölött összeházasodnak, ha mindketten szinglik lesznek
Ted ugyanazt éli át, mint a felesége a volt pasijával, aki meghalt
Ted valszeg az anya halála miatt akart még 45 napot vele tölteni
-
#4250 asszem akkor mégis kihagyom az utolsó évadot :) -
#4249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A HIMYM 9x25-ben pedig 3 hónapot ugrik a sorozat az időben és Ted szakít Robinnal kettsőzázkilencvennyolcadszor is. -
#4248 ezután a How I met your dad...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arról fog szólni, hogy egy nő mesél a lányának és a végén kiderül, hogy Barney a lány apja... -
#4247 Nekem se tetszett, elvitték szomorúba a sorozat végét, ami talán nem is lett volna gond, csak a fő momentumok 5mp es jelenetek voltak. Csalódás :/ -
#4246 Újranéztem még egyszer és így higgadt fejjel sokkal jobbnak ítélem, mint délután. Kerek egésznek tűnik már.
De a végére kiderült, hogy a magyar címe nagyon nem illik rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja, és ha az első évadnál elkaszálják, akkor Victoria lett volna az anya, és őt is megölik?
-
#4245 Nekem tetszett, és nagyon fog hiányozni a sorozat! :(
..wait for it...dary!! :)) LEGENDARY! :) -
#4244 Ilyen elbaszott finálét már régen nem láttam. -
Janika114 #4243 Ebben van igazság, de én sokkal rosszabbra számítottam. -
#4242 a legfurább az egészben, hogy több dolog történt, mint az elmúlt 3 évadban összesen, és így kidolgozatlanok voltak olyan szálak is, amik drámaisága többet ért volna, sokkal többet.