869
Az augusztus 20-dikai tűzíjátéknak halálos balesete is lett
A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
A POLITIZÁLÓ EMBEREKET BANNOLJUK!
-
mod #86 Pfujj. -
#85 tv-s közvetítés alatt meg: "micsoda szép a kamerán csillógó esőn keresztül a rakéták ... szánalom " -
Hymtozis #84 Barátom kint volt. Egy teraszon voltak, és majdnem elkaszálta egy hűtő, a teraszt meg üresre söpörte a szél... -
#83 ha valóban nemlehet leállítani az orbitális HIBA... -
Cat #82 "Legalábbis azt olvastam egy srác üzenetében, hogy a vihar után is mentek fel még bőven rakéták."
megerősítem. Gondolkoztam is hogy miért lehet, pl. előre programozott, időre, és nem tudják leállítani, vagy elázik, és akkor nincs az a hülye aki odamegy és hatástalanítja. -
#80 a füst és a vegyianyagok viszont igen. -
#78 mily szerencse hogy volt egy lány a REDBULL-os FRIENDS tribünön a családjával és nagyon bejön, és mikor ment el mentem utána aztán megadtam neki a számom hogy hivjon ha gondolja, számomra lenne megtisztelteés, akkormeg mire visszanéztem már elfoglallátk a székem, inkább faroltam a fenébe mekkora szerencse, belegondolni is rémes mimehetett ott... (ha valaki ismeri a lányt vagy tud valamit róla keressen pls. /szürke felső - barna haj - 16-17éves - fekete farmernadrág picit bő és nagyon csinos , szeretnék beszélni vele köszi. bocs hogy picit OFF / -
#77 RTL klub now -
#76 Igazad van.
A lőpor nem hat a viharfelhőre. -
#75 Hír Tv -
zoolee #74 Nem az a vihar azzal semmi baj.
De ez hogy egy kis hajó be megy oda .
Bazz valamivel le kéne zárni a dunát hogy ne lehessen benni. -
zoolee #73 Nem az a vihar azzal semmi baj.
De ez hogy egy kis hajó be megy oda .
Bazz valamivel le kéne zárni a dunát hogy ne lehessen benni. -
#72 :CC -
mod #71 Fúúúú........ :-CCcccccc -
#70 ezmost irónaia hogy igazamvan vagy " igaz, ezek nem csinálna ilyet " azaz nincs igazam nemértem most :S
a screen-ek meg... -
Dexantreal #69 Jaja, volt pár ilyesféle film is a tévébe... -
#68 nevetséges hogy ilyenek vannak, én azthittem kiskoromba hogy nemkell félnem semmitől annyi katasztrófa film volt már, és mindre volt megoldás mindig szolt előre valaki fejes hogy nemkéne, aztán a főfejes meg a pénz meg a buzisága miatt elbassza az ellenttetjével... gyerekek nemértem mivan a földön meg itthon... -
#67 Nyilván nem egy megnyugtató látvány ha hatalmas szélben, esőben és villámlásban még piros/kék/sárga fények is villognak. Kisebb világvége hangulatot kölcsönözhetett az egésznek. Legalábbis azt olvastam egy srác üzenetében, hogy a vihar után is mentek fel még bőven rakéták.
Ha pedig a meteorológusok tényleg szóltak előre, akkor itt fejek fognak hullani (bár az ilyen kijelentés ilyenkor még max urban legend kategória). -
#66 Most jött haza a terhes nővérem :| Idáig érte aggódtam me sehogy nem tudtam elérni :|
Elmondása szerint: Volt egy ember akinek kifolyt a szeme a jégtől :o Előtte futott egy terhes nő a kisbabájával ,de mindenki baszott neki segíteni :S Az emberek sírva futottak mert annyira fájt ahogya jég rájukesett... Most itt sír ,mert nem tudja feldolgozni egy halott kisgyerekl látványát :( Azt mondta ,hogy ez volt élete legrémísztőbb látványa... -
#65 igaz, ilyen rakéta nem gerjeszti a viharfelhőket. -
#64 Nnna kérem, én is kinnt jártam a tüzijátékon. Borzalmas "élmény" volt.
Mire hazaértem, bőrig ázva, itthon az fogadott, hogy ledőlt egy marha nagy kémény. 38 méterről zuhant le.
Az alábbi felvételek a pusztítását ábrázolják.
Az udvarra lehullott téglák.
A telibe talált körfolyosó.
Néhány tégla átütötte a szinház tetejét.
Az udvaron néhány kuka is volt. Ennyi maradt belőlük.
Személyi sérülés nem történt.
-
#63 Állítólag a meteorológusok szóltak a szervezőknek, ők meg megköszönték az infót és megnyomták a startgombot. -
#62 ez nem baromság... SŐŐŐŐT
igy szokták tesztelni a villámokat vagy ha nagy áramot akarnak a tudósok hogy szépen egy esőfelhőbe ami átlagos, belelőnek egy szépkis rakétát, amit kábel köt az állomásukhoz, és kapnak egy akkora kisülést... -
mod #61 D: -
#60 én Fót-om lakom de még ittis akkora vihar volt hogy már sípolt a szél a picit kinyiott veluxablakon... eső is csak pikk-pakk ugy lezuhant, szerencsétlenek, -
#59 Index fórumről.
"Sziasztok!
Nekem nincs TV-m, fogalmam sem volt az előrejelzésekről, de amikor a feleségem mondta 9 előtt pár perccel, hogy villámlik, az első mondatom az volt, hogy ha ebbe még bele is lőnek a tüzijátékkal, akkor ebből nagy vihar lesz.
Semmi közöm a meteorológiához. Szerintetek van olyan meteorológus aki erre nem jött rá magától?
Szerintetek miért mondták a meteorológusok, hogy a tüzijátékkal egy időben kezdődik a vihar?
Ha nincs tüzijáték, akkor lehet, hogy közepes vihar lett volna, így meg óriási volt." -
#58 Én a lánvhidnál voltam a családommal és nagyon durva volt! Egy másodperc alatt el kezdett szakadni az eső azán a tömeg nyomult ki... -
Dexantreal #57 lol..de mondjuk igaz...pusztán, ha csak te vagy, akkor annyi, ha nem lapulsz össze1centire... -
Neoncsoves #56 #54 -
FLeK0 #55 Itt történt meg. Közülük többen nem a vihar miatt haltak meg, hanem azért mert magyar emberek szarul csináltak dolgokat.
Az baleset, ha leesik egy tégla a háztetőről, és fejentalál valakit.
Az viszont már emberek hibája hogy közterületen olyan fák vannak amik kidőlhetnek, olyan villanyoszlopok vannak amik kidőlnek, olyan állványokat csinálnak, amik ledőlhetnek. Többek közt beszakadt a népligeti volánbuszállomás teteje (itt szerencsére nincs serült azt hiszem), nyilván ennek az epítésénél is csak lopták a pénzt és a lehető legszarabb alapanyagokkal dolgoztak.
biztos még sok ilyet fel lehetne sorolni ahogy jönnek a hírek, és ez mind itt, itteni hibákból, felelőtlenségből történt meg. -
#54 aki elkezd itt politizálni azt kivágom mint a huzat! -
#53 Persze, ez csak egy alibiintézkedés, hisz ne mondja az ellenzék: Demszky nem csinált semmit.
Nyilván NFP is csak ironizált. -
Neoncsoves #52 egy valamit tudok: ha pusztán vagy és egyedül, és jön a vihar, akkor vágd magad hasra, f*rkad lefele nézzen nehogy olyanra gondolj amitől fel*llna, mert tudjátok igy halt meg a napozó pocok is.. .:DD -
cocobanana #51 Nem értem mit filoztak ezen a viharon emberek. A világ többi részén is bármikor és bárhol lehet vmi katasztrófa,tragédia.Ilyen az élet. Katasztófa volt és lesz is még... -
Neoncsoves #50 Itt dunaujvarosban nem volt vihar... de multkor nagy volt, haverral lent vagyunk a környéken csapódnak a villámok, dörög, szakad alig kapunk levegőt sprintelünk mint állat.... Haverunk elcsuszik a sáron rohanunk vissza felsegítjük... futunk tovább hazaérek, lehetett csavarni a pólómból a vizet.. ez gondolom még durvább vihar volt -
mod #49 Ahogy jöttünk haza, itt sűrűn állt az úton a levél, meg az ág halomban. -
Dexantreal #48 Hogy lenne minden rendben? Demszky azzal, hogy összehívva a bizottságot, csak esetleg annyit ér el, hogy megpróbálja menteni magát és tenni, rendet rakni. De sokkal jobb lett volna, ha jobban oda figyelnek azért itt 1-2 dologra. Biztos kevesebb halott lett volna...és a hullákat se lehet visszahozni az élők sorába ezzel a gyűléssel^^ -
#47 Sosem voltam híve a tuzijátéknak, mert drága és a kutyákat is zavarja, de ez már különösen nagy pech.
Nem tudom, hogy ezekután kell-e augusztus 20-i tuzijáték. Ha jól emlékszem, 2002-ben elmaradt az árvízkárosultak iránti szolidaritásból. Azt is túléltük. -
Cat #46 egyébként még most is érdemes végigmenni az utcákon, a bajcsy és a nagykorut tele van gallyakkal, levelekkel, láttam egy kapualjban egy raklapnyi perecet (egy perecárus biztos otthagyta amikor elkezdődött a vihar), szétázott mind (megtapiztam). -
#45 én nem messze lakom tőled (5 perc) és itt elég nagynak tűnt O.o egy fa ki is dőlt