Microsoft Zune: újabb képek és részletek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenny
Most jól megmondtad! :D Számalmas vagy kisapám. Nem kell reagálnod, úgy is lehánylak.

R Ö R G E

Akkor neked mázlid volt nekem is volt m$ egerem, de félév múlva ki is purcant
Dzson
Ez a mikrofosbuzieak-nak lett kitalálva. Az iPod meg az applebuzieaknak, mivel annál is van jobb player abban az árkategóriában (sõt).

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Annyiból már kapsz egy PSP-t... Az lejátszik mindent, van rajta netbrowser, játszani is lehet vele...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

NEXUS6
Na de M-berek!

Már ma is garmadával vannak ennél sokkal jobb pléjerek!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sitemaxx
Viszont ha már van benne WIFI, akkor igazán dobhatnának rá egy jó böngészõt. Bár ezekkel a kezelõgombokkal elég érdekesen lehet majd url-t beírni. De ha majd netezni is lehet vele akkor és olcsobb is lessz mint az ipod akkor biztosan ez lessz nálam a nyerõ.

Dzson
<#integet2>

Tetsuo
Szerintem lesznek ennél (v az i-Podnál) sokkal jobb playerek, én biztos egy 3.-at veszek. Az online (fizetõs) letöltés meg soha nem fog érdekelni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
A vinyónak télleg nem lesz baja, de nem a burkolata miatt. :)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Nekem nagyon jól esne, hogy ha kinyirná a pc-sek között az iPod-ot a Zune. (Legalább nem lenne annyi divatbuzinak.) Viszont aki Mac-es, annak esze ágában sincsen más lejátszót vásárolni, hamár ugyanaz a cég gyárt valami jót, mint amilyen a gépe, és maximálisan együtt tud mûködni a kettõ. <#eljen>

Elfogadom, veszel egy ipodot meg a gyilkosát és el van gereblyélve ;-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

Azt nem neked szantam. Bocsi. :]
ezt a hülyét! neked mindenrõl konzolok ugranak be?
Én nem sz@roztam le, sõt bármennyire is utálom az ms-t mégis tõlük van az egerem, mert jó.

Az nekem hol gond? Ha ugyanannyit tud olcsobban az Apple-nek ket valasztasa van:
1.) Lejebbb viszi a sajatja arat is.(Nekem tetszik az otlet, igy azt veszem meg ami tenyleg jobb.)
2.) Vegre el kezd uj dolgokat fejleszteni(Cikk utolso mondata). Nekem ez is tetszik, mert akkor az MS-nek is fejlesztenie kell. Hacsak tenyleg ki nem nyirja az Apple-t(iPod-ot), de erre nem latok sok eselyt.
A kettovel egyutt jarnank a legjobban. Hogy mi fog tortenni az idovel eldol. Meg a Zune arat sem tudjuk, es szerintem elhamarkodott dolog lenne lesz@rozni is.
Nem kell félteni a többi céget sem. Mindenki ennyiért dolgoztat Kínában. Talán egész véletlenül terjeszkednek a multik arrafelé. Biztos ott jobb a levegõ azért mennek és semmi köze az olcsó munkaerõnek ehhez. Szakszervezet meg minek, csak a baj van velük ;-)

Kevesebbért fogják adni még ha veszteséges is lesz az elején, csak vegyék-vigyék!

icespeakyy
jó persze...várható volt hogy az ipod-osok szidják a zune-t...de Benedicht-nek igaza van hogy ha már olcsóbb az ipodnál az már jobb,mert az ipod elõállítási költség kb 10-12e forint...és eladják 40-70e forintért, a munkásokat meg kemény 40 eurocentes órabérért dolgoztatják,napi 15órában heti egy szabadnappal havi 16ezer forintért.Hát ezért nem szeretem az ipod-ot,mert van neve és elkérnek érte 4-5x annyit mint amennyiért elõállítják,az új ipod tulajdonosa meg örül hogy milyen jó kis cucc, biztos drágán állítják elõ ha ilyen drága(meg gyakran szériahibásan: lásd ipod nano)<#vigyor3>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Szerintem ha mar kevesebbert fog tudni ugyanannyit mint az iPod, az mar pozitiv.
Nekem nagyon gyanús volt ekkora kijelzõ méret, úgyhogy a kijelzõ átló méretébõl, és egy interneten található teljes alakos kép méretarányait átszámítva megterveztem egy 1:1 méretarányos Zune-t, és lerajzoltam. Meglepõ dolgot fedeztem fel, mikor az ipod-om mellé helyeztem. Majdnem kétszer akkora a mérete az iPod gyilkosnak. Hogy mindenki láthassa, csináltam pár képet a tervrajzról a 30 gigás videós iPod mellett. (A képeket nagy felbontásban tettem fel, hogy jobban látszódjon a méret. :) Kép1 Kép2 Kép3

"A készülék beépített FM rádióval és Wi-Fi csatlakozóval érkezik, külsõ mérete a 3,75 hüvelykes kijelzõvel és a 30 GB-os merevlemezzel nagyobb lesz a hasonló kapacitású iPodnál."
FM rádió az iPod-ban is van, csak elõ kell hozni megfelelõ opcionális tartozék segítségével. 3,75 hüvelykes kijelzõ??? Valószínüleg valamit elszámoltak, mert számításaim szerint akár 1,5X akkora lehet ilyen kijelzõvel, mint az iPod. Mellesleg a 2,5colos kijelzõm is eléggé zabálja az aksit. Hát még, ha nagyobb...

kíváncsian várom hogy mi lesz belõle :)

NEXUS6
Mi értelme van valamibõl tök ugyanolyat csinálni és semmivel sem jobbat?
Nem lehet mindent a marketingre fordított milliárdokkal megoldani.

Azért az emberek nagy részének szerencsére kezd kinyilni a csipája. A FF is azt bizonyítja, hogy manapság a M$ ott sem lehet biztonságban, ahol kiba nagy elõnye van.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ezt te meg hol hallottad?
A ferromágneses anyagok magukba sûrítik az indukcióvonalakat, de mágneses árnyékolást ilyen módon nem lehet létrehozni.
Az hogy a tok fémbõl van eleve nem ér semmit, ha azt írod, hogy pl.: vasból az már valamit.
De a vinyónak azért elég erõs mágneses tere van, úgyhogy ez kb. olyan, mintha egy villanyórát akarnánk egy külsõ mágnessel megbuherálni.
Még szupravezetõvel is nehéz lenne!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Dzson
Ez nem, de majd a Zune360! Az lesz az igazi! 2008 karácsonya elõtt jön ki, mert ugye az számít, ki jön ki elõbb, és ezért fogyott a Zune-bõl szánalmas mennyiség, mert az iPod volt kint elõbb. :) Ismerõs? PS2 killer xfos eladási mutatói? :))) X360 kutyának nem kell? :) Billi bácsi mindenhol monopolheyzetet akar? Megkapja. :) A fasz cégek szegmensében õk vannak monopol helyzetben. :)

A vinyó fémtokozású, úgyhogy semmi baja sem lesz a külsõ mágneses tértõl.

az "iPod-gyilkos" 4 éves késésbe van, de ez nyilván nem zavarja az M$-t <#nevetes2>

xbox360+komputer

"A hátoldalon mágnesezett felület segít a fülhallgatók tárolásában" - ez jót tesz a winchesternek...
"FM rádióval"
Gondolom a digitális rádió túl sokba került volna bele....
Vegyen csak ilyet aki le akarja huzatni magát.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Kíváncsian várom az "iPod gyilkost". Noha a múlt hónapban vásároltam egy 30gb-s iPod-ot és nem tágítok tõle, de mégis érdekel ez a kütyü. :) Remélem egy számunkra elõnyös árverseny kezdete tart most.<#eljen>