Csillagkapu Atlantisz a TV2-n
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos a lidérc mégis lidérc maradt, ami egy fokkal jobb mint az árny ugye. (árny: szánalmas 😄😄) de rodney nem eléggé idegesítõ ezzel a hanggal és hanghordozõással, sheppard nem elég poénos, és carsonnál ugye nyomsa sincs az akcentusnak. messze jobb is lehetett volna. na mindegy. skacok néztétek a tegnapi uj hatodik epit? hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok? ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut <#nyes>#nyes> visszaértem pestre meglesem az sg1-böl is az ujat mert az is kezd érdekes lenni 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
jaj de rosszak a szinkronhangok 😞
SG rulez
SG rulez
lidérc?? áááá... elég gáz
"- és a te maszkod milyen?
- lidérc.
- lidérc? az meg mi?"
gagyi....
"- és a te maszkod milyen?
- lidérc.
- lidérc? az meg mi?"
gagyi....
A lidérc tényleg jobb lett volna, a szinkronhangok kicsit furcsák de lehet hogy azért mert már végignéztem min a két évadot meg a 3.-ból 5 részt 😄.
milyen a fordítás, milyen a szink?
Minnyá kezdõdik!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ejj de figyel ott az xaktákos Dugett ügynök😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mikor elõször láttam a bemutatót a tv2-n még csak képeket mutattak. gyanús mondom,de megvárom hátha mégiscsak jó lesz a szinkron. és akkor meghallottam dr wier hangját sírva rohantam ki a szobámból. na ennyit a magyar szinkronról és áldom a torrent feltalálóját 😊)
How much can you take,before you snap?
Én már a forditást sem értem, mért nem jók wraith-nek??
A klingonok, vagy a vulcaniak se hegyesfülüek, vagy rondafejüek 😊 azok amik
mért ne lehetnének wraith-ek?? csak igy egyszerüen??
A klingonok, vagy a vulcaniak se hegyesfülüek, vagy rondafejüek 😊 azok amik
mért ne lehetnének wraith-ek?? csak igy egyszerüen??
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
😊))) na végre! persze azért remélem nem lesznek ûbergagyik a szinkronhangok. egy ideje már nincs lehetõségem torrentezni és egy csomó rész kimaradt😞
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Árnyak? Még a csk-1 ben is lidérceknek fordították õket. Na ennyit a TV2-s szinkronról!
← ElőzőOldal 2 / 2