61
-
#21 A színészek nem rosszak, a T2-ős-mimetikuspolialloid ezredesnek elég sok arca van, Meggájverhez képest még mosolyogni is tud.
Az őrnagy is jó srác, a tudós csákók elég szerencsétlenek, de hát gondolom ez a szerepük.
Hát a csajok helyett valami dögösebbeket is szerezhettek volna, a Battlestar Galactica ilyen szempontból jó volt.
Télleg tud valaki valamit, hogy adni szándékozik e valamelyik tv csatorna a BG-t??? -
ZoliJ #20 Az Atlantis 1. része unalmas, egyben jó az első és a második -
#19 ez igy van :D:D:D nagyon kemény, végre egy kis önkritika :D de nagyon lol -
lazsi #18 Árnyak? Akkor majd jönnek a vorlonok és elkezdenek velük csatázni és közben szarrálövik a minbari narn centauri meg a földi szövetség bolygóit...
:DDDDD -
Zedas #17 Uccsó megjegyzés: az új SG1 rész mindent üt!
Ekkora önkicikizést még nem láttam :) -
Zedas #16 Na, megnéztem, tényleg tuti volt :) -
Zedas #15 Még 3 perc és lejön az Atlentis 6. rész :)
Nekem az SG1 és az SGA új évadok 5. része is eléggé bejött, kezdenek magukhoz térni a fiúk. Amilyen jó felütéssel zárult a 9. és a 2. évad, annyira gyorsan elvarták a szálakat az új évadok elején, pedig ha szépen hosszan ment volna a szivatás, sokkal jobb lett volna. -
Chris05 #14 A szinkronokkal én sem vagyok kibékülve, de azért az, hogy itthon Atlantis-t nézhetek, az eléggé durva. Teljesen feláll a hátamon a szőr, mikor meghallom a színészek magyar hangját, akármennyire is gagyi az eredetihez képest. -
MPZS #13 Hát azér lehetne szarabb is a szinkron... -
#12 Hát nem estem hasra a filmtől ludvércek ide , ludvércek oda. -
#11 nos a lidérc mégis lidérc maradt, ami egy fokkal jobb mint az árny ugye. (árny: szánalmas :D:D) de rodney nem eléggé idegesítő ezzel a hanggal és hanghordozőással, sheppard nem elég poénos, és carsonnál ugye nyomsa sincs az akcentusnak. messze jobb is lehetett volna. na mindegy. skacok néztétek a tegnapi uj hatodik epit? hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok? ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut visszaértem pestre meglesem az sg1-böl is az ujat mert az is kezd érdekes lenni :D -
quantum #10 jaj de rosszak a szinkronhangok :(
SG rulez -
Tibmanus #9 lidérc?? áááá... elég gáz
"- és a te maszkod milyen?
- lidérc.
- lidérc? az meg mi?"
gagyi.... -
harangx2 #8 A lidérc tényleg jobb lett volna, a szinkronhangok kicsit furcsák de lehet hogy azért mert már végignéztem min a két évadot meg a 3.-ból 5 részt :D. -
winnie #7 milyen a fordítás, milyen a szink? -
#6 Minnyá kezdődik! -
#5 ejj de figyel ott az xaktákos Dugett ügynök:) -
sirdond #4 mikor először láttam a bemutatót a tv2-n még csak képeket mutattak. gyanús mondom,de megvárom hátha mégiscsak jó lesz a szinkron. és akkor meghallottam dr wier hangját sírva rohantam ki a szobámból. na ennyit a magyar szinkronról és áldom a torrent feltalálóját :)) -
#3 Én már a forditást sem értem, mért nem jók wraith-nek??
A klingonok, vagy a vulcaniak se hegyesfülüek, vagy rondafejüek :) azok amik
mért ne lehetnének wraith-ek?? csak igy egyszerüen?? -
Mice #2 :)))) na végre! persze azért remélem nem lesznek űbergagyik a szinkronhangok. egy ideje már nincs lehetőségem torrentezni és egy csomó rész kimaradt:( -
Gregie11 #1 Árnyak? Még a csk-1 ben is lidérceknek fordították őket. Na ennyit a TV2-s szinkronról!