61
  • NEXUS6
    A színészek nem rosszak, a T2-ős-mimetikuspolialloid ezredesnek elég sok arca van, Meggájverhez képest még mosolyogni is tud.

Az őrnagy is jó srác, a tudós csákók elég szerencsétlenek, de hát gondolom ez a szerepük.

Hát a csajok helyett valami dögösebbeket is szerezhettek volna, a Battlestar Galactica ilyen szempontból jó volt.

Télleg tud valaki valamit, hogy adni szándékozik e valamelyik tv csatorna a BG-t???
  • ZoliJ
    Az Atlantis 1. része unalmas, egyben jó az első és a második
  • wander01
    ez igy van :D:D:D nagyon kemény, végre egy kis önkritika :D de nagyon lol
  • lazsi
    Árnyak? Akkor majd jönnek a vorlonok és elkezdenek velük csatázni és közben szarrálövik a minbari narn centauri meg a földi szövetség bolygóit...
    :DDDDD
  • Zedas
    Uccsó megjegyzés: az új SG1 rész mindent üt!
    Ekkora önkicikizést még nem láttam :)
  • Zedas
    Na, megnéztem, tényleg tuti volt :)
  • Zedas
    Még 3 perc és lejön az Atlentis 6. rész :)

Nekem az SG1 és az SGA új évadok 5. része is eléggé bejött, kezdenek magukhoz térni a fiúk. Amilyen jó felütéssel zárult a 9. és a 2. évad, annyira gyorsan elvarták a szálakat az új évadok elején, pedig ha szépen hosszan ment volna a szivatás, sokkal jobb lett volna.
  • Chris05
    A szinkronokkal én sem vagyok kibékülve, de azért az, hogy itthon Atlantis-t nézhetek, az eléggé durva. Teljesen feláll a hátamon a szőr, mikor meghallom a színészek magyar hangját, akármennyire is gagyi az eredetihez képest.
  • MPZS
    Hát azér lehetne szarabb is a szinkron...
  • NEXUS6
    Hát nem estem hasra a filmtől ludvércek ide , ludvércek oda.
  • wander01
    nos a lidérc mégis lidérc maradt, ami egy fokkal jobb mint az árny ugye. (árny: szánalmas :D:D) de rodney nem eléggé idegesítő ezzel a hanggal és hanghordozőással, sheppard nem elég poénos, és carsonnál ugye nyomsa sincs az akcentusnak. messze jobb is lehetett volna. na mindegy. skacok néztétek a tegnapi uj hatodik epit? hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok? ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut visszaértem pestre meglesem az sg1-böl is az ujat mert az is kezd érdekes lenni :D
  • quantum
    jaj de rosszak a szinkronhangok :(

SG rulez
  • Tibmanus
    lidérc?? áááá... elég gáz

"- és a te maszkod milyen?
    - lidérc.
    - lidérc? az meg mi?"

gagyi....
  • harangx2
    A lidérc tényleg jobb lett volna, a szinkronhangok kicsit furcsák de lehet hogy azért mert már végignéztem min a két évadot meg a 3.-ból 5 részt :D.
  • winnie
    milyen a fordítás, milyen a szink?
  • NEXUS6
    Minnyá kezdődik!
  • akyyy
    ejj de figyel ott az xaktákos Dugett ügynök:)
  • sirdond
    mikor először láttam a bemutatót a tv2-n még csak képeket mutattak. gyanús mondom,de megvárom hátha mégiscsak jó lesz a szinkron. és akkor meghallottam dr wier hangját sírva rohantam ki a szobámból. na ennyit a magyar szinkronról és áldom a torrent feltalálóját :))
  • Kelta
    Én már a forditást sem értem, mért nem jók wraith-nek??
    A klingonok, vagy a vulcaniak se hegyesfülüek, vagy rondafejüek :) azok amik
    mért ne lehetnének wraith-ek?? csak igy egyszerüen??
  • Mice
    :)))) na végre! persze azért remélem nem lesznek űbergagyik a szinkronhangok. egy ideje már nincs lehetőségem torrentezni és egy csomó rész kimaradt:(
  • Gregie11
    Árnyak? Még a csk-1 ben is lidérceknek fordították őket. Na ennyit a TV2-s szinkronról!