Csillagkapu Atlantisz a TV2-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egyszer nézzen meg valaki egy Star trek Voyagert... ennyit tudok mondani.
Baromi ronda ez az új dizájn!
nocsak. a csk azon ritka filmek közé tartozott volna, ahol sorrendben forgatják a jeleneteket, hogy a színészek át tudjanak lényegülni? a
rendezõ helyében én inkább a drágább jelenetekkel kezdtem volna.
Mondjuk érdekes amikor a végén felrobba a goauld az atombombától , akkor határozottan kis szürke ember bujik meg benne, mai ugye a sorozatban a jófej kategoria...:)
Elaludtam rajta. :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A TV2 NEM nekünk, nektek tûzte mûsorra az SG-A-t hanem a nagyközönségnek. Szerintem pár ezren lehetünk azok akik eredeti nyelven nézzük ezeket a sorozatokat. Ebbõl a pár ezer emberbõl van egy szûk réteg akinek nem tetszik a magyar szinkron.
Persze vannak kirívó példák, pl. Voyager 9. évad Viasat, de elenyészõ.
A magyar szinkron az SG-A esetében technikailag tökéletes, a színészek is nagyon jó munkát végeztek. Ha most csak magyarul értõ emberként ül le valaki a tv elé, akkor azt láthatta, hogy a hang, az egyes szereplõk hangjai illenek a karakterhez. Akár ebben akár másik sorozatban (BSG Adama parancsnok, szerintem jobb mint az eredeti).
Azt egy ilyen kis országban nem lehet elvárni, hogy megkeressék a tökéletes hangot. Megjegyzem olyan nincs és nem is lesz. A sorozatokban elõforduló szinkronszínész cserék pedig sajnálatos velejárói a dolognak. Színészek jönnek mennek. Mással foglalkoznak stb.
Összegezve ezek a szinkronok a magyar átlagnak készülnek (nincs is ezzel semmi baj), nem a kõkemény FAN-nak, és ehhez mérten kiválló minõséget produkálnak.
Tényleg nem tudom, hogy mikor változott meg, de azt tudom, hogy nagyon fura volt elsõre, mert már nagyon hozzászoktam a régihez.
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
Mindegy.
A szinkron nagyon gyenge tényleg, a hangszíne sem stimmel egyetlen színésznek sem, Rodney meg nem idegesítõ ahogy azt elöttem is írtátok.
Vissza is ültem gép elé továbbnézni a 3. évadot az eredeti hanggal, így kényelmetlenebb de jobb
Kié akkor a gyenge? Mert nem Tim Robins-é az biztos..
pl: Mélység titka, Farkasokkal táncoló, Éjszakai rohanás, Robin Hood a tolvajok fejedelme, Vissza a jövõbe, Szökevény, Remény rabjai... (meg még van jópár)
Mind, mind minõségi szikron. Ma már csak a kinti kasszasiker filmek szinkronja jó vagy üti meg a közpes szintet. A gyûrûk ura szinkornja például borzalmas.
A Stargate-nek az elsõ 4 sorozatjának még jó volt szinkroja. Addig volt R.D.A.-nak Szervét Tibor, Dr. Jacksonnak az eredeti szinkronja és T'ealc-é még elment, de Carteré már a 2-dik sorzat után pocsék lett. Hálistennek Hammondé nem változott.
(Bár az 6x17 volt az utolsó amit TV-ben néztem, de azért megnéztem néhány percet a késõbbi részekbõl. Szánalmas.)
költségvetés ide vagy oda azért a karakter stílusát, akcentusát meg kéne próbálni felvenni. Nem azért beszél úgy mert neki az úgy esik jól...
Valahonnan le kell szednem majd.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amire kíváncsi lennék hogy a nyitórész milyen nézettséget produkált...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Én inkább arra lennék kiváncsi lesz e a TV2-n jövõje a BSG-nek. Az volt egy nagyon jól kitalált, igényes képi világgal, korrekt történettel megáldott sorozat. Jó lenne a Adamáék is visszakerülnének a képernyõre.
régebbrõl meg ott van ugye a star wars, aminek eredeti szinkronja nagyon tuti, aztán amikor voltak ezek a felújítások, valami iszonyat gagyi új szinkront kreáltak
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
+ ahol jobb a szinkron, mint az eredeti (pl. dö flintsztónz kartúnz)
Endure, in enduring grows strong...
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
nincs, nem is lesz...
Az õrnagy is jó srác, a tudós csákók elég szerencsétlenek, de hát gondolom ez a szerepük.
Hát a csajok helyett valami dögösebbeket is szerezhettek volna, a Battlestar Galactica ilyen szempontból jó volt.
Télleg tud valaki valamit, hogy adni szándékozik e valamelyik tv csatorna a BG-t???
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
:DDDDD
Ekkora önkicikizést még nem láttam :)
Nekem az SG1 és az SGA új évadok 5. része is eléggé bejött, kezdenek magukhoz térni a fiúk. Amilyen jó felütéssel zárult a 9. és a 2. évad, annyira gyorsan elvarták a szálakat az új évadok elején, pedig ha szépen hosszan ment volna a szivatás, sokkal jobb lett volna.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs