Flatout 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Ha valami, akkor ez egy 5 csillagos game.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zsolt9999
én mér végigvittem

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

rollika, Toca3 full maxon, 1024x768 felbontasban, 32 biten gond nelkul 42FPS-el elfut egy 1.6Ghz-es AthlonXP-n, 256MB rammal, es egy 256MB-os FX5500-on... es kozben ba*zott jol nez ki 😊 Serintem mint az allat le van optimalizalva....

A FlatOut 1 pedig kiraly szorakozas volt 1-2 hetig, de aztan rauntam. Viszont a 2 reszre csorog a nyalam.. mmmmm... de ugyis mindegy. Nem magyarorszagon lakom, ugyhogy NET meg WAREZ forever. Peace
hali

Nekem eredeti a játék s nem enged neten játszani.
Ennek mi oka lehet??
Help. Valaki.
Elöre is köszi.
PJack
legjobb game a világon sztem<#eljen><#eljen><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Bokafix2
Nem tudja valaki, hogy lehet kicsomagolni a BFS fájlokat? A demót innen töltöttem le az Sg-rõl, de ilyen bfs-ekben van és az unpacker sem csinál vele semmit.
plzz help

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Szuper ez a játék <#email>egész nap el játszanék rajta.
<#eplus2><#email><#pardon1><#vigyor1><#nezze><#felkialtas><#unalmas>
Az NFS CArbon jobb lesz
1 biztos, az agyon ajnározott gti racingnál kb 37x jobban néz ki, és szórakoztatóbb is.
Nekem nagyon bejött az 1 is, és ez is tetszik!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Kijött egy béta patch a játékhoz, sokat javít, fõleg az online játékon, ajánlom mindenkinek.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

MÉGNEMTUDOM HOGY MIJENJOLEHET DE BIZTOSAN JOLEHT
atika99
nekem megban az elsõ része, sztem is könnyû, de abbahagytam.
Nekem az ilyen Most wanted jön be, ez nagynehezen ki is jáccottam.

szerintem is könnyû az eleje de abba hagytam mert prince of persia3 mazok
Balazs15
ja és Fre576 nek üzenem hogy honnan vette hogy könnyü??? az elsö pár pálya télleg kurva egyszerüü waz de a többi egy nagy pocsék gennnyyy

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
Jo buzi kurva anyját ennek a szar játéknak szétvertem az egész billentyüzetemet bazzze NOOOb Mesterséges inteligencia egy nagy szar bazzeg nem lehet öket utolérni legszarabb kis fiat utánzat is 4000-rel megy

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

psishock
"Kocsipusztítós" játékban a carma az tényleg übereletlen eddig, ez nem igazán hozza még az elért szintet sem 😊, túl "laza", úgy éreztem, hogy nincs benne semmi erô sem. LAN ban is próbáltuk, de az sem adta a régi carmás feelt. Szerintem régen próbálkozott akár csak egy párszor is vele az 1 véleményen van.

Ha az átlagfölhozatalt nézzük mostanában, akkor ahhoz képest tényleg jó, de már nehogy az legyen a mérvadó 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Egész jó
Nekem tetszik
nekem nem igazán adta.szerintem is jobb volt a carmageddon.
Jo a jatek. Multiban melegen ajanlom, ezt nyomattuk 6an egesz 7vegen.

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Nagyon komoly a game !!! PC-re kicsit könnyû, de Ps2-re nagy kihívást jelent. Nagyon hangulatos és izgalmas. Remélem a Ps3-as MotorStorm is ilyen hangulatos lesz...
arty
carma fizikája enyhén butácska, sztem régen játszottál vele és megszépültek az emlékek 😊

Forza.

OliApa
A mai napig a Carmageddonnak van a legjobb fizikája. Szinte érezni a tömeget. Sajna nem megy nekem XP alatt, pedig FFB-s kormánnyal nagyon állat volt . . . <#vigyor1>
Nekem is tetszik a game, el lehet vele állatkodni. De hogyhogy csak most írnak róla? nekem vagy 2-3 hete megvan már a reloaded... 😄

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser

Ombika
valt a jatek szamomra de nagyon!!!
Nemtudom masnak volt e ilyen kinja? 😛

Ombika
48% unalmaSSA

áh, carma...
azóta se élveztem annyira autós játékot.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

N0S
azert ne tulozzunk. carmageddon imho az egyik legjobban eltalalt kis jatek a maga kategoriajaban. elsosorban csak a jatek elmenyre gondolok, es nem a grafikara..

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Higany
Ma nyomtam végíg! Szuper volt! Simán megérte a pénzét!

Stunt nagyon jó tiszta mókás fõleg a bemondó!
Esrohnoil
Ez felér egy Carmageddonnal. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tetsuo
Inkább 1 úl Carmageddonnal játszanék.. 😞

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mynet
1999 ,- egy új játékért? ezt nehéz elhinni :o

A neten az EVM játékait az 576.hu-n keresztül lehet megvenni. Parancsolj a webáruházban a Flatout 2 pontos elérhetõsége.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Gerygrey
1919 HUF? Na ezt megveszem... Valahogy azt veszem észre, hogy a játékszoftver-ipar valami igen jó irányba kezd mocorogni (lásd még Trackmania Nations)
windrunner
Az összes EVM címet az 576 comgame kft. forgalmazza.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

#35: Mi a francnak használnak securomot az usában? Ott nem ismerik a daemon toolst vagy mi?

#30: csak a marketingesek hozták össze, nem a programozók

#39: EVM Tescóban is van, bár én még ott a Flatout2-t nem láttam, elképzelhetõ, hogy lesz.

#36: 576-ban tuti van, ott vettem.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

bertino
jauvan öcsém, tegyél magadba még egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki, aztán gondold meg ujra mit írsz!
köze nincs az EVMnek az 576hoz

az EVMnek a játékra érthetõen egyedül az árban van köze
és képzeld, tecsóban is lehet kapni a játékot...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mivel EVMes ezért 576 boltban lehet csak kapni...

asysoft
Én egy 576ban vettem.

/*WTF?!*/

asysoft
Akkor ennek sok értelme van😊

/*WTF?!*/

Kelta
Ez mind klassz..
de hol lehet kapni???

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Sanyix
Nemigazán, csak az EU-s verzió starforce-os, az US verzió securom 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

asysoft
Persze, ez egy jól optimalizált game.
Narancs89: kevesebb warezolóhoz a StarForce is hozzájárul😊

/*WTF?!*/

Proview
Tetkóban nem kapható ma néztem<#nemtudom>
Kerestem többfele de még nem láttam, de ha lesz megveszem<#eljen>
Végre reális ár egy új és jó játékért<#vigyor2><#vigyor3>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Szefmester
próbáld ki nyugodtan,jól van optimalizálva
a játékról meg annyit h iszonyat jó
ennyiér meg fõleg
nem tudom h sikerült EVMben kiadni de nagy 5let volt
így sokkal több lesz a vásárló..és kevesebb a warezoló...remélhetõleg

az ajánlott gépigényen érdemes kipróbálni?
asysoft
Nem hiszem, hogy marketingeseknek sok köze lenne hozzá, csak idehaza ennyi, s ez is EVM😊
Egyébként tetszik a játék, szép a grafikája, jók a hangok, pályák... Viszont sajnos van benne 1-2 bug, pl a hangerõ néha felugrik magától, illetve a netes része sem áll a helyzet magaslatán.

/*WTF?!*/

Sally-nek szép a haja.

A fejlesztõk mellett pirospontot érdemelnek a marketingesek is a ~2000Ft-os nyitóárral. Remélem beválik ez az értékesítési forma új játékokra is és nem sírnak a warez miatt a kiadók.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Oldal 1 / 2Következő →