77
  • Amiga
    Ha valami, akkor ez egy 5 csillagos game.
  • zsolt9999
    én mér végigvittem
  • peca
    rollika, Toca3 full maxon, 1024x768 felbontasban, 32 biten gond nelkul 42FPS-el elfut egy 1.6Ghz-es AthlonXP-n, 256MB rammal, es egy 256MB-os FX5500-on... es kozben ba*zott jol nez ki :) Serintem mint az allat le van optimalizalva....

A FlatOut 1 pedig kiraly szorakozas volt 1-2 hetig, de aztan rauntam. Viszont a 2 reszre csorog a nyalam.. mmmmm... de ugyis mindegy. Nem magyarorszagon lakom, ugyhogy NET meg WAREZ forever. Peace
  • momo99
    hali

Nekem eredeti a játék s nem enged neten játszani.
    Ennek mi oka lehet??
    Help. Valaki.
    Elöre is köszi.
  • PJack
    legjobb game a világon sztem
  • Bokafix2
    Nem tudja valaki, hogy lehet kicsomagolni a BFS fájlokat? A demót innen töltöttem le az Sg-ről, de ilyen bfs-ekben van és az unpacker sem csinál vele semmit.
    plzz help
  • markleonard
    Szuper ez a játék egész nap el játszanék rajta.
  • markleonard
  • KRoby
    Az NFS CArbon jobb lesz
  • Runo
    1 biztos, az agyon ajnározott gti racingnál kb 37x jobban néz ki, és szórakoztatóbb is.
    Nekem nagyon bejött az 1 is, és ez is tetszik!
  • bronco
    Kijött egy béta patch a játékhoz, sokat javít, főleg az online játékon, ajánlom mindenkinek.
  • markleonard
    MÉGNEMTUDOM HOGY MIJENJOLEHET DE BIZTOSAN JOLEHT
  • atika99
    nekem megban az első része, sztem is könnyű, de abbahagytam.
    Nekem az ilyen Most wanted jön be, ez nagynehezen ki is jáccottam.
  • tgabi
    szerintem is könnyű az eleje de abba hagytam mert prince of persia3 mazok
  • Balazs15
    ja és Fre576 nek üzenem hogy honnan vette hogy könnyü??? az elsö pár pálya télleg kurva egyszerüü waz de a többi egy nagy pocsék gennnyyy
  • Balazs15
    Jo buzi kurva anyját ennek a szar játéknak szétvertem az egész billentyüzetemet bazzze NOOOb Mesterséges inteligencia egy nagy szar bazzeg nem lehet öket utolérni legszarabb kis fiat utánzat is 4000-rel megy
  • psishock
    "Kocsipusztítós" játékban a carma az tényleg übereletlen eddig, ez nem igazán hozza még az elért szintet sem :), túl "laza", úgy éreztem, hogy nincs benne semmi erő sem. LAN ban is próbáltuk, de az sem adta a régi carmás feelt. Szerintem régen próbálkozott akár csak egy párszor is vele az 1 véleményen van.

Ha az átlagfölhozatalt nézzük mostanában, akkor ahhoz képest tényleg jó, de már nehogy az legyen a mérvadó :)
  • Csima1989
    Egész jó
    Nekem tetszik
  • tattoopeti
    nekem nem igazán adta.szerintem is jobb volt a carmageddon.
  • SniperWolf
    Jo a jatek. Multiban melegen ajanlom, ezt nyomattuk 6an egesz 7vegen.
  • Fre576
    Nagyon komoly a game !!! PC-re kicsit könnyű, de Ps2-re nagy kihívást jelent. Nagyon hangulatos és izgalmas. Remélem a Ps3-as MotorStorm is ilyen hangulatos lesz...
  • arty
    carma fizikája enyhén butácska, sztem régen játszottál vele és megszépültek az emlékek :)
  • OliApa
    A mai napig a Carmageddonnak van a legjobb fizikája. Szinte érezni a tömeget. Sajna nem megy nekem XP alatt, pedig FFB-s kormánnyal nagyon állat volt . . .
  • CsabiDuke
    Nekem is tetszik a game, el lehet vele állatkodni. De hogyhogy csak most írnak róla? nekem vagy 2-3 hete megvan már a reloaded... :D
  • Ombika
    valt a jatek szamomra de nagyon!!!
    Nemtudom masnak volt e ilyen kinja? :P
  • Ombika
    48% unalmaSSA
  • galocza
    áh, carma...
    azóta se élveztem annyira autós játékot.
  • N0S
    azert ne tulozzunk. carmageddon imho az egyik legjobban eltalalt kis jatek a maga kategoriajaban. elsosorban csak a jatek elmenyre gondolok, es nem a grafikara..
  • Higany
    Ma nyomtam végíg! Szuper volt! Simán megérte a pénzét!
  • Alkarcsont
    Stunt nagyon jó tiszta mókás főleg a bemondó!
  • Esrohnoil
    Ez felér egy Carmageddonnal. :)
  • Tetsuo
    Inkább 1 úl Carmageddonnal játszanék.. :(
  • Mynet
    1999 ,- egy új játékért? ezt nehéz elhinni :o
  • nedudu
    A neten az EVM játékait az 576.hu-n keresztül lehet megvenni. Parancsolj a webáruházban a Flatout 2 pontos elérhetősége.
  • Gerygrey
    1919 HUF? Na ezt megveszem... Valahogy azt veszem észre, hogy a játékszoftver-ipar valami igen jó irányba kezd mocorogni (lásd még Trackmania Nations)
  • windrunner
    Az összes EVM címet az 576 comgame kft. forgalmazza.
  • Emmegki
    #35: Mi a francnak használnak securomot az usában? Ott nem ismerik a daemon toolst vagy mi?

#30: csak a marketingesek hozták össze, nem a programozók

#39: EVM Tescóban is van, bár én még ott a Flatout2-t nem láttam, elképzelhető, hogy lesz.

#36: 576-ban tuti van, ott vettem.
  • bertino
    jauvan öcsém, tegyél magadba még egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki, aztán gondold meg ujra mit írsz!
    köze nincs az EVMnek az 576hoz

az EVMnek a játékra érthetően egyedül az árban van köze
    és képzeld, tecsóban is lehet kapni a játékot...
  • Rocko
    mivel EVMes ezért 576 boltban lehet csak kapni...
  • asysoft
    Én egy 576ban vettem.