Flatout 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FlatOut 1 pedig kiraly szorakozas volt 1-2 hetig, de aztan rauntam. Viszont a 2 reszre csorog a nyalam.. mmmmm... de ugyis mindegy. Nem magyarorszagon lakom, ugyhogy NET meg WAREZ forever. Peace
Nekem eredeti a játék s nem enged neten játszani.
Ennek mi oka lehet??
Help. Valaki.
Elöre is köszi.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
plzz help
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nekem nagyon bejött az 1 is, és ez is tetszik!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Nekem az ilyen Most wanted jön be, ez nagynehezen ki is jáccottam.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ha az átlagfölhozatalt nézzük mostanában, akkor ahhoz képest tényleg jó, de már nehogy az legyen a mérvadó 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Nekem tetszik
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
azóta se élveztem annyira autós játékot.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
#30: csak a marketingesek hozták össze, nem a programozók
#39: EVM Tescóban is van, bár én még ott a Flatout2-t nem láttam, elképzelhetõ, hogy lesz.
#36: 576-ban tuti van, ott vettem.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
köze nincs az EVMnek az 576hoz
az EVMnek a játékra érthetõen egyedül az árban van köze
és képzeld, tecsóban is lehet kapni a játékot...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Narancs89: kevesebb warezolóhoz a StarForce is hozzájárul😊
/*WTF?!*/
Kerestem többfele de még nem láttam, de ha lesz megveszem<#eljen>#eljen>
Végre reális ár egy új és jó játékért<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
próbáld ki nyugodtan,jól van optimalizálva
a játékról meg annyit h iszonyat jó
ennyiér meg fõleg
nem tudom h sikerült EVMben kiadni de nagy 5let volt
így sokkal több lesz a vásárló..és kevesebb a warezoló...remélhetõleg
Egyébként tetszik a játék, szép a grafikája, jók a hangok, pályák... Viszont sajnos van benne 1-2 bug, pl a hangerõ néha felugrik magától, illetve a netes része sem áll a helyzet magaslatán.
/*WTF?!*/
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?