Eltûnjön-e a Caps Lock?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Elvileg a '90-es évek elején még volt feladata <#gonosz1>#gonosz1>
KoЯn
http://www.igazsag.extra.hu
De jó a belgáknak hogy már nics már van aki nem tud jobb próblémát kitalálni... bulvár szint.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=FB7B3DCD-D4C1-4943-9C74-D8DF57EF19D7&displaylang=en
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
(ezzel a programmal egyebkent midneki eleresztheti a fantaziajat es megalkothatja a sajat elvetemult billentyukiosztasat)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Vissza a kepszhez: meg kell csinálni olyanra, mint a C64en van, oszt tuti nem lehet véletlenül benyomni (aki nem látott még C64et annak elárulom: a caps ott kapcsoló volt. Lenyomtad oszt lent maradt, ha mégegyszer lenyomtad feljött) - de ugye ez billentyûzetenként akár még $0.10 pluszköltséget is jelenthet, amit tuti nem fognak megengedni maguknak a gyártók!!!
...még egy nagy problémáját írnám le a magyar bill. kiosztásnak, ami engem személy szerint oltárira zavar: az AltGr ugyanaz, mint a baloldali Ctrl+Alt. Próbáld ki: Ctrl+Alt+G pl. ] jelet ad... ha programozol akkor ez a jel (meg egy csomó) elég gyakran kell, de mi van, ha a fejlesztõi környezetben valami mást is jelent pl. a Ctrl+Alt+... hotkey? Akkor van a $uxX. Akkor átvált angolra, nem talál ZY, beALTol ékezetes betûk, õszül. Pl. Flashben programozni magyar kiosztással eléggé reménytelen... Mondjuk amennyi ékezetet programozás során beírsz nyugodtan lehet használni az ángélus kiosztást, de hát ha már mindenütt a magyarhoz vagy szokva.... én sokáig ezért nem akartam magyarbillt venni, csak aztán eltüntek a piacról az angolok (vagy ha voltak akkor méregdrágán, 5e Ftot meg nem adok egy bill.ért :D)
Egyébként most egy Genius SlimStar 100 nevû hagyományos, 105 gombos magyar win kiosztású csodát használok. Szép és rettenet csendes. Az akvárium pumpája is hangosabb! :)

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Engem senki se tanított gépelni, 1989-tõl, 9 éves koromtól van szgépem (igaz PC csak 1996-tól), szal sose fogok már 10 ujjal gépelni... a wörd szerint (ha leosztom) kb. 1200 hasznos leütést produkálok 10 perc alatt - nekem ez elég :) A SysRq windóz alatt nemtom mennyi szerepet játszik, de a PrnScr az mindenképp kell! és más gombhoz eldugni sem találom célszerûnek, mert az Alt+PrnScr is kötelezõ darab :) Talán egyedül a ScrollLockot nem szoktam használni... de ha kiszedik onnan, akkor meg a pause meg prnscr gombokat nem fogom megtalálni...
Már azt is hülyének tartottam, aki az ins-del-... billentyûhatosba belerakta a +3 gombot (pwr, sleep, wake), mert rögtön azt nyomkodom, ha sikerül olyan bill mellé ülnöm... a legvadabb orgia meg akkor keletkezik, ha egy Mákos$zaft multimédijás kíjbóód elé keveredek... nah az aztán a csúcs :S (arról beszélek, ahol a ins-pgdn 3x2 billbõl egy 2x3-as 5ös csoportot csináltak. Aki még nem látott ilyet, az guglizzon rá gyorsan, imigyen: "microsoft multimedia keyboard" -- valami rettenet!!! Má vagy 20 éve használjuk a 101 gombos kiosztáson alapuló billeket, mé kell még ezt is elcs*szni?.... Nah, mára is kidühöngtem magam :D
Amúgy © AbyssLord nem a scroll lockal volt baja hanem a Prt Sc SysRq-val.
De én például használom mind a kettöt.
Szóval ez a hapsi egy hü...........!!!!!!!!!!
Hozzávalók: 1 db csavarhúzó, 1 db billentyûzet
Elkészítés: A csavarhúzót megfogjuk, és a lapos felét bedugjuk a gomb alá. Ezután a kezünkben maradt részét lefele toljuk. És lám, a gomb kiröppen a helyérõl. És nincs több probléma. És ha esetleg rájövünk, hogy ez mégiscsak kéne, akkor egyszerüen visszahelyezhetõ a gomb a helyére.
Amúgy meg nem értem kinek mi a baja a scroll lockal? Hányszor fordult elõ, hogy valaki véletlenül megnyomta? Én még akkor sem nyomnám meg véletlenül, ha részeg vagyok, és becsukom a szememet, mert annyira kint van, hogy azt az életben nem fogja senki megnyomni.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Egyébként jogos, a Scroll Lock után a második leghaszontalanabb gomb... Windows meg ilyenek még jók valamire, de capslock-ot életemben nem nyomtam szándékosan. De ettõl még petíciót nem csinálnék azért hogy eltûnjön :) (mondjuk lehetne helyette szmájli gomb vagy mittomén... Valami progi biztos van erre)
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
ertelmetlen, mi? es ha 4+ betus a szo, majd vegig nyomkodod a shiftet, mi? hulye ez?
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Bár elvileg három billentyû elég lenne a windowsos billentyûzetekre: a Ctrl, az Alt és a Del.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ezzel az erõvel az F1, F2, ... PrintScreen....Pause...NumLock és társai is eltûnhetnének. Mert én meg ezeket nem használom.
Nade kinek a PAP kinek a PAPNÉ hehehe
Kívánom nekik hogy ne legyen Caps Lock-juk és úgy kelljen kiabálniuk hogy közben számokat is írnak be, muhaha :P
Egyébként a Scroll Lock tényleg fölösleges, életemben nem használtam.
A windows-gombbal semmi bajom csak ne legyen ez a neve :P
a scroll lock kivételével szerintem mindegyiket használom.
Chaps lock: munka közbe van olyan amikot fél órán keresztül különbözõ helyekre nagy betûs szavakat kell írnom, ilyenkor jobb kéz az egéren, ballal pedig írom (chaps on).
Jobb shift: TC-ben a shift+del-hez.
Altgr: no comment, aki szerint ez felesleges az vegyen playstationt.
Win gombok: javarészt a jobb oldalit használom, tehát nem értem miért pont ezt akarja kivenni mindenki...szintén meló közben rámjön a cigizhetnék akkor nyomok egy win+L-t és mehetek...Továbbá win telepítés után már reflexbõl nyúlok a win+pause után.
Pause: lásd fent.
Print screen: no comment szintén...
Jobb ctrl: na ezt nem tudom mikor használom, de biztos :D
másik win gomb meg a TC-ben elég jól jön.
Annak az úriembernek aki a speakert szeretné banolni a billentyûzetérõl kívánom hogy baszódjon el valami úgy a gépében hogy még kép se jön be, aztán a speaker pittyegése nélkül találja ki pl hogy memória vagy miafaszom.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kedves idegbeteg IT úriembernek az meg sem fordult a fejében, hogy egyszerûen kevésbé frekventált helyre is át lehetne rakni, így nem kéne 1 új bill. kiosztás szabványt kreálni?? Egyébként nekem inkább a start billentyûvel vannak gondjaim! Én meg azt akarom, hogy az összes "M$" gombot szedjék le minden bill.-rõl!!<#violent>#violent>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
tök felesleges a speaker is
Ennek az embernek - bármít is állítson -, egyszerûen nincs fontosabb dolga.