159
-
#79 ja és ha valami kérdésedvan szigetvárral kapcsolatban akkor itt az e-mail cimunk:
Csopi007 = [email protected]
Gyocsika = [email protected] -
#78 bocsánat a kifejezésért ( még ) bocs -
#77 sorry képeket -
#76 Köszönjük CSopinak a lépeket nemsokára Lesz bannerünk is csinálta m1 jó kis bannert szigetvárnak addig itt van meg lehet nézni! itt -
#75 Szovalk szerintem érdekes hely ez a szigetvár.
Ugyhogy aki teheti az mindenképpen jojjon el!!!!!! -
ez pedig szigetvár hivatalos cimere -
Ez pedig a Török-Magyar barátságpark -
#72 De ez mind1 is szerintem -
na ő szigetvár polgármestere (MÉG :D) -
#70 Megjottem !!!! -
#69 OK! -
#68 Nyugi van má meg lesz! -
#67 Király akkor egy jó kis Szigetvárosat a méreteket tudod? -
#66 okay sy! -
#65 Na én most elmentem majd jövök! Akkor holnap ha addig nem beszélünk csinálj akkor egy szuper bannert add meg a linket ahova felraktad és én a töbit intézem! -
#64 Ezt csináltam,
meg ezt
Ide a Fórumba de szoktam csinálgatni! -
#63 Milyet akarzs/tudsz csinálni? -
#62 okay! -
#61 Jó akkor légyszi csinálj egyet adj hozzá majd egy linket és megbeszélem a modikkal! -
#60 Oké! -
#59 Pl nézd meg a #211 hozzászólást ugy csináld majd te is!! -
#58 Figyi megcsinálom holnap délelőtt azt ha tetszik akkor beirod ide linkelve hogy azt a bannert ide ebbe a topicba szerrtném és megcsinálják a modik!! Olvass vissza a Moderátorok figyelmébe topicba és ott nézd meg hogy csinálják! -
#57 A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
-
#56 Én is mindenfele Forma 1 minden! -
#55 Ott ahol az van hogy a házigazda jogok felvétele. -
#54 Erre én is gondoltam csak mi nem tudunk berakni csak a házigazda tud berakni de az én nem lehetek meg te se nézd csak itt meg itt -
#53 Sok mindenhol irogatok ;) És te hova szoktál még irogatni? -
#52 Gyocsi hallod össze kéne dobni ide valami king bannert? Holnapra tok csinálni!? -
#51 Ja jó van akkor igy állunk!
Na és te itt az sg-n mit szoktál csinálni? -
#50 Nem tom de most látom hogy ki is töröltelek ugyhogy most már igy marad! ;) -
#49 Na és miért? -
#48 csé!
#45:Fent vagyok csak letiltottalak még régebben! ;) -
#47 Csá csá!! -
#46 na jovan én mek na szasztok holnap to be continu -
#45 Miért nem vagy fen MSN? -
#44 Gondoltam rá csak ugy mondom hátha vannak szigetváriak. -
#43 na figy most komolyan hol merre ki és egyáltalán .... -
#42 Hogy jött hogy nyittok egy ilyen top.... -
#41 mert akkor nem neked szolt
-
#40 akkor te nem a Kardos Roland vagy?