Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kihalt a topik, de mijjé?:)

nem találok hozzá régebbi verziót... <#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>
HencStein
rakj fel 1 régebi drivert

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Sziasztok!! lenne egy nagy nagy problémám. Elindítom a játékot enged jáccani kb 20 percig aztán vagy újra indítja a gépet vagy kék halált kapok és a videókártyám driverébõl egy fájl nem teccik neki:/ Ha számít ati radeon x700-as 512 mb-os kártyám van pls segítsetek!!
Doomista
hát az userbek annyi :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ezt letoltod: encpack
aztan kikeresed belole azt a fajlt, amire hibat ir ki es bemasolod a helyere
halit nekem lenne 1 nagyon nagy bajom!!!el akarom indítani a gamet és hibát ír ki valami data.enc miaat pls segítsetek!!
HencStein
jo de más test server és más a többi server ... én is kiváncsi vagyok rá

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Hát nem éppen, leteszteltük a Test Serveren. FB nagyobbat ütött, hiába jött be a crit az FS-nek. Szal nagyon kíváncsi vagyok, hogy itt mi lesz. És vhogy a teszt szerver jobban beállítottnak is tûnt nekem.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Doomista
thy az infot,remelem nincs igazad,és hétföre jön,de a premiumnak azért örülök.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

HencStein
elcsuszik tuti.. nekem gyanus hogy igy hirtelen elökaták a beigért prémiumot...
ha meg csak az attack skilleket rakják be akkor meg sword fs over power..
multkor számolgatuk hogy az fs uj skillje kb 4.5 g.masternek ér fel.. nincs az az isten karakter ami tuléli

Doomista
elvileg hétfõn jön az uj update...szerintetek kijön vagy megint csuszik heteket ?
jah és ugebár 6 uj skillt irtak,de buffokrol hol esett szó ?! vagy talán az is beletartozik abba a 6-ba ?!

Én ha árulok, ha kikapcsolom a monitort ha nem, nem fagy ki :), de 1 próbát megér.

A CABAL Cashrõl meg annyit, hogy ha nem vágod a netes vásálásokat, ne is fogj bele, ráadásul ez a click and buy rendszer jó szar is. Amúgy meg nem értem, hogy miért nem müxi, szvsz annyira egyértelmû, igaz nekem már régi az accom, és ezek mindig megváltoztatják.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Hy!
Kapcsold ki a képernyõvédõt és azt a beállítást, hogy kikapcsoljon a monitor automatikusan x idõ után.
Nálam bevált.
csak 2 force core és ennyi?na akkor csak a mákkal lesz gond:D!thx
2 force core es jokora mak :)

Szijasztok! olyan problémám lenne hogy. 30,000 cabal online cash-t szeretnék venni. eljutottam odáig hogy: click_AnD_buy" kitöltöm a credit kártyás részt stb elvesznek 3ft-ot. és amikor a profile részhez érek és a citykez beírom hogy budapest kiírja hogy city error kijavítja budapest XVIII akkór leokézom ugy. azsem jó.........valaki segítsen pls mert a 3ftokból lassan összejön 1 ingyen zsömle ára a buziknak :)
nemtudná vki megmondani milyen catalyst kell ahhoz hogy amps swordot tudjak csinálni?
Gilmoor
Hát ez a futó szöveg nagyon béna lett :)

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Olyan Aramid vagy Bluestin martial ruha darabokat keresek ami Adept +3 skill XP-s és SLOT-os. Az Aramid darabokat 1KK -ban a Bluestin darabokat 2KK-ban vásárolnám meg.

Érdekes, hogy valahányszor bent hagyom a karakterem árulni éjszakára, reggelre beáll az egész (mintha levágna a szerver). Mi lehet az oka, hogy kidob a szerver? Vagy csak nekem van ilyen problémám?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Doomista
hát nálam most 140 lvln is megy mutantban egyaránt a big és med részén a vital,eddig minden mobon ment,még a highesten is voltunk,ott is hatott az armapra,lumberjackra,csak akkor nem hat ha bemisseli a mob O.o

HencStein
nincsmit

WÁÁÁÁ!Végre jolett!Nemtok elégggé hálálkodni!THX VOODOO!!!
Mért hülyék már segítettek?

KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!Tevagy az elsõ normális ember aki segített!MÉG1SZER THX!
HencStein
webforditas.hu

THX!csak az angol tudásom nem vmi hatalmas!nemírnád le pontosan hogy mit hogy!ha nemlenne nagy kérés?Léca!
HencStein
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=19212

Hello!Lenne 1 kis problémám!volt az update és azota nemtok belépni a játékba,mindig CORRUPT FILE-t ír ki!ha vki tudna segíteni naon megköszönném! itt az msn címem: [email protected]!
HencStein
vitallal az a kedvencem amikor többlényt ölök mutantba és miután rájuknyomtam kapásbol mind rámüt..
tényleg nincs valakinek valami szarja hogy hanyas szinten medig tart a vital?

HencStein
vital csak életmentésre van épen hogy elég... meg csak kis aoeja van
fsnek meg .....

Sztem :D a fs kb comboval éri el a blader sebességének felét :D viszont nagyon halni nem szokott legalábbis én még nem nagyon haltam vele

Doomista
hát igen csak párezermillioszor haltam meg bladerként lakesideben,egy kis bénito skillje van,a vital,nem volt olyan partyzás lakesideben,és most mutant forestben,mikor nem használtam volna combozás közben,vagy anélkül,elengedetlen,növeli a tulélési esélyt valamennyire,párszor megmentette az életemet :p:s

HencStein
1-100 ig az fa és a wiz fejlödik a leggyorsabban
110 felet lake pl bladert agyonverik ... legyen akkár dual transzos is azért mert nincs stunja
fa /wiz mind a ketönek elég sok stunjavan
fs dual transz és nem tudják megölni
100 alati rész meg nem érdekes az 0000000 a game 100 tol kezdödik 100 alat 1 normális combot se lehet nyomni...

Én fs tcsináltam többivel nagyon nem játszottam lassu vok nagyon,
mikortól lesz területsebzõ skill ?:D

JP Forever
Aha... Ha te mondod biztos úgy van...
Mind egy szerintem akkor is a blader fejlõdik leggyorsabban.))
Nem 1 haverom van aki azt mondja..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
mit hogy nem ? ne légy már ilyen önfejû...nem lehet felfogni ? te hány lvl vagy ? 5x ? ennyi lvl szinten,kevés tudással te igen igy érzed,de>>>mi hányok vagyunk ? 100+++++ << béta ota itvan pár gyerek,szal csak kenik vágják hogy mi hogy hogyan,nem lenen bölcs okosabb döntés a tapasztaltabra figyelni,és bolintani,hogy ahaaa,értem,köszi az infokat,most már énis tudom hogy is megy ez,ezentul ha nemtudok valamit,vagy azt hiszem hogy én tudom,de mégse (?) kérdezek,és a tapasztaltabbak ha van idejük olykor,megosztják az okosito tudást ...

thyplsfigyeljbb.

JP Forever
Szerintem nem... De biztos jobban vágod..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

HencStein
Azért vana wiznek 63 a bladernek meg csak 45 mert a wiznek több skillpont kell mert több skilje van...de az a 45 ugyananyi idö alat van meg mint a wiznek a 63 ....

HencStein
Lehet hogy 110 ig blade fejlödik gyorsabban ... de utána fs elhuz blader meg vágyakozik 1 fs után

JP Forever
1. De igaz.. A blade fejlõdik leggyorsabban, és az FS a leglasabban...-.-

de azért nem jön rosszul az a regular skill rank :D

Doomista
nem igaz...(0,1)
2. igen igaz,de van durvább is ennél xD

JP Forever
Ja de a blader kicsit jobban fejlõdik skillre..
1. A blader minden téren a leggyorsabban fejlõdik
2. a bladernél experten 45 skill up kell a wizardnak 63 -.-

Lvl 56 vagyok és már csak 20 skill pont kell a masterhez (sword)
Annyi a bajom hogy nem lesz elég pénzem az új skillekre, meg ugye még a régieket is le kell vennem. Ti honnan szereztek ilyenkor pénzt?:)

JP Forever
XDXD
Egy srác odaakart vki másnak adni egy deszkát, és rám kattintott véletlen, be is rakta tradere a dezskát rákattintok ok gondoltam lesz ingyen egy deszkám,,, erre kiírja hogy You invertory is full:@@@@
WÁÁÁ aszittem szétverek valamit:S

Van.

http://cabal.mmosite.com/content/2006-07-26/20060726235307173.shtml

Gilmoor
Iri van valami leírás arról, hogy a slotos cuccok upgradelésénél milyen katalizátor milyen eredményt produkál?

Gilmoor
+4 xp-ésbõl már vagy 5-öt gyártottam, abban azért nagyobb szerencsém van hál istennek. Kezdetben még 1kk ért adtam el, most már 2 ért árulom. Így is elviszik, és legalább a gyártás költsége visszajön. Viszont valamibõl lassan pénzt kell majd termelnem, mert a skillek jócskán felemésztették vagyonomat :)
Szóval a slotos bármibõl jöhet, csak picit ritkán. Értem :)

Ahhoz, hogy slotos jöjjön 1-2% az esély, nekem is csak 2 jött eddig citrineböl. 20dból amúgy ami 1M körül van kijön egy +4es SKILL EXP-es, az a tuti.