7396
Cabal Online
-
Tresh #4465 lehet hogy be se tudott regelni, és pl az email nevével, jelszavával próbál :D -
Iridescent #4464 1414geri a klasszikus példája annak, hogy 11 évesen ne játsszunk MMO-t, mert fingunk nincs az egészről, vagy ha idősebbek vagyunk, akkor tanuljuk meg használni az internetet, de ha ez se megy, akkor maradjunk a lövöldözős (pl. CS 1.6) és egyéb offline dolgoknál.
Logika az 0, ahogy beregelted magadat a www.cabalonline.com oldalra, ugyanúgy kell beírnod CABAL-ban az accodat és a passwordot is, számít minden kis és nagy betű. -
#4463 ITTVAN BAZDMEG MAGADAT MÁR NEMTUDOK MIT MONDANI!!!!!!!!!!!
NESZE mondom a felhasználó neved nagy betűvel kezd -
Adam69852 #4462 NERÍJJJÁ MÁR BAZMEG ATTÓL MERT 600 SZOR MEGKÉRDED ATTÓL MÉG NEM FOGJA TUDNI SENKI!!!! AHHH..... -
1414geri #4461 segítsen már valaki!!!!!!!!!!!!! -
Kiado #4460 Nem is tudtam, hogy van magyar GA lol :D -
1414geri #4459 Léccives segítsetek.Tud valaki segíteni? -
Adam69852 #4458 menjél a 24 es channelre ott k**va sok magyar van -
#4457 :O irt 1 GM :OOO sroba 2 év alatt nem láttam és nem is hallottam GMről :O inspi? :\ mikor lesz vége?
-
levi1989 #4456 Senki nem tud ajánlani klánt a mercuryn? -
#4455 mondom a felhasználó neved nagy betűvel kezd -
1414geri #4454 tudnátok segíteni??? please -
#4453 thx az infókat akkor majd el leszek valahogy :D amugy marson gamelek, be is vettek egy maggyar klánba xD Ha jól emlékszem ez a neve: SteelBrathers ha rosszul írom akkro elnézést ^^ -
Kiado #4452 Van a skill mellett egy "-" jel, azzal tudsz törölni a lvl-jéből. -
Silversting17 #4451 Hát gondold is meg, de le is lehet szedni őket, igaz nem túl olcsó mulatság. És az új skilleknek is elég borsos az ára, ha venni akarsz. -
#4450 nah belekezdtem a gameba xD 6os wizzard vagyok :P, amugy ha van egy varázslatom, amit tudok fejelszteni ugye azt el lehet adni vagy ilyesmi hogy újat vegyek helyette? vagy gondoljam meg hogy mit fejlesztek? -
#4449 neved* -
#4448 nekem is ezt cisnálta! a felhasználó neked nagy betűvel kezd -
1414geri #4447 segítsetek elindul a játék minden rendben de amikor beírom a nevem meg a jelszómat akkor nem lé be pedig regisztráltam és a kódomat sem meg a nevemet sem rontom el mit kéne tennem? -
#4446 nah én is nekikezdek ennek a gamenak, jelenleg a patchelés 34%nál jár. -
levi1989 #4445 tud vki ajánlani 1 klánt?
még elég kezdő vok 10. szintű
mercuryn vok -
hunpowa #4444 leszedtem updateltem rámeek h start azt bejön az nprotect és más nem az nem fut a cabal nem tudjátok miért? -
Adam69852 #4443 szvsz az nem lehet a probléma mert nekem is azt irja hogy azvan közben mégse :D (vista átka)
-
GCsab #4442 Mercuryra mentem :)
Amúgy mégse megy bátyámnak :/
Nem lehet, hogy az a gond, hogy DirectX 10-e van? -
#4441 Marsra, Mercuryra vagy Jupiterre. -
GCsab #4440 Melyik szerverre érdemes menni? :) -
GCsab #4439 Már megvan oldva...
De azért kösz annak aki segített :) -
GCsab #4438 Azt mondja hogy nem a Skin hibája...
Mert átállította alapra és úgy is rossz... -
#4437 látom skint használsz,lehet hogy az okozhatja... -
GCsab #4436 Én is erre gondoltam hogy a betűtípussal van a gond... De már tőlem átmásultuk szinte az egész játék könyvtárát a Program Files-ból... -
#4435 LOL,itt valaki betüféleség lehet,olyan mint ha japán lenne,de nem tudná mutatni :O vesd be inkább a cabal forumba -
GCsab #4434 Kösz!
Bátyámnál se működik... Nála ez a hiba:
Tehát nem jelennek meg a szövegek... -
#4433 gameguard nem akar elindulni,ami a játék része,ha az nem indul el,a game sem,szal valamelyik biztonsági szoftvered megakadályozza...vagy futtac közbe egy másik online játékot,mert pl én a rohan onlinet futattam,aztán elinditottam a cabal onlinet,és ezt vágta ki elém... -
Tresh #4432 Fogadjunk hogy AVG_t használsz, ugye?:) -
GCsab #4431 Mit ír? :D
Nem nagyon tudok angolul... -
Kurt97 #4430 próbáltad már megcsinálni amit ír? -
#4429 LOL.. Én ilyet még nem láttam.. -
GCsab #4428 Az előző kép rossz a nagyításnál!
ez már jó:
-
GCsab #4427 Sziasztok!
Problémám akadt a játékkal! Amikor elindítom ezt a hibát írja ki:
Légyszíves segítsetek! Előre is kösz! -
#4426 Np