7396
Cabal Online
-
#4545 Lol. :\ Minden SRO-sal szórakozik? :D Velem is. :\ -
#4544 jah és a mercuryra keresek olyan embert vagy klánt aki befogadna egy aktív ujoncot és segiteni némely dologban... -
#4543 hali all! Ugy döntöttem hogy cabaozok..eddig silkroadoztam de jol jön egy kis változatosság de van egy baj... felnyomtam a gamet és updatenel 3/4 nél 44%nál megállt... kiléptem cabel exet elinditottam és rá klikkleltem h start game és nem tölt be semmi.... mit tegyek? most rámentem h check files vagy mi és tölr vmi szart.. plz help! -
Adam69852 #4542 amelyik jobban tetszik :D
az FA hosszútávon jó mert majd 100+ os dungikba majd kelleni fog healernek is
az FB mivel egyre több van belöle kezdi elveszteni az értékét de nagyon erös :D -
#4541 Na ezt mostmár tényleg nem értem! Szinte minden karim kitörli 1 újrainditásnál, de a Force Archer, és a Force Blader megmarad! Most csináltam (volna) 1 lv10es Warriort, és az eltünt! :S A Bladeremre fel se megyek. XD Meik a jobb, a FA, vagy a FB? :S -
#4540 Én ideges vagyok, pedig csak lv10esek tünnek el. :) -
Kiado #4539 Mérges is lennék, ha eltűnne a lvl 148-as :D:D -
#4538 De gondolom Neked még mindig megvan a karid. :) -
Kiado #4537 Nekem is újraindult, sőt tegnapi Eod b2f party előtt meg bezáródott a game, többiek mind bementek, én meg szívtam :( -
#4536 A f4sz0m bele! Velem szórakozik :(. Játszok nagyba, újraindit a gépem, lépnék vissza a karira, és nincs ott! Eltünt! Csak úgy, mondom jóvan. Játazok új karival, megint újraindit a gép, megint eltünik a kari :C. Valaki segitene? Kicsit idegesítő. -
Adam69852 #4535 hip hip hurá
-
Tomeee10HUN #4534 Van isten!!!!!! addig törölgettem a gameguard mappát amíg jót töltött le xD -
Tomeee10HUN #4533 hát remélem akkor hogy az a hiba :S kössz a swegítséget. semmi kedven otthagyni egy 72es comp 102/189es WI-ot :S -
Adam69852 #4532 szal akkor
sztem töltsed le újra a telepítöt mert ezekszerint alapból rosszul telepíti a gépedre -
Tomeee10HUN #4531 ezt írja ki : An error has occurred while start Game Guard. please reboot your computer or start the game again. if this problem continues to occur, please make an iquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website. -
Adam69852 #4530 szar ügy már bocs de ha nálad ennyire nem akarja az igazságot akkor menjél nézzél másután -
Tomeee10HUN #4529 Pls segítsetek valami szart ír ki a gameguardról amikor belépek és nem tok játszani most formáztam a gépet. már töröltem és újra letöltöttem a gameguardot. pls segítsetek :S -
donatus13 #4528 éns fs re esküszök:D -
#4527 be kell látnod,hogy a blader a csúcs...csúcsnál is csúcsabb...a legcsúcsabb... -
Hrosba #4526 Milyen a bladered?(lvl, skill rankok, honour, stb.) :) -
#4525 strekyt 2 skillbol levered azzal a bladerrel szrtm -
Iridescent #4524 Jó lesz az talonban, Bladert meg gyorsan felhúzzuk. -
#4523 látom iri kezdtél rég egy bladert,wizardot meg hagyod ? miért kezdtél uj karit,csak nem meguntad ? :o
-
Kiado #4522 Ki találta ki ezt a f@szságot, hogy egy accounthoz 1 click and pay rendelhető, most várni kell amíg Payment Support válaszol, lehet, hogy egy hónapig, ennyire nemkell nekik a pénz...? :( -
#4521 az ellenfelednek jobban fog fájni :D -
Silversting17 #4520 K köszi, de 3,7 misimbe fáj :( -
Hrosba #4519 panic cry-t vedd meg, mert ha azt rányomod az ellenre(akivel pvpzel), akkor levesz tőle lv1-en 100hpt, meg critical ratet, dmg-t. -
#4518 én végig az mellet voltam hogy nem esik... -
#4517 ja én hoztam fel, hogy mire jó :D akkor mondtátok hogy esik belőle board is... aztán mégse esik XD -
#4516 azt mondtuk hogy board nem esik belöle...noob -
Adam69852 #4515 azt nem mondták hogy nem esik mert igenis esik :D -
donatus13 #4514 Áh az király Akkor már tudom kezdeni hamar a skillezést :P kell az a shield explosion:D -
#4513 Én 35-38 között tudtam felvenni vmikor, úgyhogy 45 táján már tuti menni fog. :D -
donatus13 #4512 Ja és igen ez a upgrade os dolog hogy megy ? van egy high upgrade corom és
van pl egy cuccom az a catalysator az pontosan mit csinál ? az végzi el tuningot ? vagy az dönti el milyen tuning lesz rajta? -
donatus13 #4511 OKés kössz és adeptes armour ruhát 45 tájt már feltudok venni nem ? mert az jó lenne:D -
#4510 Uhh bazz nem azt mondtátok hogy chaos lampból nem esik eos+6?:DXD
Én úgy tudtam nem eisk..
Ahoz képest:D -
Tomeee10HUN #4509 lehet... én se tom... mondjuk én még mindig nem tom tolni XD de van remény ... :P -
#4508 Fuu nemtom, úgy rémlik van partys változata is de az nemtom hol esik, lehet csak item shopos. -
Tomeee10HUN #4507 de szerintem az még nem partys vagy igen?? -
#4506 35 a legkisebb dungeon, Bloody Ice-ban van a bejárat és szintén ott esik a hozzá való kártya a Baba Yaga-kból.