Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a. expert vagyok, de vettem skilles ruhákat holnaptól nyomom...
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
170 a max most,és jo sokáig nem fogják kiböviteni 200ra...igyis elég elzuzni 170ig vakker O.o
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Én az elsõ karimal lvl 84 en voltam a.expert szóval 1 karimat elszúrtam nagyon :):P
Ha skilleztek nem lesz gond a pvp be meg a küldikkel se lesz gond.
De hozzáteszem nagyon uncsi a skillezés :)
45 és a master úristen az nagyon kemény grat:D
én 70 és a expert:S az nem olyan jó:)
DFTBA ಠ_ಠ
1. nyárvolt napi 15 óra játék.
2. minden nap tudtam játszani.
3. jó volt a netem.
Most meg
1. suli van:(:(:(:( max napi 5 óra játék.
2. nem tudok minen nap játszani
3.szar a netem
Szóval nyáron nagyon bekockultam :):):)
De mivel van tapasztalatom azt ajánlom skillezz sokata,mivel én is hanyagoltam az elsõ karimnál a skillezést ezért lvl85 ös küldit nem birtam megcsinálni.:( Szóval ne ess bele ebbe a hibába.Mostanra már kijavitottam a skillrankot :) A.Master/Trans
így már nem olyan egyszerü :):P
Csak az a gondom hogy szar a netem és csak ritkán tudok játszani szóval nem tom mennyi idõ lesz pontosan.
Most jelenleg így állok:lvl45 A.master 32/85 106000 honoront.
Üdv:Kisluc
Valaki írta múltkor hogy 45ös és most 2 hónap és eléri az 50-et, mert onnan nehéz fejlõdni..
Ebbe belekötnék picit, ugyanis 45ön a fákat öltem greenbe, és egy nap alatt 2 lvl:)
Szal 1 hét alatt 50 lettem onnan ha hiszitek ha nem:P
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Ja és Jupiterre gyere ! :P
DFTBA ಠ_ಠ
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
kikapcsoltam a túzfalat, megnéztem keresésben h van-e ott oan progi amit te irtál de nincs oan... és még mindig nem jo
csaka nerm szeretni gameguard, ha meg kikapcsolod az rizikos dolog :)
sry a dupla post ért.
van pár progi amit a gameguard nem szeret. Most csak azokat sorolom fel amik nállam problémát okaztak.
- Netlimiter pro
- Hard Disk Sentinel Pro
- Agnitum Outpost PRO Firewall
semmi extra a háttérben, virus keresö Nod32, tüzfal ZoneAlarm.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Disconnected
An error has been detected by hacking protection system.
An error has occurred while start Game Guard.
Please reboot your computer or start the game again.
If this problem continues to occur, please make an inquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.
nah ezt irná nekem mindig ki...
vki légyszives segitsen, már 5napja irja ezt ki, és nem tom mi a baja, nem tom megcsinálni. boldog lennék ha tudnék gamelni vele, szal plz vki HELP. nah sziasztok.