7396
Cabal Online
  • Super Saiyan
    Lol. :\ Minden SRO-sal szórakozik? :D Velem is. :\
  • chemotox000000
    jah és a mercuryra keresek olyan embert vagy klánt aki befogadna egy aktív ujoncot és segiteni némely dologban...
  • chemotox000000
    hali all! Ugy döntöttem hogy cabaozok..eddig silkroadoztam de jol jön egy kis változatosság de van egy baj... felnyomtam a gamet és updatenel 3/4 nél 44%nál megállt... kiléptem cabel exet elinditottam és rá klikkleltem h start game és nem tölt be semmi.... mit tegyek? most rámentem h check files vagy mi és tölr vmi szart.. plz help!
  • Adam69852
    amelyik jobban tetszik :D
    az FA hosszútávon jó mert majd 100+ os dungikba majd kelleni fog healernek is

az FB mivel egyre több van belöle kezdi elveszteni az értékét de nagyon erös :D
  • Super Saiyan
    Na ezt mostmár tényleg nem értem! Szinte minden karim kitörli 1 újrainditásnál, de a Force Archer, és a Force Blader megmarad! Most csináltam (volna) 1 lv10es Warriort, és az eltünt! :S A Bladeremre fel se megyek. XD Meik a jobb, a FA, vagy a FB? :S
  • Super Saiyan
    Én ideges vagyok, pedig csak lv10esek tünnek el. :)
  • Kiado
    Mérges is lennék, ha eltűnne a lvl 148-as :D:D
  • Super Saiyan
    De gondolom Neked még mindig megvan a karid. :)
  • Kiado
    Nekem is újraindult, sőt tegnapi Eod b2f party előtt meg bezáródott a game, többiek mind bementek, én meg szívtam :(
  • Super Saiyan
    A f4sz0m bele! Velem szórakozik :(. Játszok nagyba, újraindit a gépem, lépnék vissza a karira, és nincs ott! Eltünt! Csak úgy, mondom jóvan. Játazok új karival, megint újraindit a gép, megint eltünik a kari :C. Valaki segitene? Kicsit idegesítő.
  • Adam69852
    hip hip hurá
  • Tomeee10HUN
    Van isten!!!!!! addig törölgettem a gameguard mappát amíg jót töltött le xD
  • Tomeee10HUN
    hát remélem akkor hogy az a hiba :S kössz a swegítséget. semmi kedven otthagyni egy 72es comp 102/189es WI-ot :S
  • Adam69852
    szal akkor

sztem töltsed le újra a telepítöt mert ezekszerint alapból rosszul telepíti a gépedre
  • Tomeee10HUN
    ezt írja ki : An error has occurred while start Game Guard. please reboot your computer or start the game again. if this problem continues to occur, please make an iquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.
  • Adam69852
    szar ügy már bocs de ha nálad ennyire nem akarja az igazságot akkor menjél nézzél másután
  • Tomeee10HUN
    Pls segítsetek valami szart ír ki a gameguardról amikor belépek és nem tok játszani most formáztam a gépet. már töröltem és újra letöltöttem a gameguardot. pls segítsetek :S
  • donatus13
    éns fs re esküszök:D
  • Doomista
    be kell látnod,hogy a blader a csúcs...csúcsnál is csúcsabb...a legcsúcsabb...
  • Hrosba
    Milyen a bladered?(lvl, skill rankok, honour, stb.) :)
  • Doomista
    strekyt 2 skillbol levered azzal a bladerrel szrtm
  • Iridescent
    Jó lesz az talonban, Bladert meg gyorsan felhúzzuk.
  • Doomista
    látom iri kezdtél rég egy bladert,wizardot meg hagyod ? miért kezdtél uj karit,csak nem meguntad ? :o
  • Kiado
    Ki találta ki ezt a f@szságot, hogy egy accounthoz 1 click and pay rendelhető, most várni kell amíg Payment Support válaszol, lehet, hogy egy hónapig, ennyire nemkell nekik a pénz...? :(
  • Super Saiyan
    az ellenfelednek jobban fog fájni :D
  • Silversting17
    K köszi, de 3,7 misimbe fáj :(
  • Hrosba
    panic cry-t vedd meg, mert ha azt rányomod az ellenre(akivel pvpzel), akkor levesz tőle lv1-en 100hpt, meg critical ratet, dmg-t.
  • Doomista
    én végig az mellet voltam hogy nem esik...
  • Super Saiyan
    ja én hoztam fel, hogy mire jó :D akkor mondtátok hogy esik belőle board is... aztán mégse esik XD
  • Doomista
    azt mondtuk hogy board nem esik belöle...noob
  • Adam69852
    azt nem mondták hogy nem esik mert igenis esik :D
  • donatus13
    Áh az király Akkor már tudom kezdeni hamar a skillezést :P kell az a shield explosion:D
  • GamerAdams007
    Én 35-38 között tudtam felvenni vmikor, úgyhogy 45 táján már tuti menni fog. :D
  • donatus13
    Ja és igen ez a upgrade os dolog hogy megy ? van egy high upgrade corom és
    van pl egy cuccom az a catalysator az pontosan mit csinál ? az végzi el tuningot ? vagy az dönti el milyen tuning lesz rajta?
  • donatus13
    OKés kössz és adeptes armour ruhát 45 tájt már feltudok venni nem ? mert az jó lenne:D
  • JP Forever
    Uhh bazz nem azt mondtátok hogy chaos lampból nem esik eos+6?:DXD
    Én úgy tudtam nem eisk..

Ahoz képest:D
  • Tomeee10HUN
    lehet... én se tom... mondjuk én még mindig nem tom tolni XD de van remény ... :P
  • GamerAdams007
    Fuu nemtom, úgy rémlik van partys változata is de az nemtom hol esik, lehet csak item shopos.
  • Tomeee10HUN
    de szerintem az még nem partys vagy igen??
  • GamerAdams007
    35 a legkisebb dungeon, Bloody Ice-ban van a bejárat és szintén ott esik a hozzá való kártya a Baba Yaga-kból.