Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
Szerintetek melyik a legerõsebb kaszt? Én most nagyon a Warrior felé hajlok.. 55 vagyok, és a 4 pályán mindent egy skillbõl ölök.. :D

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
úgy csináltam.. Thx.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
mind a 2.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
Warriornak mit vegyek, inkább +attack, vagy +defense?:)

JP Forever
:)

Doomista
nincs mit,van még az oldschool skin amit ajánlok,de azért van külömbség a kettö között... :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
xD jaja... De amúgy bejön.. Köszi a linket. :)

Doomista
hát nem olyan pontos mint az eredeti cabal skin,de gyarkolat teszi a mestert :D

Doomista
:))

JP Forever
Doomista jó ez a skin, csak nehéz vele combózni.. :DXD

Hát figyelj én azért játszottam tört szeron mert amikor elkezdtem egy hetem volt WAR open betaig és ki akartam probalni milyen egy warrior. Nem hiszem hogy nekem elég lett volna 1 hét 140+ra eredetin.

Még asszem visszanézek beta vége és retail launch közöt arra a négy napra megsasolni kivancsisagbol bladert vagy wizzt , vagynem xD

Amúgy tényleg kb ennyire is jók a tört szerol:) Aki cabal onlinet akar játszani menjen szépen eredetire, aki probalgatni vagy hulyulni az nezhet maganak egy törtöt...

Doomista
én csak ezért vagyok ideges...mert free a game,koreaiban fizetös...ha free,akkor szánalmasak azok akik törten nyomják,de ha fizetös lenne,és ugy nyomnánk törten,az nemgond :D egy ilyen népszerü és fasza online játék,mint a cabal,ingyenes...ritka...ennyi erövel adhatták volna nálunk is fizetösen,és akkor szopna rengeteg ember aki nem fizet ilyenekért mint mi _:D

wordsworth
lvl51

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
de most komolyan,,, free game, mi a halal faszáér kell törtön nyomni..
Mellesleg Comp vagyok, holnap talan meglesz trans..

Doomista

Doomista
sajnos eza házigazda jog nemtdom meddig huzodik,ugyhogy továbbra is irhatnak tört szerorol >.<

Doomista
mivan ? milyen bike ? nincs semmilyen bikem,és nincs ára abbol...

hogy-hogy ennyi pénzed van? ez még a bike ára, amit loptál anno?

Gando
hivatalos fórum "magyar részlegében" rálehet keresni hogy skinek

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
vannak skinek amiket bemásolsz a játék könyvtárába és úgy fog kinézni

Titan
Szép! Hogyan változtattad meg a menü kinézetét?

mi ez a tört szerveres fasság? fizetõs lett?

Gando
khmm... már megint sok a törtös xarság :D csak jelzem :D

JP Forever
engem beenged, van egy Test Server, azon belül ch1 trade azon egy csík van szal üres meg egy ch50 az meg piros.. És mindegyiknél azt írja hogy nem enged be, azt írja amit akkor szokott ha tele van..

JP Forever
Ezt az xtrap rart leszedted? És ha igen abból a cuccokat hova másoltad?

Super Saiyan
egész pontosan 290x

>:C

JP Forever
Mennyivel gyorsabb mint a tfn?

Super Saiyan
leszedtem, kitömöritettem, felmentem, belépek, és 1bõl beenged

JP Forever
Nem én tfn-en játszok nem latinon.. Latinoba nem engd be soha.. Azt írja hogy mindig tele van. Te csak a patchet szedted le és ráraktad a játékra?

Super Saiyan
ez nem tfn, hanem latino, és 11ig fejlödsz...

Balintrial
ez cabal online, nem tfn cabal
JP Forever
Miért járnánk rosszul? Ez cabal...

JP Forever
11en nem lehet, mert 13ig fejlõdsz fel a nippereken...

Super Saiyan
kemény vagy, de mondom ez semmi, én 11en lettem dual trans, de mostmá kuss, (te érdekedbe mondtam igy) mert rosszul jársz/járunk

JP Forever
Hehhee lvl38 10 skill up és comp wáá:P

JP Forever

Creep igazad van, d eez egyenlõre csak egy minta lesz.. És már rég nem ClanKiller a nevünk.. cK| néven játszunk. Egyébként huncb 19. helyezettet megvertük.. Majd akár nyomhatunk egyet.. :)

Doomista
akkor már a napi 10 mill alap lesz ha jol tolod :D

Doomista
még kicsi szintü vagy,majd ha nagyobb leszel,jobb cuccok esnek stb ;)

Nethyrrea
na aggyá pénzt klántársnak hamar sokat :D émmeg izzadok napi 3-4 misi haszonért :s

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
huu de várom már hogy töröljem az ilyen hszeket !

"html vagy php - elavult. Ma már midnenki flashben dolgozik.." jól van kisfiam inkább ne szólj bele, mert te még annyira se értesz hozzá mint JP :D:D

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
kösz,csak ha most azt mondanám,hogy még igy sem vagyok jó,akkor szrtm csak néznél.mert igy igaz...ez a lové elmegy most armour settekre,ha még belefér akkor fegyokra is,és ennyi.elment az 1 kkk :-o pedig még jo lenne egy RW3,dehát 4-5 bill alapbol az :D vagy eog+7 az is 1 bill + most...
szal ez a lové már nem ér itt annyit. thx gold buyereknek...

Balintrial
nah ennyi pénzem sosem lesz.. :D
fasza az az eof+7 :)
jó karinak néz ki, grat hozzá
Doomista
str-re és dex-re egyenlöen nyomom,intre meg annyi amennyi kell a setre fegyora...

wordsworth
és a statokat hogy osztod el?

Doomista
leszek

wordsworth
heavy vagy?

Doomista

wordsworth
<#eljen>

Nethyrrea
ööö....nemtom olvastátok-e a topik címét.

CABAL ONLINE

offolni menjetek máshova.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX