7396
Cabal Online
-
Zarache #124 ja msot jutot eszembe esetleg ha valakit zavar a penz me van a p2p akci aminek hala kevesebbet kell fizetni :) -
Zarache #123 amugy real moneyert tudsz venni legdeszkat is :) meg meg par dolgot de a deszka akar megmaradhat orokre is xD amugy csak hiszed hogy gps nelkul konnyu a game :) lesz par szivatos quest volt olyan amiert en is egesznap csak capalttam hogy szerezek rola infot mert a terkep nem mutatot semmit aztan meglehet a szukseges informacio par kulfoditol xD -
#122 az lehetetlen 7 nap alat lettem 50 -
Cat 02 #121 nálunk Marson 47 es a legnagyobb
-
#120 JAAA és a játék jövö honaptol 3 funkcios lesz!
Ingyenes akkor simán fejlődsz csak 2 inventori ablakod lesz es 2 wh valamit a gps nem mutat mindent!
fizetős alap kb 1000ft/honap 25%+xp és használhatod a térképet
fizetős prémium 2500ft/honap 25%+xp +sp +skill fejlődés telyes térkép 4 inventori és wh slot valamint használhatod a traning babákat! ennyi:) aki amenyit költeni akar ingyen is bőven fasza:) -
#119 NA közben 50ven vagyok és tök rendes ezért elmondom amit tudok eddig!!
10 es 20as 30as stb szinten vannak a nagy lépések!
10esen pl combo skill ahoz hogy ezeket a küldiket meg tudd csinálni mindig meg kell lenni az adot szinthez megfelelő statod! A statjaidnál irja pl: Growt lvl 10 str 10 magic 30 dex 10 ez csak egy példa benn a statodnál tudod megnézni menyit kell elérned, hogy elkezdhesd!
20 ason az elso átalakulás ez egy kb 1 perces buff amig 2x erősebb vagy a kombokat és ezt a skillt is SP ből tudod csinálni az sp az a sárga csik ami ha mobokat ölsz töltödik töltöd töltöd és ha egy kocka megvan nyomhatod a spéciket stb.
30 on egy speciális harci technika az első! kb 1-1,5 percig 2,5x erősebb vagy!
40 en megkapod a legdeszka jogositványt és alapithatsz klant/guildot!
50 en meg jön az első kivégzés és speciális területi pusztito skill:)
Ami nagyon nagyon fontos!! A legtöbb xp a spéci barlangokban van a hozzá valo kártya mobokból esik minden kártyával eg kört mehetsz! ott tripla xp van!
És a legfontosab!! ha mobokat ölsz kapsz még skil fejlődést ezzel tudod a skiljeid erejét novelni abbaj a pillanatban mikor apperenticeba(vagy mibe lépsz a novice után) irány a tréning terem és ott lvl 10ig 12ig el tudod fejleszteni ugy hogy telepakolod magad potival és a karit odataszed valamelyik szkilt kitámasztod(f1 f2 f3 stb) és lefekvéskor othagyod had fejlődjön!! Érdemes a szkileket visszafejleszteni hogy legyen hely az ujabbaknak!! ez csak pénzbe kerül nem vesztesz vele semmi! kb röviden ennyi kérdezetek hátha tudok valamit! -
#118 Zsuzsanna néven futok , thx a segitséget
-
Cat 02 #117 elindul egy csík és amikor zöld akkor kell skillt nyomni
természetes csk ha a szörnyön vagy -.- -
Cat 02 #116 az a baj h te még csak novice vagy ^^ x/15 ha elérd a skill lvl 15 öt akkor leszel a 2. -
Zarache #115 latom mi a bajod es segiten iis fogok neked :) csak egyszerub lesz a jatekban elmagyarazni
magyarok tobsege regen a mercury serveren voltak szal a mostani karim is ott van whispeljel ram a nevem Suichiro es a 1-es serveren vagyok -
#114 Az oké Sp számlálot értem,de ha megnyomom a gombot nem csinál semmit :(
Cabal skill
Ezeket se tudom megvenni/megtanulni, miért ? -
Zarache #113 mert van egy sp szamlalo bal felso sarokban a hp es mp alatt sarga szinnel jeloli ha az mar legalbb a felenel van tufdsz combozni
de az aurahoz meg a tobbi speckohoz full csikok kellenek -
#112 Hali én is olvastam, hogy ingyenes lesz. Ezért tegnap elkezdtem vele játszani. Lenne egy csomókérdésem.
Combo skillt hogy tudom használni, mert ha rányomok az iconra , nem csinál semmit a karakter :( Miért ?
-
Zarache #111 hi all latom nagyon lapos a topik
de jo hirt hozok mindenki szamara masju vegen a cabal online ingyenes lesz ujra :) igy en is vissza kapaom a lv 74-es force blader karimat xD
amin eleg durva cuccok vannak :) csupa 2 slotos statos ruhaval meg kopenyel xD
-
Zoba #110 hali mindenki
elakadtam lvl 10 es first combos küldibe totál nem tudom mit kell csinálni -
Flymi #109 Én regisztráltam ingyenesen.. De akkor gondolom az csak kipróbálásra van.. -
#108 2600 ft
-
Flymi #107 Na most akkor ez a játék ingyenes vagy fizetős? MEr ha fizetős akkor nemtöltöm le... -
netmester #106 helo regeltem a cabalba de nem tudok belépni.hel me!!!!!!!! -
#105 most megint free szerintem..... -
#104 vki hivjon meg closed beta 2re :Dplspls -
schlosszer #103 ...megoldódott...
Nekiálltam közben ultizni,aztán kb háromnegyed óra múlva
leállítottam,aztán ismét elkezdtem...s láss csodát...
-
Cat 02 #102 és meddig vársz ? -
schlosszer #101 Sűrgősen kellene segítség
Letöltöttem a clientet,feltelepítettem,eddig semmi gond.
Azonban az update nál 8-18% között állandóan leáll.Nekem Avast víruskereső van fenn,az nem akadt össze a cabal.exe-val.
Tűzfalprogi nincs fenn,csak a routerben van hardveres,de
ha azzal ütközne,akkor az update-t el sem indítaná...
Valami ötlet???
Nagyon szeretném kipróbálni...
-
bf3 #100 Mától a CABAL nem ingyenes
9.99 euró/hónap
(remélem nemsokára leszenek tört szerverek is!!!!!!) -
#99 ismerösöm azt mondta h az amcsi a free marad. tényleg? -
#98 akkor kapják be :c -
Kiado #97 "....but this will be added at some point after Pay 2 Play launch."
Szal nemhinném :\ -
#96 de ez csak az exzta cuccokért megy nem? -
Kiado #95 1 Month Subscription € 11.49 (beta testers price €10.49 or invite just one person who pays and you get to play CABAL Online for €9.99 per month, see buddy system above).
3 Month Subscription € 32.97, which is a discounted cost of € 10.99 per Month (beta testers price €9.99).
6 Month Subscription € 59.94, which is a discounted cost of € 9.99 per Month.
12 Month Subscription € 111.00, which is a discounted cost of € 9.25 per Month. -
#94 nem hétfön? -
#93 holnap kiderül :) -
#92 ez a game free marad? -
darkling #91 Én marha sokáig szenvedtem vele, h. elinduljon, viruskereső stb. Azután meg óra hosszakat bámultam a Cabal Online feliratot a 15-ös korhatárral a jobb felső sarokban. Most meg az ápdét folyton újrakezdte sajátmagát úgyhogy marad SRO. Pedig szívesen kipróbáltam volna a videók és képek alapján. -
Kiado #90 Elöbb patcheltem és müxik minden. -
#89 Valaki megtudná mondani, hogy megy a szerver vagy nem. Mert nemtudom hogy a ruterem tiltja le a kapcsolódást vagy a játék nem megy:( -
#88 Remelem lesz tört srv -
#87 Nektek megy a szerver??
Mert nekem azt írja:próbálkozzab késöbb kapcsolódni a szervrhez! -
Kiado #86 Mail ment. -
#85 valaki az exe fájlt átküldené e-mailben?
mivel telepités után azt irja hogy nem talállja a cabal.exe-t...