7396
Cabal Online
  • Zarache
    ja msot jutot eszembe esetleg ha valakit zavar a penz me van a p2p akci aminek hala kevesebbet kell fizetni :)
  • Zarache
    amugy real moneyert tudsz venni legdeszkat is :) meg meg par dolgot de a deszka akar megmaradhat orokre is xD amugy csak hiszed hogy gps nelkul konnyu a game :) lesz par szivatos quest volt olyan amiert en is egesznap csak capalttam hogy szerezek rola infot mert a terkep nem mutatot semmit aztan meglehet a szukseges informacio par kulfoditol xD
  • Gordis2k
    az lehetetlen 7 nap alat lettem 50
  • Cat 02 #121
    nálunk Marson 47 es a legnagyobb
  • Gordis2k
    JAAA és a játék jövö honaptol 3 funkcios lesz!

Ingyenes akkor simán fejlődsz csak 2 inventori ablakod lesz es 2 wh valamit a gps nem mutat mindent!
    fizetős alap kb 1000ft/honap 25%+xp és használhatod a térképet
    fizetős prémium 2500ft/honap 25%+xp +sp +skill fejlődés telyes térkép 4 inventori és wh slot valamint használhatod a traning babákat! ennyi:) aki amenyit költeni akar ingyen is bőven fasza:)
  • Gordis2k
    NA közben 50ven vagyok és tök rendes ezért elmondom amit tudok eddig!!

10 es 20as 30as stb szinten vannak a nagy lépések!
    10esen pl combo skill ahoz hogy ezeket a küldiket meg tudd csinálni mindig meg kell lenni az adot szinthez megfelelő statod! A statjaidnál irja pl: Growt lvl 10 str 10 magic 30 dex 10 ez csak egy példa benn a statodnál tudod megnézni menyit kell elérned, hogy elkezdhesd!

20 ason az elso átalakulás ez egy kb 1 perces buff amig 2x erősebb vagy a kombokat és ezt a skillt is SP ből tudod csinálni az sp az a sárga csik ami ha mobokat ölsz töltödik töltöd töltöd és ha egy kocka megvan nyomhatod a spéciket stb.
    30 on egy speciális harci technika az első! kb 1-1,5 percig 2,5x erősebb vagy!
    40 en megkapod a legdeszka jogositványt és alapithatsz klant/guildot!
    50 en meg jön az első kivégzés és speciális területi pusztito skill:)
    Ami nagyon nagyon fontos!! A legtöbb xp a spéci barlangokban van a hozzá valo kártya mobokból esik minden kártyával eg kört mehetsz! ott tripla xp van!
    És a legfontosab!! ha mobokat ölsz kapsz még skil fejlődést ezzel tudod a skiljeid erejét novelni abbaj a pillanatban mikor apperenticeba(vagy mibe lépsz a novice után) irány a tréning terem és ott lvl 10ig 12ig el tudod fejleszteni ugy hogy telepakolod magad potival és a karit odataszed valamelyik szkilt kitámasztod(f1 f2 f3 stb) és lefekvéskor othagyod had fejlődjön!! Érdemes a szkileket visszafejleszteni hogy legyen hely az ujabbaknak!! ez csak pénzbe kerül nem vesztesz vele semmi! kb röviden ennyi kérdezetek hátha tudok valamit!
  • teddymac
    Zsuzsanna néven futok , thx a segitséget
  • Cat 02 #117
    elindul egy csík és amikor zöld akkor kell skillt nyomni
    természetes csk ha a szörnyön vagy -.-
  • Cat 02 #116
    az a baj h te még csak novice vagy ^^ x/15 ha elérd a skill lvl 15 öt akkor leszel a 2.
  • Zarache
    latom mi a bajod es segiten iis fogok neked :) csak egyszerub lesz a jatekban elmagyarazni
    magyarok tobsege regen a mercury serveren voltak szal a mostani karim is ott van whispeljel ram a nevem Suichiro es a 1-es serveren vagyok
  • teddymac
    Az oké Sp számlálot értem,de ha megnyomom a gombot nem csinál semmit :(

Cabal skill
    Ezeket se tudom megvenni/megtanulni, miért ?
  • Zarache
    mert van egy sp szamlalo bal felso sarokban a hp es mp alatt sarga szinnel jeloli ha az mar legalbb a felenel van tufdsz combozni
    de az aurahoz meg a tobbi speckohoz full csikok kellenek
  • teddymac
    Hali én is olvastam, hogy ingyenes lesz. Ezért tegnap elkezdtem vele játszani. Lenne egy csomókérdésem.
    Combo skillt hogy tudom használni, mert ha rányomok az iconra , nem csinál semmit a karakter :( Miért ?
  • Zarache
    hi all latom nagyon lapos a topik
    de jo hirt hozok mindenki szamara masju vegen a cabal online ingyenes lesz ujra :) igy en is vissza kapaom a lv 74-es force blader karimat xD
    amin eleg durva cuccok vannak :) csupa 2 slotos statos ruhaval meg kopenyel xD
  • Zoba
    hali mindenki

elakadtam lvl 10 es first combos küldibe totál nem tudom mit kell csinálni
  • Flymi
    Én regisztráltam ingyenesen.. De akkor gondolom az csak kipróbálásra van..
  • Gordis2k
    2600 ft
  • Flymi
    Na most akkor ez a játék ingyenes vagy fizetős? MEr ha fizetős akkor nemtöltöm le...
  • netmester
    helo regeltem a cabalba de nem tudok belépni.hel me!!!!!!!!
  • glkFox
    most megint free szerintem.....
  • Sugam
    vki hivjon meg closed beta 2re :Dplspls
  • schlosszer
    ...megoldódott...
    Nekiálltam közben ultizni,aztán kb háromnegyed óra múlva
    leállítottam,aztán ismét elkezdtem...s láss csodát...
  • Cat 02 #102
    és meddig vársz ?
  • schlosszer
    Sűrgősen kellene segítség
    Letöltöttem a clientet,feltelepítettem,eddig semmi gond.
    Azonban az update nál 8-18% között állandóan leáll.Nekem Avast víruskereső van fenn,az nem akadt össze a cabal.exe-val.
    Tűzfalprogi nincs fenn,csak a routerben van hardveres,de
    ha azzal ütközne,akkor az update-t el sem indítaná...
    Valami ötlet???
    Nagyon szeretném kipróbálni...

• bf3
    Mától a CABAL nem ingyenes
    9.99 euró/hónap
    (remélem nemsokára leszenek tört szerverek is!!!!!!)
  • Rage47
    ismerösöm azt mondta h az amcsi a free marad. tényleg?
  • Frosty01
    akkor kapják be :c
  • Kiado
    "....but this will be added at some point after Pay 2 Play launch."

Szal nemhinném :\
  • Frosty01
    de ez csak az exzta cuccokért megy nem?
  • Kiado
    1 Month Subscription € 11.49 (beta testers price €10.49 or invite just one person who pays and you get to play CABAL Online for €9.99 per month, see buddy system above).

3 Month Subscription € 32.97, which is a discounted cost of € 10.99 per Month (beta testers price €9.99).

6 Month Subscription € 59.94, which is a discounted cost of € 9.99 per Month.

12 Month Subscription € 111.00, which is a discounted cost of € 9.25 per Month.
  • Rage47
    nem hétfön?
  • Frosty01
    holnap kiderül :)
  • Rage47
    ez a game free marad?
  • darkling
    Én marha sokáig szenvedtem vele, h. elinduljon, viruskereső stb. Azután meg óra hosszakat bámultam a Cabal Online feliratot a 15-ös korhatárral a jobb felső sarokban. Most meg az ápdét folyton újrakezdte sajátmagát úgyhogy marad SRO. Pedig szívesen kipróbáltam volna a videók és képek alapján.
  • Kiado
    Elöbb patcheltem és müxik minden.
  • Borg87
    Valaki megtudná mondani, hogy megy a szerver vagy nem. Mert nemtudom hogy a ruterem tiltja le a kapcsolódást vagy a játék nem megy:(
  • kastil
    Remelem lesz tört srv
  • Borg87
    Nektek megy a szerver??
    Mert nekem azt írja:próbálkozzab késöbb kapcsolódni a szervrhez!
  • Kiado
    Mail ment.
  • Tatyla
    valaki az exe fájlt átküldené e-mailben?
    mivel telepités után azt irja hogy nem talállja a cabal.exe-t...