7396
Cabal Online
-
fokec #164 Az egyik ismerősöm azt mondta hogy mától 01.étől teljesen ingyenes lesz a játék,csak regisztrálni kell az oldalon és letölteni a cliens-t és lehet is vele játszani.Ez igaz? -
Zarache #163 sajna a honlap se mukodik most jol :(
szal regisztralni es klienst tolteni nemtudsz jelenleg -
Cat 02 #162 nem naon =\ -
#161 jelenleg lehet regisztrálni?csak mert amikor próbáltam akkor nem engedte... :( -
Zarache #160 sajnos 13-ig vagy 13 mar ob asszem
de azert van ekkora lealas mert hardwer csere is van meg sok mindent ujitanak
-
#159 meddíg lesz off a game?
-
Zarache #158 ha valaki sok kerdest szeretne feltenni annak megadom a msn cimemet :)
[email protected] elfogadok most minden felvetelt szal irjatok ha kell valami :)
es sorry hogy nem egybe irtam ezeket le xD
-
Zarache #157 ezek mellet meg toborozni is szeretnek a nF (naturesFury) clanba Mercury serveren akit erdekel az itt jelentkezzen mondjuk nem hinnem hogy sok jelentkezo lenne mert kisse kihalt a topic :P -
Zarache #156 figy irjato kegy idopontot es ittleszek valaszolok nektek mindenre :)
es nincsen olyan hogy legjobb kari mindegyik jo csak tudni kell hogy hogyan fejelzd jol en se vagyok valami gyors mob olo xD na jo ez nem teljesen igaz de a nalam nagyobb palyereket levagom konyneden egy tudod leolni csak egy 130-as vari :( de hat majdnem a duplaja mint en es igy hagytam neki kevesebb mint fel hpt ;) -
Zarache #155 vegre emberek xD -
Cat 02 #154 nemértem mibajod, van itt egy csomó feles fórum de minek bezárni ? lehet h vki ír bele, vagy ha bezárják 2 hét múlva megnyitka vki szal csönd :D
1ébként melyik a legjobb kari ? :D
mágus meg archer gyorsan fejlődik, warrior lassan :S vagy cska én vok béna :D guildmasterünk 60+ ő meg blader -
Madmano #153 Szeva.Ha tényleg free lesz a gamma,szerintem föllendül a forgalom.... -
Zarache #152 ehh miert nem nezik ezt hogy tennyleg folos egy olyan forum ahova nem ir senki amy en hogy zarjak be? komolyan gondoltam hogy zarjak be mert folosleges -
Zarache #151 most nem azert de ezt a forumot beken zarni xD senkise ir bele szal szerintem belehetne zarni :D -
Zarache #150 Gordi tevedtel legdeszkas quest nem orokos az a quest olyan mint majd az astral biek quest lesz tudod hsznalni de a kulcsot meg kell venned es a boardbol az csak 7 napig megy :) -
Zarache #149 Gordi tevedtel legdeszkas quest nem orokos az a quest olyan mint majd az astral biek quest lesz tudod hsznalni de a kulcsot meg kell venned es a boardbol az csak 7 napig megy :) -
Zarache #148 amugy akit erdekel Mercury serveren letre jott a nF HUN Guild
erdeklodni lehet B0c1,Phoee,NiceTry es Zarachinel
clannak hivatalos forumno csinaltam egy piac csatit itt a link is :)
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=15
akit erdekel a clan az most itt is megthetei majd mivel a szerver most ugyis alni fog egy darabig
-
Cat 02 #147 nem lesz kari törlés :)
1ébként meg itt vannak páran http://sroforum.ppsdes.com/viewtopic.php?t=578 -
#146 elvileg nem veszik a kari én 59 vagyok
-
Zarache #145 sajna msot alitottak le :( pedig mar 76 voltam xD 48-as A.Expert sword masteryvel :DD
dehat ez van xD -
#144 egyenlöre jegeltem a játékot, majd ha az ingyen party elindul :) -
Zarache #143 latom ez egy halott forum sok kezdovel akik nem hajlandoak kerdezni se xD -
Evoluti0N #142 A grind valódi jelentése rabszolgamunka, de egy mmo-ban azt az "élvezetes" tevékenységet jelenti, amikor quest nélkül kell mobokat ölni, ami a sroban elég gyakori. Ezért is hagytam abba, nem vok hülye tizenpárezer mobot lemészárolni egy luphoz. -
Evoluti0N #141 Hát 3 napig játszhatod :D -
Zarache #140 http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=4142
ott egy link hogy jobban megertsetek hogy a slotos cucokba mint hogyan kell rakni es mi lesz a hatasa :)
craftot majd elmagyarazom de most tolok egy wc3-at
-
Zarache #139 na lehet kerdezni picit raerek xD
-
#138 Jól látod a helyzetet:) -
Madmano #137 Sziasztok.Szóval.Ha most letőltöm a klienst az oldalukról,azzal semmire sem megyek,igaz? -
#136 Lol :):) nem tudom én nekem simán beadta a questet a sivatagi telephelyvezető:) és örökös légdeszkám van skillből!!!
A foce corekat en sem értem még.... meg a craft rendszert sem. -
#135 mit jelent a grind? -
Evoluti0N #134 Nagyon szomorú dolog, de sronál egyelőre sajnos nincs jobb free mmo. Majd lesz a Cabal :), pár hét múlva jelenik meg a 2moons (habár akik a closed betát játszották aszongyák, h az is grind alapú játék, mint a sro :S ), meg év második felére ígérik a Perfect World-ot. -
#133 van meg ilyen ingyenes mmogame ?
silkroad,kal online már uncsi :)
elöre is kösz a tippeket
-
Zarache #132 Gotdi es en hogyan csinaljam meg a legdeszkas questet amikor az 40-es en meg 75 vagyok? :D -
Evoluti0N #131 Én még nagyon új vok a játékban. Most vok 28-as szintű és van egy pár dolog, amit nem igazán értek benne. Ha vki elmagyarázná akkor nagyon megköszönném :). Először is ezek az upgrade meg force core-k pontosan mire is valók és hogyan használhatóak? Meg amikor ráklikkentek a karimra akkor ír olyant, h lot és ha klikk rá akkor írja, h a karim xy pontot kivett a lotteryből, az micsoda? Az utolsó az lenne, h force blader karim van, de láttam, h bladernek való ruhát is tud használni, nem csak force bladernek valót, melyiket érdemesebb használnom? Ennyi, köszi előre is a válaszokat :) -
Evoluti0N #130 május 21-én lezárják a szervereket - ekkor "rakják" be az item shopos cuccokat
jún 5-től closed beta
jún 13-tól open beta immár ingyenesen játszható és lehet venni item shopban sok szép és jó dolgot -
#129 Hányadikától lesz ingyenes a game ?
-
Cat 02 #128 váááá gondolom update után nem lesz az :(( -
#127 Én nem értelek titeket... lvl 40 en egy questért ingyen kapod a légdeskát és örökös.... Mit akartok ti venni??? -
Zarache #126 a legdeszkat amugyis is megveheted majd goldert amugy az nem old hanem Alz :) de veglegesen csak real moneyert tudod megvenni :) -
Cat 02 #125 wtf ? most még ingyenes és légdeszka is goldért van MÉG
1ébként már 51 es xD