7396
Cabal Online
  • Devil_Gy
    archer meg a heal?? :D elpusztíthatatlan leszek :P
    és Devil ha kérhetem :) (nehogy felvedd :))
  • Papiii
    legalábbis Zarache ezt mondta :D
  • Papiii
    Davil de van healer mert force shielder es force archer tud healelni es nagyon is jol
  • Devil_Gy
    grt. nice. very nice.
  • Gordis2k
    Koszi 3 évig épitettem:)

utána meg egy gyönyörű delsolt:)

És végül!
    Szerelmem és amig az uj nem készül el életem fő müve:) 64 kupát hozott nekem:)
  • Devil_Gy
    de jó!:)
  • Gordis2k
    upsz azt nem ide akartam...
  • Gordis2k
    Akkor az első a vti amit öcsémnek csináltam az éretségiére a honda civic alul brutális 187+ lorős 1.6os motor, koni futómő (állithato magaság és keménység) és persze a fantasztikus 15 versenyt nyert fényezés egy szamuráj és egy sárkány harca az éjszakától a napalig! érdemes megnézni ahogy elöl kapaszkodik a sárkány feltépia kasznit!

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=16168

Kétlem, hogy 24kor elindul:)
  • Devil_Gy
    11:03 :D lassan de biztosan érkezünk a beteljesedés felé :P
  • Devil_Gy
    remek :( Pedig a heal a fő profilom :)
  • Gordis2k
    Nagyon jol látod! HPPOTI MANA POTI ARCADE STILUSBAN !!
  • Devil_Gy
    jut eszembe: nézegettem a karaktereket és felmerűlt bennem: healer nincs?
  • Devil_Gy
    én sem magam miatt kérdeztem :D

• Scapolite
    Nem hinném,hogy lenne.
    Mondjuk azért az elsők között leszek regisztrálásnál:)
  • xxisyxx
    de valami 11 órátt irtak ki meg hogy 1 keresztül lesz valami szóval sztem éjfélre csinálják meg de ha tudni akarod hogy mit írtak ki meny fel a www.webforditas.hu és ott fordicsad le
  • Devil_Gy
    jaja. Szal reggelre elvben mehetne :D
    lesz reglimit?
  • Reptilee
    Az európai CABAL Onlineosok GMT+1 időzóna szerint vannak, pont mint mi!
  • xxisyxx
    bocs 23:53 van koreában
  • xxisyxx
    de viszont nem honném hogy pontosan éjfélkór inditják talán néhány óra késésel
  • xxisyxx
    a cabal koreai vagy japán nem?Me ha igen most koreában 23:34 van tehát akkor elvileg nem soká indul. nemdebár????
  • Devil_Gy
    nem hiszem hogy azért ott ülnének a server elött és pont éjfélkor nyomnák meg a start gombot :) De lehet :P
  • xxisyxx
    a cabalal éjfél után fog indulni vagy mikór?
  • Reptilee
    ugyanolyan az irányítása minnt a wownak csak nem lehet ugrani! De egérrel nem ugyanolyan! Csak billentyűzettel!
  • Arnoux
    Megnéztem egy videot a gameről, jónak tűnik. Nem tudja vlk, hogyan mozgunk ebben? Egérrel kell kattintgatni vagy W A S D?
  • Devil_Gy
    kéne ogy ott legyenek:D
    könnyebb lenne a communication
  • xxisyxx
    akik a forumba írnak azok mind egyetlen egy szerveren lesznek?
  • xxisyxx
    valalki tudna mondani egy cool videó felvevö progit?
  • xxisyxx
    thx az infot .akkor holnaptól minden zsír lesz
  • Zarache
    isy sorry hogy tegnap nemtudtam vvisza irni xfirenel csak updatelet a vacak es megszakitotta a kapcsolatot
  • Reptilee
    igen
  • xxisyxx
    hi all. ha 20-án endul a cabal akkor lehet ugyebár regizni?
  • Devil_Gy
    természetesen ;)
  • Zarache
    nem lesz mert tobb server van mint silkroadban :)
    http://cabalonline.extra.hu/
    itt regeljetek es szavazatok majd :) Devil latom regeltel te mar ;)
  • WOLF3x6
    Nekem a Silkroad Online azert nem tetszett, mert nem tudtam mindig belepni a tulterheltseg miatt. Ha ez ingyenes lesz, akkor rogton letoltom, es kiprobalom, remelem itt nem lesz ilyen.
  • Devil_Gy
    ui.: az emberünk lelkes és csinált a leendő cabal fan-ok nak 1 oldalt. ez értékelendő hogy vette a fáradtságot és foglalkozott vele.
    (amit szerintem Te nem!)
    a "nekem nem tetszik" pedig 1 kicsit talán barátságosabb lett volna mint az "undorító" ;)
  • Devil_Gy
    hmmm. az ismerettség szerintem a fizetős mivolta miatt volt. De ez már nem lesz így. szerintem ha minden tutkó lesz odavág a silknek.
    Én is toltam a silkroad*ot és hát nem voltam elszállva tőle. a wow al én nem nagyon hasonlítanám össze 1ik fizetőst sem mert a wow 1 teljesen más világ. freebe ne is várjunk ilyet :)
    namost a silkroadot se nagyon vetném össze a caballal bár én még a cabalt nem toltam de a videókból itélve sokkal sokkal látványosabb és szebb mint a silk. és ha már a játékmenetnél tartunk, akkor ha grindelni kell akkor hát az legyen látványos(cabal) (mint amennyire látványosan, szemérmetlenűl és undórítóan fikázod mások munkáját:P)
  • Zarache
    persze hogy hogy hamar elered 60-at mivel 150 lv-es a game de aszem lv 100 utan mar nemnagyon lesz quest ott a dungeonokon es a partykon lesz a hangsuly majd :)
  • Cat 02 #246
    pedig jobb, mindig van quest, 1 hét alatt el lehet jutni 60 ra minden kockaság nélkül (nekem 21 ig sikerült XD)
  • m5zi
    ezen mi olyan jó?:) egyszerü honlap kicsit szegényes meg a skin is undorító;-)