7396
Cabal Online
-
#284 archer meg a heal?? :D elpusztíthatatlan leszek :P
és Devil ha kérhetem :) (nehogy felvedd :)) -
Papiii #283 legalábbis Zarache ezt mondta :D -
Papiii #282 Davil de van healer mert force shielder es force archer tud healelni es nagyon is jol -
#281 grt. nice. very nice. -
#280 Koszi 3 évig épitettem:)
utána meg egy gyönyörű delsolt:)
És végül!
Szerelmem és amig az uj nem készül el életem fő müve:) 64 kupát hozott nekem:) -
#279 de jó!:)
-
#278 upsz azt nem ide akartam... -
#277 Akkor az első a vti amit öcsémnek csináltam az éretségiére a honda civic alul brutális 187+ lorős 1.6os motor, koni futómő (állithato magaság és keménység) és persze a fantasztikus 15 versenyt nyert fényezés egy szamuráj és egy sárkány harca az éjszakától a napalig! érdemes megnézni ahogy elöl kapaszkodik a sárkány feltépia kasznit!
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=16168
____________________________________ -
#276 Kétlem, hogy 24kor elindul:)
-
#275 11:03 :D lassan de biztosan érkezünk a beteljesedés felé :P
-
#274 remek :( Pedig a heal a fő profilom :) -
#273 Nagyon jol látod! HPPOTI MANA POTI ARCADE STILUSBAN !! -
#272 jut eszembe: nézegettem a karaktereket és felmerűlt bennem: healer nincs?
-
#271 én sem magam miatt kérdeztem :D
-
Scapolite #270 Nem hinném,hogy lenne.
Mondjuk azért az elsők között leszek regisztrálásnál:)
-
xxisyxx #269 de valami 11 órátt irtak ki meg hogy 1 keresztül lesz valami szóval sztem éjfélre csinálják meg de ha tudni akarod hogy mit írtak ki meny fel a www.webforditas.hu és ott fordicsad le
-
#268 jaja. Szal reggelre elvben mehetne :D
lesz reglimit?
-
#267 Az európai CABAL Onlineosok GMT+1 időzóna szerint vannak, pont mint mi! -
xxisyxx #266 bocs 23:53 van koreában
-
xxisyxx #265 de viszont nem honném hogy pontosan éjfélkór inditják talán néhány óra késésel
-
xxisyxx #264 a cabal koreai vagy japán nem?Me ha igen most koreában 23:34 van tehát akkor elvileg nem soká indul. nemdebár????
-
#263 nem hiszem hogy azért ott ülnének a server elött és pont éjfélkor nyomnák meg a start gombot :) De lehet :P -
xxisyxx #262 a cabalal éjfél után fog indulni vagy mikór?
-
#261 ugyanolyan az irányítása minnt a wownak csak nem lehet ugrani! De egérrel nem ugyanolyan! Csak billentyűzettel! -
#260 Megnéztem egy videot a gameről, jónak tűnik. Nem tudja vlk, hogyan mozgunk ebben? Egérrel kell kattintgatni vagy W A S D? -
#259 kéne ogy ott legyenek:D
könnyebb lenne a communication -
xxisyxx #258 akik a forumba írnak azok mind egyetlen egy szerveren lesznek?
-
xxisyxx #257 valalki tudna mondani egy cool videó felvevö progit?
-
xxisyxx #256 thx az infot .akkor holnaptól minden zsír lesz
-
Zarache #255 isy sorry hogy tegnap nemtudtam vvisza irni xfirenel csak updatelet a vacak es megszakitotta a kapcsolatot -
#254 igen -
xxisyxx #253 hi all. ha 20-án endul a cabal akkor lehet ugyebár regizni? -
#252 természetesen ;)
-
Zarache #251 nem lesz mert tobb server van mint silkroadban :)
http://cabalonline.extra.hu/
itt regeljetek es szavazatok majd :) Devil latom regeltel te mar ;) -
WOLF3x6 #250 Nekem a Silkroad Online azert nem tetszett, mert nem tudtam mindig belepni a tulterheltseg miatt. Ha ez ingyenes lesz, akkor rogton letoltom, es kiprobalom, remelem itt nem lesz ilyen. -
#249 ui.: az emberünk lelkes és csinált a leendő cabal fan-ok nak 1 oldalt. ez értékelendő hogy vette a fáradtságot és foglalkozott vele.
(amit szerintem Te nem!)
a "nekem nem tetszik" pedig 1 kicsit talán barátságosabb lett volna mint az "undorító" ;) -
#248 hmmm. az ismerettség szerintem a fizetős mivolta miatt volt. De ez már nem lesz így. szerintem ha minden tutkó lesz odavág a silknek.
Én is toltam a silkroad*ot és hát nem voltam elszállva tőle. a wow al én nem nagyon hasonlítanám össze 1ik fizetőst sem mert a wow 1 teljesen más világ. freebe ne is várjunk ilyet :)
namost a silkroadot se nagyon vetném össze a caballal bár én még a cabalt nem toltam de a videókból itélve sokkal sokkal látványosabb és szebb mint a silk. és ha már a játékmenetnél tartunk, akkor ha grindelni kell akkor hát az legyen látványos(cabal) (mint amennyire látványosan, szemérmetlenűl és undórítóan fikázod mások munkáját:P) -
Zarache #247 persze hogy hogy hamar elered 60-at mivel 150 lv-es a game de aszem lv 100 utan mar nemnagyon lesz quest ott a dungeonokon es a partykon lesz a hangsuly majd :) -
Cat 02 #246 pedig jobb, mindig van quest, 1 hét alatt el lehet jutni 60 ra minden kockaság nélkül (nekem 21 ig sikerült XD) -
m5zi #245 ezen mi olyan jó?:) egyszerü honlap kicsit szegényes meg a skin is undorító;-)