7396
Cabal Online
-
#324 Szeva midnenki
Ha érdekel vkit már van szerver :D:D:D -
xxisyxx #323 ez poén azt írja ki a kis négyzetbe hogy open beta de nem tok regizniT______T -
xxisyxx #322 open beta van gyerekek jippíííííííí -
Cat 02 #321 fegyó + ozássalaz a gáz h ha +-t raksz rá akkor a szüksésges dolgok is megnövekednek :S -
#320 köcc -
#319 Igen van max sitje a skileknek de mivel továblépsz és uj skillek jönnek amik alapból erősebek mint a réki enchantova ezért nem fontos.
Adás vétel egy sima menüben eladásmodra váltasz és beteszed amit karsz azt hogy mi értékes én ugy láttam alacsony sznten nem sok minden talány a core kövek(ezekkel lehet fegyót és armort enchantolni) A piacon nézni kell mit adnak menyiért és akkor tudod ebben nem vagyok tájékozott mert az elején még semmi nem kell csak öltem lvl 50 ig ami (rollbackkal)46-47 lesz:( -
#318 Fegyo armor + ozás?
Meg mien cucok érnek sokat a piacon ?
Ha ezekre válaszolnál akkor megköszönném. :) -
#317 A skilleknek van valamilyen max szint?
Guild, guildwar, cuc adás-vétele? -
xxisyxx #316 nekem még az teccet hogy megöltem egy mobot és egy sorba egy tucat pénzt kidobott:D -
#315 Na igy van bezérták a Closed Béta teszted és elkezdték feltölteni az open bétát innentől néhány ora pontos idő nincs!
CabalOnline dióhélyban:
Nem vagyok egy óriási tapasztalt játékos de az alapokat ami szükséges megosztom veletek!
Alapvetően ez a játék is a szokásos ölöd a mobot dobja a cumót dobja az xpt ill. a questekkel is kapsz xpt(+ questek nagyrésze is mobok ölésére biztat). A játék szol milyen questeket vehetsz fel a szinteden vedd fel! Kiváló xp! A játék a skillekről szól pakold fel magad manapotival és a szkiljeiddel harcolj! Mert 2 féle fejlődés van 1 az xp a szinthez 2 a skiljeid fejlődnek ha használod és igy azokat erősítheted!
válaszd ki önmagad:
A játékban kár azon fáradoznod, hogy megtudd melyik az über csííter class amivel szétölöd az univerzumot.Mindegyik az. A CabalOnline azon kevés játokok közé tartozik ahol tökéletes a balansz a karakterek között ez nem vicc én 2 hetet csak azzal foglalkoztam , hog megtudjam mivel lehetek erősebb. Hát azzal ha a neked legjobban illőt /tetszőt választtod. Nem kell 10000000 féléből igy menni fog.
A fejlődés menete minden normálisan halad szintről szintre, lépsz egy szintet kapsz elosztható sztatot ezt elosztod. DE! A karakterlapodon van egy sor a sztatod felet ez megmutatja neked a te kasztodnak milyen sztat az amit minimum ki kel hoznod minden fajlődő sávban! Minden 10dik szint fejlődősáv. Tehát lvl1 e azt látod oda kiirva mit kell elérned lvl 10 ig hogy oszd el a sztatot!
Mint montam fejlődő szintek vannak minden 10dik spéci.
10es ezen a szinten már el is kezdődik a cabalonline sajátos játék stilusa a kombózés. Ez anyit tesz , hogy egy speciális skillel átlépsz kombó fokozatba ahol a skiljeidet rárakozás nálkül géppuska szerüen nyomhatod ezzel rendkivűl hatékonyan használva azt!
Müködése: Elnyomod a kombo skill modot az ikonnal és ezzel bejön egy menübár. Ez egy kb 10cm es csík eben a csokban elindul egy sáv felfelé de elég gyorsan, amikor ez a csik a jelőlések közöt van vagy fölötte akor ker elnyomnod a skilljeidet szépen sorban egymás után minden skill után gyorsabban megy a csík és rövidem az a rész ahol meg kell álítani:) ezért függ töled a karakter ügyesége és a pvp képeséget mert ez a játék nem csak klick azt lesz valahogy itt a reflex is számít!
LVL20 az első transzform(továbra is ugy kell elosztani a statokat ahogy irja !) itt kapsz először egy elnyomható skilt amitől simán átváltozol világítosba és egy bizonyos ideig baromi leszel:)
lvl30 az első nem aura alapú átváltozás ez is egy elnyomható skill ez már nagyon látványos és errős.
LVL40 innen már tudsz légdeszkát is használni de nem tuom pontosan, hogy lesz az uj változatban.
LVL50 itt kapod meg az első speciális formatámadást ez az a pillanat mikor az ijász a skillel előkap két pisztolyt és mindenkit szétlő a blader meg pl két vaskarommal repked és halálszurásokat oszt.
Enyit röviden a szintekről.
Ami fontos a skillek külön fejlődnek nem a sznttől hanem ha használod! A szintől csak az függ meg tudod e már tanulni de használattal fejlődik! FONTOS nem tudsz hibázni igazán a skill nem kerül semmi visszafordíthatatlanbe! Pénzbe kerül ha nem tetszik levesed teszel másikat ha nem jót fejlesztettél a szintenkét adot pontokbol nem lett elcseszve lovébol lehet visza fejleszteni ujra elostani. Sőt ha egy skill nem kell már visszafejleszted 0 ra és rátolod a töbire ez a rész is isteni szerintem!
Aki fizet a játékért kicsit az anyi előnyhoz jut hogy a skillek 2 dik szintétől (advanced skillek)tud az edző babákon fejlődni néhány skillszintet! Nem végtelenségig így tulképen nem nagy sekítség!
Minden speci skill(kombozás, aura,superforma) spbe kerul mikor elnyomod, ez egy a mobok ütésével fejlődő sárga csík ha elfogy nem tudsz ilyeneket csinálni ölsz simán skillel és ha feltöltődött ujra lehet ennyi!
Mindenki csak a saját magának kitalált fegyot tudja használni a craftra kár kitérni egyenlőre ami esik azt használd esik mint a szemét minden!!
Potit ne sajnáld had fogdjon lové van szarásig! És questeket mind megcsinálni egyszerű lineáris és nagyon jo fejlődés.
Semi kedvem hibákat javítani remélem érthető volt!! -
xxisyxx #314 megörülök ebben a várakozásban ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
xxisyxx #313 nekem is azt írja ki
-
Cat 02 #312 remélem h ez van mert nekem Account has been blocked =/ -
xxisyxx #311 azt írták hogy az oldalt és az accuntokat be fogják zárnimag a szervereket is
-
Cat 02 #310 parancsolsz ?:D -
#309 cat te kövecc? :D -
xxisyxx #308 de jobb késobb mint soha
-
xxisyxx #307 nem tom de szerintem délutánra várható -
Cat 02 #306 wtf ? mikro nyílik? -
#305 És akkor ez most F2p lesz örökre vagy csak ob erejéig ami 1 hétig tart?
-
xxisyxx #304 tényleg miben fog megváltozni a cabal? -
xxisyxx #303 most azt írták hogy 12 kor bezárnak minden szervert és nem tuják medddig de csinálni fogják a szervereket azt majd lehet gamelni(jobb késöbb mint soha)XD -
#302 grrr...
https://www.cabalonline.com/register/regclosed.html -
#301 És mikortól lehet reggelni?
Mert most még ez látható:
-
Cat 02 #300 most reggel 11 ? -
xxisyxx #299 köszi
-
#298 Mercury szerver és igen a chanel tök mindegy. -
xxisyxx #297 ha indul a cabal akkor mejik szerveren fogtok menni?
ja a szervereken belül vanak csenel 2 3 stbara tökmindegy hogy mejik re megyek?
-
xxisyxx #296 köszi megnyugodtam -
xxisyxx #295 valaki tudja hogy ma mikór indul a cabal????? me reggel 6 óta itt ülök a gép elött és semmi
-
#294 Beírom ide is Open Béta indul 9-13 között hivatalos informácio a játékon belüli infóból. -
#293 Már csak nagyon nem sok néhány 5 ora és indul!!!
extra nekem behalt! -
Scapolite #292 Cabal-t izzítsátok addig még nincs regelés mert update-el. -
#291 persze
-
Papiii #290 Devil át tudnál jönni http://cabalonline.extra.hu/ ide :D Zarache hív :D -
Papiii #289 -
#288 papirom van róla
nop -
Papiii #287 úúúú bocs elgépeltem -
#286 hopp lelőttem az éjfélt :D
viszont késnek grrrrr :) -
Papiii #285 az FA Great Heal -tud :D szal azzal legyél ha nagyon healni akarsz :D