7396
Cabal Online
-
#404 Téged szivat ...na jo nem MAGADAT az elején az update képnél vedd ki a pipát a windows mode elöl:)
-
Anahita #403 alt+enter -
sanyiiiii #402 Goooóóóóóórdi téged hogy lehet elérni ingame? -
#401 lol xD nálam fel sem engedi rakni a gamet...egy hibát kiir :S
keresem a megoldás kulcsát... -
#400 Csak engem szívat azzal, hogy ablakban fut, vagy ez az alap? -
nubyy #399 Az nf klanba ki tud invitelni? Kire kell pm-ezni, mert eddig akire probaltam senki sem valszolt :S -
sanyiiiii #398 Hát asszem én force blader maaradok a világ végéig. Nagyon teccik. -
#397 Honour pontokat PvPvel szerzel meg questekkel legalabbis eddig en csak ugy szereztem:D meg asszem kell a crafthoz meg bizonyos itemek vasarlasahoz -
#396 kelle majd egy faq,de nagyon xD -
#395 A Honour pontokat hogy lehet növelni? Meg mi ez az egész Honour system? Vki plíz magyizza el... -
EZ MEG MI A FASZOM???? nem indul el:(
U.I: Elolvasne el tudom én is csak hiába restartolok és hiába check filézek végigmegy és igy marad ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. -
#393 HUHUUU menyi kérdés:)
1. Én nem hiszem, hogy válasthatsz kapod őket zt kés.
2. Az sp simán jön ölöd a mobot és lassan kuszik elhasználod és megint küszik.
3. Chet megnyomod az entert bejon a cset kiválasztod milyen (Qvagy beirod pl/all) és enter
4. A death penaliti simán fogy ahogy ölöd a mobot.(de nem elvesz xpt hanem előre az xpdel lép igy csak ahogy fejlődsz elmulik)
5. A LEGFONTOSABB ESZÉBE NE JUSSON VALAKINEK ÜTNI A MOBOT! Ugyne manát nem fogyaszt de ki nem szarja le tankold magad szarásig manával és skillez! A skillek csak akkor fejlődnek ha használod őket! Sima utéseket felejtsétek el! SKILL SKILL SKILL SKILL ez a játék attól szép jó és speci az ultrajo skillektől! A skillekhez még anyit minden karinak megvan a saját városa ahol a skilleket tanitó ipse sokkal több féle skillt tanit neked!
Aszem enyi! Ja a populácios var még ráér magas szinten a két oldal öli egymást orba szájba:) annél többet én sem tudok ez is az egyik PVP forma mint a clan war. -
#392 lehet reggelni. pont most reggeltem 1 új accot
-
#391 Ugy tom tobbfajta Aura van:S:D De lehet hulyeseget mondtak:D
A death penalty-t meg ugy tod leszedni hogy amennyi expet vesztettel azt visszefejlodod(mutatja az expnel 1 piros csik) -
#390 az a populációs dolog a cabal off oldalon az mit jelent?
:S
-
#389 Bakker...Épp most szedem a játékot,és regizek be,erre pont a regizes vegen irja ki hogy registration closed...loginolni se lehet.closed :( -
#388 Death penalty-t mivel lehet leszedni? -
#387 Options Auto attack -
#386 enter -
Anahita #385 hogyan lehet chat-be írni?akármit nyomok, mindig valami menü ugrik elő.
állandóan kattogtatni kell a mobon hogy folyamatosan üsse? -
#384 ütöd simán qa mobot ha jólemlékszem, és pár killt begyűjtesz. -
#383 a combokhoz hogy szerezhetek spt, vagy az a része hogy müködik? -
#382 rájöttem nekem már van karim a closed betabol :P
lvl4 ő talán warrior nem is tudom mi ez, meg lvl4 -es íjász.
mercury szerver. na majd leszek késöbb, cső :D -
#381 Miért neked több is lehet?:)
-
#380 Vki tudna dobni 1 leirast a Battle Aurakrol hogy melyik mit ad? (LvL 20 quest asszem:D) -
#379 4óra alatt lvl 10.5 -
#378 és a server túlterheltség miatt akad ki a gameguard betöltése után??? kétlem. -
#377 KÖNYÖRGÖK MODERÁLD KI A 314 es commentet mert szétcseszi a browserem. -
#376 Szerver tulterheltség tarts ki!! -
#375 plz help :S aminden ki van lőve és fagy:S
-
#374 2 gépen is próbáltam mindkettő BSOD -
#373 Az install símán lefutott most kb 10perce updatel és 87%-nál tart.
Szal mindjárt -
#372 Tuzfalat kapcsold ki. hátha... -
#371 gameguardnal mindíg kékhalál lesz az eredmény:( nem tud valaki megoldást:S megőrülök. -
nubyy #370 Es hogy a fraszban kell it klanokra keresni?:D:D V. csak siman maszkaljak aztan majd csak talalkozok v.kivel?:D Amugy eddig bejon a game^^ -
#369 még hogy a szöveg nem fontos :D
-
#368 Poénkodunk poénkodunk? Nem ugy van az! Előbb ad be irásos kérvénybe és fizest be a poénkodási illetéket! MAGYARORSZÁG nem enged a lazaságnak! -
#367 Jolvan na scak poen volt:D:D -
#366 tűzfal ok, file check ok. driver ok. -
#365 tűzfal, valami? nyomtál file checket? talán driver. nincs több ötletem