7396
Cabal Online
-
#644 jah és 900 mana poti. valami el van baszva ott. azt írja hogy : u cant gain sword xp whit training dummy. amitz nem értek hogy mié?:S 28 vagyok app skillekkel. -
Madmano #643 köszi.Amugy a "Force Shielder"kari milyennek számít? -
#642 max ha te stunolod előbb. asszem. nemtom melyik attribute segíthet ez ellen.
tegnap, gyakom a questhez a mobot mint rendesen, odajön valami hülye nevű kari, elkezd kselgetni, megállok egy pillanatra, nézünk egymásra, erre rámtolja a duel requestet. namondom yóvan. ice aurám be volt tárazva, el is nyomtam. elkezd lőni mint a marha, hpm nemigazán akar moccanni, nukolok egyet, gyerek 60% hpja eltűnik. elkezd rohanni, csakhát nem elég gyorsan. második nukom már hullagyalázás :DD -
#641 hát az elég kevés... akkor inkább kombozva öld az ellenfeleket sokkal gyorsabb -
#640 1éjszaka alatt 20% skill xp. valami nem jó:s -
#639 Gyerekek le a kalappal!! Mikor bejött a FREE to play nekem még volt vissza 6 napom a befizetésemből! Namost csak, hogy lásátok menyire jó arcok ezek simán jóváirtak 1 hónap premium userséget! Nekem minden müködik és kegyetlen jó! Azoknak meg akik petet vettek én régebben 2x is irtam hogy a pet szerintem csak dísz mert az életbe nem látam semit se csinálni! -
#638 nesze training dummy:S u cant gain sword xp whit training dummy:S
Heavy Slash el:S -
#637 remek
ahogy nézegettem semmivel sem kapok még több xp-t meg skill xp-t
:s
2500 kuka:D -
#636 ezt én is beszivtam :D
sőt a +inventori sem működik....
szerintem a +25% XP-t sem tudod bebizonyítani hogy magkapod vagy sem...
ügyes, ügyes, ügyes...
-
#635 a upgradenel mi az a catalizátor?:S -
#634 papírnehezék ;) -
#633 lehet a training dummynál automatikusra állítani a skilleket vagy nyomkodni kell 1000l?:S
-
#632 remek :D
akkor érdemes volt megvenni:S
-
#631 semmire nemjó a pet még, majd később csinálják meg -
#630 hogy kell rábírni a petet hogy harcoljon?
-
Madmano #629 Bassza meg.PvP-ztem egy csókával.De mindig kifektetett vhogy.Nem kinyírt.De többet voltam a földön,mint állva.Ez ellen mit lehet tenni? -
Cence89 #628 és ő mit kezdjen vele? :D -
#627 telepítsd fel megint, és úgy updateld, elején nekem is volt ilyen gondom, aztán valamiért megszűnt -
Tsabe #626 Köszi a segítséget, sikerült megcsinálni -
#625 lépj be az accodal a főoldalon, account gomb legfelül és ott van hogy buy now -
#624 hol lehet venni caba cash-t? a ahop megvan csak hogy hova kell utalni megy ilyesmi az nincs:S
-
#623 mondd meg anyukádnak >:| -
Cence89 #622 valaki megtudná mondani mitől van az, hogy nagyon sokszor ki dc zi k a szerver? (több barátom is játszik nekik összesen nem volt annyi dc-jük mint nekem eddig...) valakinek valami tipp? -
#621 hoppácska, 12 helyett 20 csati van már :D -
#620 MEGYY -
Madmano #619 Na,elindult.... -
Zarache #618 remelem lesze elg idejuk mnident bealitani kulonben addig ne is adjak ki xD -
#617 Mit pöcsöének má enyiiiiitttt 65 akkarook mááá lennnniii
-
#616 Nem tudni még meddig húzódik az átállás, még pár óra lesz szerintem... -
Madmano #615 Basszus.Most mikor tudnék játszani,nem enged be. -
#614 ty
-
#613 Options/game : Combo UI on top -
#612 ezen a videónhogy van a mukinak a képernyő közepén a combo sáv? lehet pakolászni? jó lenne mert akkor látnám is hogy mit csinálok mikozben heggesztem a combit :D
-
#611 Rangonként kapsz + helyet. -
Paul15 #610 De, ha nemkell feltétlen csak egyre rakni, akkor mondjuk mindenki rak 3 dex, 2 streng, aki blader, ugymond igy ugyanolyanok lesznek a karakterek sebzésileg, vagy rosszul gondolom? -
Paul15 #609 Ja és a helyet, ahova a megtanult skilleket kapjuk, azokat, hogy lehet növelni?, most 4/4 van, de nállam 5 szinttel kisebb karinak van 5/5. -
Paul15 #608 Tehát a regeneration skillet nem érdemes használni, met ugymond nem tudom level upiolni, ha mágikus skilleket nem használom. -
#607 Már lehet updatelni. -
DStein #606 Nyugodtan el lehet felejteni szerintem azt, hogy nekiállsz csak varázsolni. Vagy csak kardra, vagy mágiára érdemes specializálódni (egyedül az FB lehet kivétel, annak kell minden). A másik oldalt meg úgyis lehet majd fejleszteni, mert ha jól tudom, akkor 50 után fel lehet venni olyan upgrade skillt, amivel a máhiahasználat a kardhoz ad xpt, illetve fordítva.
Nekem is kell majd kardot fejlesztenem (dash ugyebár, amihez tovább kell lépni noviceből), de majd ilyen csere skillel fogom csinálni, nem állok le kardozni :)
Vagy pedig nagyon ráérők nekiállhatnak pusztakézzel csapkodni valami mobot, mert az ad mindkét ágra. -
#605 Egy nem gyenge force blader video