7396
Cabal Online
-
#684 Bszki,akkor sms sem megy,nemtok venni semmit :S azt a /%/!%/!%+!%=(/% -
Cence89 #683 neeem, zombikat kell ölnöd amik majd kidobják neked ezt a zombie blood nevezetű itemet gl hozzá :) -
#682 zombies,azokat a desert screamon belül van egy temető féleség... megnyomod az M billentyűt és ott a legalsó kis sarokos helyféleség...ahol 1 bejáratot mutat,tudni fogod biztos,nah ott vannak :)
adddig ölöd még nemdob egy itemet,azaz egy Blood collectet :) nekem 11 zombies után dobott... -
#681 Az alábbi küldetésről ki tudna mesélni? Gyengém az Angol..
The Attack of the Zombies:
Hunt zombies to collect some of their blood for maling(making?) a sample Zombie Blood collect 0/1
Gondolom egy bizonyos Zombit kéne lecsapni, de merre találom? -
#680 Légyszi olvasgas vissza a forumban.....
Na jo 1001203101230123234124012xra
mindig feldobja a questeket EZT IS!
Ha nem jol osztod el a statpontjaidat nem tudod elkezdeni ezt a statok felet látod a GROW: felirat mellet . -
#679 www.cabalonline.com -
superman544 #678 Hello
honnan lehet letölteni ?
-
#677 azt a questet idejében meg fogod kapni, a nevében úgyis bennelesz -
DStein #676 Silverből szerintem csak a 25% exp is skill éri meg. A droppos akkor jó, ha pénzt farmolsz (mondjuk kraftoláshoz - tegnap belekostoltam a kraftba és kész pénznyelő :)
Amíg fejlődik az ember mindenképpen az exp és sp éri meg. -
transceps #675 Az előző kérdésemmel (#670) kapcsolatban tud valaki segíteni? -
#674 Szerinted mit érdemesebb venni +25% exp+skillexp vagy +25% drop rate-es silver accot? Most 28as vagyok, sztem ez se mindegy, elvégre itt meg a +25% exp nélkül is el lehet lenni, de nemtom. Plz véleményt. -
DStein #673 Kérdés: Honnan lehet szerezni lvl2es shape cardridgeokat és mire való a general boltban kapható akármi, ami elvileg kraftoláshoz kell, de olyan shape kell neki, ami nem szerezhető be...? -
#672 upgrade core-t milyen árban tegyem ki árulni (high-om meg mediumom van)? olyan kéne amennyiért hamar elviszik de nem is túl olcsó -
#671 Na a Fizetésről röviden!!:
SMS fizetés az nem nagyon van :) de nem ám only for Nagy Britannia.
A normál fizetés meg a következő képpen műkodik:
Az oldalon belogolsz és rámész a fizetésre! Itt nem tudsz fizetni!! Itt valutát tutsz venni! A cabalban cabal pénzel lehet fizetni tehát itt vehetsz pl 10k cabal pénzt 10 euróért(2570ft) 20k pénzt 20 euró stb.
Na ha ez megvan akkor belépsz a játékban és ott az item shop. Abban mindent meg tudsz venni magadnak ami jol esik pl. 10k egy havi premium 6k egy havi silver(ezt ajánlom mindenkinek) vagy légdeszkát. -
transceps #670 Üdv. Kis segítség kellene. A Help szerint lvl 10-től kapok egy combo skillt , amivel tudok kombózni harc közben. Ha jól fordítottam csak valami quest után kapom meg. Ezt hol lehet felvenni? Vagy másképp kell csinálnom valamit.
Előre is köszönöm. -
#669 aha -
DStein #668 Az SMSes fizetés szerintem csak angliából működik.
Ha meg PINt kell megadni, akkor azzal a kártyával eleve nem nagyon fogsz fizetni, mert dombornyomott (vagy virtuális) kártya kell fizetéshez. -
#667 666 ték :S te jo ég ...
Az ilyen sms dolgoknál nemszoktak jönni ilyen hly sms-sek,figyelmeztetők,meg ilyenek ? Mert pl jamba-n volt hogy ugye egy gyerek leszedett cuccokat,aztán mindennap jött vagy 4 db felesleeges sms,oszt a havi számlája volt 20 ropi felett így xD Csak egy kicsit paranoiás vagyok már,jobbha mástol is azt hallom hogy "csak elküldöm a pint,számot,stb-t,és kapsz cabal cashtot". -
#666 Én tuti fogok venni pár dolgot,de én mint mondtam, sms-sel eldom meg az ügyet...gondolom csak én fogok smssel xrkdni,de még mindig nem bizok ebben az egészben,hogy adjam meg a PIN számomat...hümm... -
#665 bazz én csak 17 3killig jutotam és nem tudtam szörnyet váltani :) Grat hozzá -
sanyiiiii #664 Meg mellé lehet ilyenolyan cuccokat, peteket stb venni. Meg ez nem havidíj , hanem teszemazt vesze xy cabalcasht azt barmire elkoltheted, nem kell feltetlen pl az befizetesre kolteni. Tehat mondjuk vehetsz egy petet ugy hogy nincs se silver se premium accod. Bár petet ne vegyél mert nem csinal semmit:D -
fokec #663 Miért van az hogy elvileg 2 fajta pluszra lehet előfizetni a silver meg a premiumra(azt hiszem ez a nevük,de nem vagyok benne biztos) de az oldalon meg nem 2 hanem 5 fajta összeget lehet választani?Mit ad akkor az a plusz három?Mert gondolom hogy a legkissebb a silver a következő meg a premium.De a többit nem értem. -
#662 A special skilleknél. -
#661 és hol ez a kombo skill? az a gomb amit meg kel nyomni...
-
Cence89 #660 nekem meg 1 volt a max :D -
sanyiiiii #659 Egyszerü a megoldás: még1 skillt bevonsz a comboba. -
DStein #658 Nekem se volt sok sikerem eddig a comboval...
Általában nem sikerül monsztát váltani időben. Meg rájöttem, hogy nem túl szerencsés 3 lassan töltődő skillel combozni, mert nem tölt vissza az első, mire az utolsót elsütöm :) -
#657 yóvammá, nekem eddig 7 combo 1 kill volt a legtöbb :D -
sanyiiiii #656 Nem kell beletenni, benyomod a kombo start nevü skillt és utana nyomogatod jokor a skilleket. -
#655 lvl 26-nál megkaptam mindkettőt. De újabb kérdés, hogy Skillt hogy teszek bele a Combóba? -
Dallie #654 -
#653 nemtom lotro-ban milyen. itt az van hogy benyomod a combo mode gombot, elkezd szaladni egy csík, és a megfelelő időben el kell nyomni a skillt, meg a következőt, meg a következőt, stb, aztán ha ügyes vagy, akkor.... afaxomtudja. bónusz xp, vagy csak jól néz ki? ezt sose vágtam. -
sanyiiiii #652 Ez a Force Enchanter elég durva dolog, kegyetlen húsdaráló így a kari. -
#651 egy kis infot lehetne a "combo"-ról? ez a combo nem olyan mint pl a LOTRO-ban? -
#650 megy minden, valszeg csak ki-be kellett logolni...fent a hp alatt jelzi is, meg megvan a +inventori stb -
DStein #649 Én platinumon úgy érzem, hogy adja a plusszot... Legalább is tegnap gyorsabban léptem 2 szintet, mint eddig szoktam :) -
#648 ok ty
mivel én csak 28 vok ezért nem nagyon tudom az adept cuccokat tolni:S
Valami infó arról van hogy valóban kapom-e a 25% plus xp-ket(silver
acc) vagy 1enlőre még csak vakítás?
-
DStein #647 Ahogy hallottam a force shielder főleg mobölésben jó (bemegy sok közés és üti mind).
A dummyt pedig csak az aktuális skill class 30%ig lehet használni ahogy tudom, utána kénytelen vagy mobokon gyakorolni. Szóval csak skill szintlépés után érdemes használni, utána már nem. -
#646 sosem dummyztam mert sokan mondták hogy rossz inkább fejlesztem a szörnyeken. Vettem adept cuccokat és elég gyorsan fejlödik. Most 55ös vok és mindjárt expert :) -
#645 valaki próbálta már 1ébként a dummy-t?