7396
Cabal Online
-
DStein #724 Az alacsonyszintűeket eddig csak piacon láttam (vagy ugyebár cash shop, de az csak 30 napig tart) aranyárban. Pontosabban még ott se, 5-6 milláért elkapkodják, mint a cukrot.
Dropból is van elvileg, de nekem még sose esett :(
Pedig akarok egyet magamnak én is, de most már megvárom a 69et, mert azok olcsóbbak, mint a 57esek :) (nomeg jobbak is...)
De tuti, hogy én is piacról fogom venni, fogalmam nincs, hol esnek. Ha dungeon boss dobja, akkor eleve megszívtam, mert utálom a dungeonokat :) -
#723 palástot(köpenyt) honnan lehet szerezni? -
#722 jah, a 35-ös babayagából esik egész jól, én ott farmoltam a maradék xpmet szintlépésig kétszer is és összeszedtem vagy egy tucatot. megyek is lejátszok párat 42-ig hamar. -
#721 Az első lvl35 ös a bagajaba cucbol esik, a második lvl45 ös meg a brifmaile vagy mi a cseresznye fejü fa Greenben. -
#720 És honnan lehet szerezni ilyen D.T Cardokat vagy miket? -
#719 Énmég csak 45 vagyok de a mumisnak 2 mili hpja maradt! A másikat 10+x megöltem reput ad 30 at meg core iset nekem 3. -
DStein #718 A skeleton mine végén a főmufti elég trükkös, 5ödszörre sikerült kinyírnom (nem dobott semmi jót :( ).
Van rengeteg ilyen, nekem tele a raktáram ilyen kártyákkal. A másodikat is kipróbáltam, a múmiásat, de annak a végén még keményebb az ellenfél (úgy, hogy 10 szinttel magasabb voltam, mint amivel be lehet oda menni), annál fel is adtam. A többi meg gondolom még szivatósabb. -
#717 bloody iceban van, bemész a skeletonos helyre, és kb a legvégén van. én már egyszer kipróbáltam, jó xp, de nem is olyan egyszerű, be is haltam. okosan kell tartalékolni a speckóidat és elegendő potit vinni. amúgy meg ha jólemlékszem 20 perces dungeon. ha már nincs több quested és csak szintezni kell, egész jó időtöltés. -
#716 Amikor lépsz be a server választoba 2 szinnel vannak jelölve a sszerverek fehér és zöld , Zöld: Megkérdezed akkar-e pvp-zni ha elfogadja akkor városon kivül ölhetitek 1 mást, tétre megy,
Fehét városon kivül(aszem de lehet hogy nem ) lehet lelöni / vágni az elent !!!!!!de vigyáz 4 pk-utáán 1000 honort és 2 ora börtönt kapsz !!!!!!
A 3. a war ott büntetés nélkül ölhecc bárkit bárhol...
-----------------------------------
Jah tudtátok hogy ha a war szerveren xp-ztek akkor kaptok mob killenként +1 honort és kb. 20-25% xp and skillxpt? -
poresz #715 és a marson ezek melyik serverek? -
#714 A shiftet kell nyomni!!! De csak az olyan szerveren megy ahol lehet pkzni a fehér nevűeken! -
poresz #713 lol
levan irva a kordinátái ja és hogy lehet pk-zni??? melözétek pls a hülye válaszokat a shift-es dolog nem mükszik... -
#712 Mire jó a : D.T. Card - Skeleton Mine?
Merre van a bánya? -
#711 -
#710 menj közel hozzá és gyors nyomd le az ALT+F4et. az kinyirja majd -
poresz #709 ?????? -
poresz #708 császtok van 1 skac akit ki akarunk nyirni hogy kell nem pvp... -
#707 jaja :) -
#706 Nem nagy durranás jaja): Leszámítva persze a 20% sebzésbonust a 20% találati bónuszt exelent esteén a 15% kritbonuszt(rate+strengt) és a skill funkciok 100% oságát(eldöntés fagyasztás stb). Jaja nem sok szart ér. -
#705 kösz :) -
#704 options - game - view helmet -
#703 a video jo lett,köszi,megy de nem nagy durranás ez a combo xD
egy kérdés !! sok embernél láttam hogy feltudta huzni ezeket a maszkokat martialhelm féle maszkokat,de nálam mikor berakom nem láccik a maszk,gondolom ez ember fajtátol függ,hogy fentvan e a maszk vagy nem...vagy valami gombot kell benyomni ? -
#702 asszem crafttal lehet csinálni ezeket az adept cuccokat amik + skill xpt adnak. ennyit tudok. -
Paul15 #701 Hellosztok, azt szeretném kérdezuni, hogy ilyen plusz skill xpt, hogyan lehet rakni cuccokra? :) -
#700 KURVA JÓ VAGY NETHY)::) be is teszem magamnak lábjegyzetbe
-
Yondaime #699 Valaki tud valamit mondani erröl a craft rendszerről mert a játék ezen része nekem csöppet kínai. -
#698 jah igen en is ezt akartam mondani , hogy kimaradt a targetvaltas en is probalkozom vele wizarddal nem sok sikerrel , eleg nehez de ha lesz teruletre hato varazslatom gondolom konnyebb lesz -
#697 oks :D -
#696 az a következő fejezet lesz, az még nemmegy :D -
#695 targetváltásos rész kimaradt :) -
#694 tessék oktatóvideó kombóhoz -
#693 már készül a vidijó :D -
Dallie #692 kombó mód -
Dallie #691 kombó mód -
#690 remélem most,4ig vok:)
hajrá evri cabal -
#689 namosmá csinálok erről egy howto videót :D -
#688 ezt a combo skillt hogykell használni ? mert odamék mobhoz,benyomok,nem megy,skillt és nyomok rá,meg elötte is,igysem ugysem megy :D most nyomtam be ezt a app.rankos 2db upgrate skilleket,ezt a reflexeset meg a defenset,erre kaptam egy combosat meg egy aura skillt,oszt felkellet nyomnom dancevel a sárga vonalt,meg mikor használtam akkoris is...ez nekem uj xD -
#687 több bizonyos zombit, pontosan addig, amíg eldobja valamelyik az említett itemet. a zombik lelőhelyét meg már megmondták -
#686 jaj télleg,ezt nagyon elnéztem :SS
ott vannak annál a köbányaféleségnél,vannak sínek...sok kosz... -
Cence89 #685 a zombik bloody ice-ban vannak, desert screambe a mummy-k vannak