7396
Cabal Online
-
Razuel #964 Amúgy nemkell valameik klánba egy 45ös blader? (mars server) -
Razuel #963 router? tűzfal? -
WildKarl #962 nem.. :( nem megy.. -
#961 steamet és nod32-t lődd le, ha utána se megy akkor nemtom -
WildKarl #960 hm.. hát gondolom , ha menne akkor kinnt lenne a tálcán jobb oldalt a gyorsinditóba ... de nincs... :( nod32-m van ezt most raktam fel mert eddig avast! volt és reméltem aza baja.. de nem... igy is szar.. ami most fut gyorsinditoba : Steam , msn , nod32 , razer egér driver, winamp agent, soundstorm hangállitó , meg ugye a sima hangállitó...
és nem megy... :( ha valaki tud esetleg még segiteni megköszönöm... -
#959 ATI Tray Tools fent van és fut? Ha igen akkor lépj ki belőle, nekem is ez a gondom, amióta nem indul el mindig bekapcsoláskor azóta nincs ilyen gondom. -
WildKarl #958 sziasztok. az lenne a problémám , hogy felupdateeltem , aztán elakartam inditani a játékot gameguard beaktiválja magát aztán semmi.. nem indul el a játék.. valaki ... ha most valaki karbantartás van akkor azt szeretném kérdezni mennyi idö van még abból.. ?
thx. elöreis. -
#957 Nekem nem, de nincs is fent a SRO.. -
#956 en úgy vettem eszre, hogy a 2 +7% crit ratesel több critem volt mint 1el, szal sztem a hp/mp is osszeadodik... bar en inkabb 2 +2skillexpest raktam fel :D -
#955 őő izé ha van 2 gyűrűm ami mp-t és hp,szív annak az értéke összeadódik?:)
Pl rajtam van 2db 2%MP és HP szívós, az 4%?:) -
#954 nemnajon :/ -
#953 nálatok is szokott lefagyni a játék?:S
Csak úgy fogja magát és bezárja az abakot:S -
#952 aznemlehet baj, nekem is fennt van az SRO :) -
#951 elképzelhető hogy a kettőt egyszerre nemszereti -
#950 Passz, de eredj és nézz körül a War szerveren -
#949 PK MUHAHAHAAAUHAHAUMAAHMZAHAAAAAA -
Chenko #948 Üdv!
Duel-en kívül hogy lehet támadni? -
#947 Na már majdnem jó, csak még szervert nem lehet választani :S
-
#946 Nem tom én bármit veszek fel, fejlődnek a skilljeim :)
Vagy egy Vizardnál ez természetes? :D -
#945 lol nem aramidba vaok csak a skill fejlesztéshez asz kell mert összesen 1etlen 1 terragrace +2 skill xps cucot találtam -
#944 jah bocsi nem ovlastam vissza, csak kérdeztem:) -
#943 áhh miezmár:S
Beírom ID-t, pass-t és felvillan 1 ablak,else tom olvasni de nem lép be :S
Néha meg annyit ír hogy Cannont connect at the moment baloldalt zöldel:S -
xxisyxx #942 nekem megvan az a program csak nem tom használni
egyszer vettem fel videót és szarvolt nem mutatta a képet
-
#941 Fraps -
xxisyxx #940 valaki tudna mondani egy jó videó felvevő progit a cabal hoz?
-
yrobi #939 nah szal vki tudna adni egy msn címet aki tudna segíteni a cabalban?? pls naon kéne -
#938 karbantartás van -
#937 Épp szerverhalál van? -
yrobi #936 meik programok nem engedhetik a játékot és mi miatt fagyhat ki az enyém? -
yrobi #935 az lehet baj hogy a silkroad nevű játéknál is felvan téve a guard? -
#934 lvl101 alatt nem hallottál arról hogy piac? minek kéne aramidba lenned 101en... -
yrobi #933 és nemtudjátok mi lehet mert a tűzfalaktat kikapcsoltam -
DStein #932 Szerintem fut valami olyan program a háttérben, amivel nem barát a gameguard. -
yrobi #931 -
yrobi #930 hi all nemtuudjátok mér dob ki ezzel a hibával a képen llátjátok -
#929 Nah, Megcsináltam 1 101es force arhert :D abba is hagytam :D most kezdtem 1 bladert és naon bejön :D Cumo van dögivel :D jah és skilbe a.master :D jah és ajánlatos pörgetni a craftott mert tenyleg gáz hogy 100!!! on aramidba öltem forgotenbe ( mobok min hotje 500volt és van 1300 hp-m ) és még azzal is elég lassú .... Szál inkább kölcsetek craftra meg ruhát fegyot vegyetek minthogy highabb szinten keljen low cumokba rohangászni...
A skilleket meg fejleszétek mind2ágat mert uponként 4-6-8-xxxxx stat pontott meg hp-t kaptok -
#928 áhh nagyon köszi :) -
#927 85tol es dungeon entry item be tudz menni majd vele a Ruina Station nevu party dungeonba ami Fort Ruinaban a Mecha Apeknel talhato (5. varos) -
#926 És konkrétan mire jó a ruina muster card? Eddig esett vagy 2, de majd lvl 82 körül tom használni. -
#925 Jobb gombal kattogj rajta és kidob valami cuccot.