7396
Cabal Online
-
#1085 részemről is és, csak azér avatkoztam be mert azt az üzit úgy írtad mintha nekem szólna, és akkor még nemgondoltam ho neki szántad... -
mezzanine #1084 Porgosebbek a questek legalabbis az elejen sajna a lovas teves kereskedes teljesen hianyzik de ez a silkroad szepsege marad. Nem igazan kell hozza leiras amit tudok tanacsolni ha megnyitod a karakter menut ott latszik hogy a kovetkezo "szinthez" milyen statokkal kell rendelkezzel str int dex ha ez alapjan fejleszted akkor nagyon melle nem nyultal. Ezt igy 3 nap tapasztalatabol mondom, szoval nem szentiras. -
Razuel #1083 1. aszittem hogy jockey nekem írta
2. akkor sincs semmi közöd hozzá, hogy mit írok másnak.. te voltál a @@> hogy beleavatkozol abba amihez quvára semmi közöd..
enyit erről részemről befejezve.. -
korrmy #1082 köszönöm, megnézem estére, most sajna meló lesz:(
amugy mennyiben különbözik silkroad-tól?
magyar oldal, leírás van estleg, mert így nekifogni elég kilátástalannak tűnik:) mondjuk első kaai ugyis kuka lesz:D
-
DStein #1081 Jó volna befejezni, intézzétek el privátban, ha már ennyire mondani akartok valamit egymásnak.
korrmy:
ingyenes(persze fizetni is lehet némi extráért :), www.cabalonline.com
Regisztrálsz, letöltöd és már játszhatsz is.
Jótanácsnak csak annyit, hogy nagyjából minden klassz egyforma erős, de mindegyiknek megvan a saját jellegzetessége. Szóval nyugodtan lehet azt választani, ami a legjobban fekszik neked, nem lesz gyengébb a többinél. -
#1080 Én szólok be, amikor te szólsz be annak aki nem is hozzád beszélt... -
korrmy #1079 sziasztok!
ezidáig sro-t toltam de kezd tőle elmenni a kedvem a sok boter miatt.
lehet kipróbálom ezt.
Kezdés képpen tudtok linkelni vmi magyar leírást? Ez fizetős?
emellett jótanácsokat, tippeket szivesen fogadok akár priviben is.. -
Razuel #1078 pff akkor minek szóltál be ha senki se szólt hozzád te..?!?! csak úgy poénból beszólogatsz vagy mi? -
nubyy #1077 Akinek egy ideig joo volt a game, aztan meg elkezdett szaggatni es nem tud vele mit kezdeni, az tiltsa le a hangkartyat, v.mi olyasmit emlegettek az off. forumon, h a gameguard megint alkotott. Hang nem lesz, de legalabb nem lesz alacsony az fps. (V. winreinstall, nalam ez mar is segitett) -
#1076 ,,ez nem így van.. mind a 2 ugyan azt dobja.. a quest azt írja, hogy öld a scorpid lugokat vagy a piros geciket.. mind a 2őt dobják.. csak sokat kell megölni belőllük..'' -ezt írtad először, és a kövi hsz nem is neked szólt ha nem láttad volna...
És aztán írtad a másikat... És jólenne ha elhúznál erről a forumról mosmár... -
#1075 Figyu, ha az, akivel vitáztál, úgy döntött, hogy abbahaggya azt, akkor nem gondolod, hogy neked is ezt kéne tenned? Szerintem innentől kezdve ez már csak felesleges flémelés, legalábbis én nem látom értelmét, de te tudod. -
Razuel #1074 helyesen írni nem tudó.. úú dejól kened.. olvasd már el még 1x amit írtál és számold meg, hogy hány helyesírási hibád volt..
mond már meg én mit kezdtem el? olvasd már el az én 1. hsz-emet és az utánna lévőt.. enyit rólad.. -
#1073 Ennyi... Most is tudnék mondani valami nagyon csúnyát de nem mondok inkább és te is befejezhetnéd az önsiránkozást. Te kezted az egészet, vállald a következményét... És én nem beszéltem úgy ahogy te: Taknyos, porbafingó szted káromkodás?:P -
#1072 Ez itt cabal forum a nem idevaló dolgokat beszéljétek meg 1 másik forumon vagy ahol akarjátok, itt nem sokan kivancsiak az ilyen kulturalatlan helyesen irni nem tudo 12-13 eves szerencsetlen balherékre -
Razuel #1071 Leírsz egy segítséget? igen?
pff, figyu mennyél inkább sakkozni...
sztem menj vissza nintendózni..
ezek minek kellettek mellé? he?
"Szal légyszives egy taknyos 11 éves porbafingó nekem ne kezdjen el itt pattogni..." ez meg a másik, hogy te szólsz be nekem.. én csak visszaszólok erre én kapom a warmot csak.. ügyesek voltatok csak így tovább.. -
DStein #1070 Erről az egész fórumos témáról jutott eszembe, hogy mi lenne, ha lenne egy magyar szekció is a hivatalos fórumon?
Van már mindenféle nyelvű, kis utánjárással biztos lehetne magyart is csináltatni a fórumgazdákkal.
Mi a vélemény erről? :) -
DStein #1069 Mikor is lehet moderációt kérni egy topikra? :)
Jó lenne némi kultúrát összeszedni, van elég anyázás egyéb mmorpgk fórumában, nem kell ide is...
Az adeptes cuccokat is lehet simán upgradelni, de csak az alapstat (def vagy attack) nő, nem fog több skillt adni. A több skillt adót csak gyártással lehet elérni. Meg persze force core-al, van egy lvl2es bónusz, ami +4et ad skillre (több, mint a gyártott +3as). Viszont mivel lvl2es az ápgréd, ezért ritka, mint a fehér holló... Mondjuk nekem a titánium bakancsom ilyen :D -
#1068 De érted az idegelt fel, hogy szerencsétlen gyerek azér spammelt mer nem segített neki senki. Erre leírok egy segítséget, amit én véletlenül rosszul tuttam, meg már nem is nagyon emlékeztem a questre, oszt egyből ,,ne okoskodjak már''. Ki akart okoskodni!!? Kezdjük itt... Mér nem válaszoltál akkor neki te hamarabb, lett volna időd mer mikor írtam azelőtt már 1 nappal megkérdezte. Csak azér kommetelsz hogy belém köss? Hát akkor ,,rosz fába vágtad a fejszéd'' kisőreg. Szóval szerintem az ien jellegű hsz-eket kíméljük ezután... -
#1067 Ide mindenkit beengednek? Te aztán igazi ...mindegy nem is jelemezlek. -
#1066 mien duel? Gyere oszt jáccuk meg ...
Amúgy is mi a faszt szólsz bele, ha eccer úgyis megtudja csinálni ha egyik kidob egyet, elkezdi ölni a másikat az meg kidobja a másikat... Csak segíteni akartam erre elekezdesz itt ien stílusban leszólni. Engem meg haggyál már a duel-el az lvl-től függ, ha magasabb mint én akkor fölös lenne elfogadni..:)
Szóval erről ennyit.
Amúgyis meglehetett volna mondani szépen: Én megcsináltam 3x és nekem mind2 dobott mind2-t.
Ebből láccik hány éves vagy: ,,ne okoskodjál már jó?!?''
És pls moderáld magad ezután, én is azt teszem. -
#1065 Valahogy tuti lehet, véletlenül nem lesz +1 +2 +3-as :) -
#1064 Ha ilyen stílusban tudsz írni akkor inkább ne tedd, különben is arról volt szó hogy Duelezni hívd ki és nem az otthon bevált, vidékies szófordulataidat oszd meg velünk..
Gy.K.: Moderáld magad! -
mezzanine #1063 Nem tudjatok az adept itemeket lehet upgradelni? mert eddig 3x probaltam es 3x nem sikerult -
Razuel #1062 te miröl beszélsz? nem is neked írtam.. -
#1061 kerestelek online voltál mostanáig de most offline lettél
jöv hét szerdán jövök haza, addig tartsd meg a cuccokat pls, akkor áttradelnénk, köszi -
MURopi #1060 Légyszíves moderáld már magad, meg egyébként is hogy mersz engem fikázni?1szer le szóltál és akkor igazat adtál 5 perc mulva irtál megint és el kezdél cseszegetni hogy így meg úgy.Tudod ami tegnap velem volt az a Kezdői lámaság azaz ha valaki el kezd vmit akkor egyből a leg jobbat akarja és szeretné ha segítenének neki nem az lenne, hogy 'de lol vagy.. vagy 3x csináltam meg azt a q-t szal ne okoskodjál már jó?!?
mind a 2 dobott core-t nekem szal enyit róllad meg az angol tudásodról..' egyébként valamenyiőtöknek igaza volt, a piros gnóm féleség dobja a Training Upgrade Core-t és a jeges izébizé dobja a Training nem tom mien Armour Gloves-t.Ennyit rollad.
By.: Rpgops -
#1059 kultúráld magad. -
#1058 vagyol? -
mezzanine #1056 Na csinaltam a jatekban ilyen hun channelt, jo lenne egy ilyen ingame mindentbele dolog ^^
Szoval belepni ugy kell hogy a chat ablakra viszed az egeret bal oldalt az x alatt Channel settings
A channel neve hun jelszo nincs -
DStein #1055 Pénzt (ALZ). A visszafejlesztés pénzbe kerül. (magas skilleknél már sok milla is lehet összesen egy visszafejlesztés)
A kor meg nem eredmény, csak állapot, nem kell vele kérkedni. -
#1054 Razuel .. Ezért a helyedben kihívnám Duelre és felmosnék vele... -
#1053 őő bocsi a spammér, csak mindíg mikor már már írtam, akkor jut eszembe, hogy ezt elfelejtettem megkérdezni:
Ha egy skillet untrain-elek, akkor megkérdi valóban akarom-e és ott van hogy Expanse vagy expense és egy szám. Tudom hogy veszteség, kárbamentetelt vagy iesmit jelent, de ienkor mit von le pontosan? -
#1052 khm ,,de lol vagy.. vagy 3x csináltam meg azt a q-t szal ne okoskodjál már jó?!?''
Hány éves vagy te? Én amúgy egyszer csináltam meg a küldit akkor öltem egy rakás scorpidot de csak kesztűt dobott, öltem aztán piroskákat és kidobta acoret. Aszittem hogy elvan írva a szövegbe az a rész hogy ölj ezt vagy(or) azt. Szal légyszives egy taknyos 11 éves porbafingó nekem ne kezdjen el itt pattogni... -
#1051 addigra sztem hazaérek énis, mégeccer be kell mennem melóhelyre. -
DStein #1050 Tartogatni érdemes szerintem. (vagy eladni, ha nagyon nincs lóvéd)
Meginni csak akkor érdemes, ha elcseszted a fejlődést és több az erőd, mint kéne, miközben valami más meg kevesebb.
Ha megiszod, levon egy pontot az STRből, amit újra eloszthatsz (az igazán vagányok megisszák és újra STRre rakják :)
Én gyüjtögetem az ilyet, mert most még kell erőre adnom, de ha magas szinten elkezdem fejleszteni majd a kardot is, akkor az rangonként erőt, amire nem lesz szükségem, így hogy szinten tartsam magam, nyelek pár ilyet és a pontokat majd átteszem INTbe, hogy még jobban gyaluljanak a lövéseim :) -
#1049 Esett egy Extract Porion (STR) .. Decrease 1 Strenght / Add
Mit érdemesebb? Eladni? Ára kb? Meginni? Tartogatni? -
#1048 este 7 körül tudok lenni, mert most melózom, de akkor rádüzenek -
#1047 csetbe /w szóköz név szóköz üzenet -
#1046 szokásszerint Nethyrrea, én már most is bennvagyok ha kell, általába a 17-es csatin vagyok mercuryn -
DStein #1045 A levelező még nem működik, ha online van a célszemély, akkor csetben lehet neki üzenni (legyegyszerűbb, ha ő ír neked először és a csetben nyomsz egy jobbgombot a nevén :)