7396
Cabal Online
-
Razuel #1125 mind1 elmondom: kaptál egy combo skillt.. kijelölöd az ellent.. benyomod a combo skillt.. megjelenik egy csík középen ami 3 részre van osztva (2csík osztja fel) az a lényeg hogy mindíg az 1. csík után nyomj egy skillt.. amikor lecastolta a skillt jön egy újabb futó csík és még 1 skillt kell nyomnod.. nekem a 13. comboig sikerült eljutnom :P
hát eléggé össze lett csapva dehát a lényeg ez ^^
egyébként nem nehéz csak jól kell nyomogatni a skilleket.. :P -
CactuS007 #1124 #922esben belinkelt sajna nem elérhető :( (bár lehet,hogy csak nálam van a hiba ) -
#1123 Ebből is látszik menyire nem értesz hozzá:) A blader(amugy minden kaszt) Nem fog megfagyni ha tud játszani(erröl beszéltem) Ugyanis minden kombo succes feltöri a jeget és felugrik a földröl és stb.. sőt leveszi a targetet. -
#1122 a beach cave dungeon a lávás rész után van ha lemész a partra (stone golemek után)
az elemental festivalt meg BM2-ben tudod csak használni, amit elvileg lvl 50-en megkaptál, azzal a skillel együtt. -
nubyy #1121 Es szted a tobbi kasztnak nincs tavolsagi skillje?...
Es szted nekik nincs hasonlo mint a te fagyasztasod?? (bladernek tuti van) -
#1120 Totálisan tévedés. A karik bizony balanszáltak csak rajtad mulik milyen a pvpben nekem van minden karibol 50+os a shilderen kivül mert kiprobáltam mind. És hidd el mindegyik ugyan olyan ütőképes. Szerintem tökéletes a balance! Csak pl archerrel nukerel könnyebb pvp ilyen egyszerű de profi szinten már nem számít, hogy egyszerű legyen és akkor balance van faszán. A blader a leggyengébb hát az meg lol megint egy tévedés de volt itt magyar aki bizonyitani akarta a nuker agyonaláz bármikor egy bladert (nekem is a nuker lett a fő karim mert ez áll legközelebb a szivemhez) hát 20-30 klántársunk a tanu rá, megdölt a tézise a pengém által:) melesleg aura modban blader 1 skillel megöl egy archert nukert. Mint mondtam balance tökéletes amenyire csak lehet. -
#1119 Port Lux-ban kaptam a Portertől a küldetést és nem találom a helyszínt: Beach Cave Dungeon Clear, a második felét értem. Van ott még olyan is, hogy Let's meet Silverwood.
Illetve gondom van egy Skillel, a neve: Elemental Festival. Mindig aszondja, hogy Batle mode 2 kell neki, olyant honnan vegyek neki? -
#1118 Jó, gyere csak közelebb, van közeli, területre ható skillem is :D
-
#1117 Keresgélj itt a Fórumban van belinkelve Combo film, és igen vannak "Bonusz"
pézesőt dobó mobok, később már olyan 100ezret is potyogtatnak :) -
CactuS007 #1116 Felmerült 2 újabb kérdésem.Hogy is kell pontosan combozni?:P A masik,pedig,hogy nalatok is van idonkent jackpot mob?Megolsz 1 mobot,es kidob egy rahedli penz :P -
Razuel #1115 nem 1 olyan skill van amitől odafut magától pillanatok alatt..
ha 1x lefektetett a földre utánna már véged.. rádvág 2őt és -
#1114 befagyasztom a labat es nem tud kozel jonni ha kijon a fagyasztasbol raverek jeget attol meg megall megin ha abbol is kijon akkor hozzavagok egy windattakkot amitol elesik es meg mindig nincs elottem :DDDD -
#1113 hátránya annyi hogy a visszavonás is szintenként pénzbe kerül, minél magasabb szintre tanultad meg az adott skillt és minél magasabb rangú skillt vonsz vissza annál többe fog kerülni. sok próbálkozással szépen tönkre lehet menni xD későbbiekben meg már az lesz a bajod hogy honnan lesz elég pénzed az új skillt megtanulni, ha nézted a magasabb rangokat, elég drágák, és nálunk is a magasszintűek sokszor vakarják a fejüket honnan lesz rá pénzük -
CactuS007 #1112 Oki,megpróbálom.Másik kérdés,hogyha egy skillt vissza akarok bontani annak mi a hátránya?Akárhányszor megtehetem egy skillel,tehát érthetőbben,akárhogy átcsoportosithatom a skillpontokat,akármikor? -
nubyy #1111 Probald ki azt ami irtam: tiltsd le a hangkartyat, lepj be a jatekba es utana mar engedelyezheted megint. A jatekban nem lesz hang, de mashol igen. Nem tom, h ez meg muxik-e a mostani gg-vel is, mikor kiprobaltam sko helyen olyan lett mintha gyorsitva neznem, sokat dobott rajta. 1 probat meger. -
CactuS007 #1110 Köszi.Végülis force shielder mellett döntöttem (emlékeztet a Dark Avangerre -akinek ez mond valamit :P) Eddigtetszik,bár valmiért nálam eléggé akad városban.Nem atomerőművön játszom,de más MMORPGk eddig nem akadtak ilyen durván :( -
Razuel #1109 ezzel azért vitatkoznék..
láttam már nem egy bladert aki levágta a nálla nagyobb archert vagy akár mage-t is.. ez a game részben arról szól, hogy menyit farmolsz és hanyas skilled van :P
egyébként meg néztem pár videót a hivatalos oldalról.. blader 2200as criteket vág sorra a warriornak meg legnagyobb criticalja 800 :P
És egyébként a wizard nem erős 1x kerüljön közel hozzá egy harcos és vége a játéknak ^^ -
nubyy #1108 Nem a leggyengebb... archer sem a legerosebb.
Blader kicsit ut, de sokat es magas a crit rate-je, az archernek meg magasabb skill szinten inkabb csak buffjai vannak mint normalis tamado skilljei (ezt nem tom mennyire igaz, guildtarsam karogott ra nagyon). -
#1107 miarákvan? mercury szerver eltűnt a listából egyazegyben. -
Atomy #1106 Pár kiegészítés azokhoz amiket előző 1-2 oldalon olvastam:
A classok egyáltalán nincsenek egyensúlyban, wizard, archer a legerősebb, blader a leggyengébb, többi valahol közöttük.
Az hogy force bladernek mind a sword mind a magic skilleket kell fejleszteni nem hátrány, ugyanis az összes classnak mind a 2 ágat kell fejleszteni 2 okból is:
1: minden skill rank lépésnél növekszenek a statok is (pl. Sword Apprentice: STR+4 DEX+4, következő szinten +6 +6) max szinten ez 2x108 pont!!!
2: mind a 2 ágon vannak olyan skillek amik nagyon hasznosak, pl. harcosnak a hp regen, varázslónak a dash
Elég szívás hogy a szintlépések mellett még a skilleket is kell külön fejleszteni de elég jól ki van egyensúlyozva. Ha gyors kicsit sebző skilleket használsz egyesével ölöd a mobokat akkor jól fejlődik a skill, de tetű lassan lépsz szintet, ha lassú nagyot sebző területre ható skilleket akkor gyorsan fejlődsz, de a skill lemarad. Mivel előbb utóbb mind a kettőt fel kell vinni maximumig, szinte mindegy melyiket helyezi valaki előtérbe. Mondjuk amíg nincs +skill exp cucca az embernek addig érdemes gyorsan fejlődni és utána félretenni a questeket és farmolni amíg meg nem unod. A legjobb aramid/shadowsteal mobokat és akkor a crafterek is örülnek ha ellátod őket dropokkal. -
#1105 itt ilyenek nincsenek, mindegyik kaszt megállja a helyét maga is, nem függsz más kasztoktól. ettől függetlenül egyes kasztok pl tudnak buffolni másokat is, de ez nem lényeg. potit meg lehet spammelni ahogy csak tetszik szóval healereknek itt nincs szerepe. -
nubyy #1104 Capella es Proycon kozul melyiket erdemes valsztani? V.mi linket tudtok adni ahol van roluk leiras? Off. forumot nezegettem, de meg nem teljesen, lehet kimaradt. Ty -
CactuS007 #1103 Sziasztok!
Szeretnék kicsit érdeklődni a játékről,pontosabban a kasztokról.Főoldalon olvasgattam a leirásokat,az szép és jó,de nem derül ki pontosan melyik karakter mire is használható a gyakorlatban, gondolok itt arra,hogy melyik a suppporter/tank/terelő/healer kaszt - ha itt egyáltalán léteznek ilyenek :P Valaki lenne olyan rendes és felvilágositani 1-1 mondatban a karakterekről?:) Előre is köszönöm -
#1102 hehe,most már jó,érdekes volt azért :_D -
#1101 gondolom karbi van de nem 100... esetleg lefagytak a szerverek a k*rva hőségbe -.- [izzad] -
#1100 Most csak én nemtudod belépni a mercuryn egyik serverre sem,vagy mások sem ? :) -
#1099 wizarddal meg nem volt olyan , hogy egy harcos legyozott volna , csak ijasz es masik wizard tudott legyozni :D -
Razuel #1098 48as szinten expert 8 vagyok (bladerrel)
tegnap majdnem lezúztam egy 59es csávót.. expert 19 volt -
#1097 jaja Babayaga questem volt, kiis dobtak 3-mat:) -
#1096 más nem dob ilyet, 55-ös dungeont portluxban a bugdolphyk dobálnak, a többi mob a környékén meg egyéb party-dungeonokat is, legalábbis addig amíg én ottvoltam. -
mezzanine #1095 Ja idore megy es eleg szoros az ido eleinte. Es igen minden belepesnel elvesz egy kartyat, de ha van turelmed csapkodni a baba yaga kat akkor ok dobnak kartyat nemtudom mas dob e ilyet. A tobbi kartyat milyen mobok dobaljak? -
#1094 Amúgy ha elrontod akkor a kártya oda? Vagyis ezek egy alkalomra szólnak?:)
Pont ma lettem 35 lehet holnap megnézem ezt a dungeont. Amúgy ez is időre megy ienkor?
Ja igen és party questet hol lehet szerezni? -
mezzanine #1093 Na sikerult leolnom blader letemre vegig magic al szortam az elejen illusionist elment amikor lezerezett elfutottam az isten hata moge vartam egy kicsit majd megint ralottem 3-4 lovest. Tud dobni valami ertelmes cuccot is? mert most ilyen lyukas csizmat dobott. -
#1092 a kinyírás kulcsa a dash, és a messziről lövöldözés (szerintem). én így nyírtam ki. nagyjából látod mikor kezdi el a lődözést, nem kapásból, hanem előtte 1-2 másodpercig tölt. az pont elég hogy oldalra dash-elj. -
korrmy #1091 húú pedig nemtod mit hagysz ki. a lovas,tevés kerweskedelem = trade a legjobb buli a világon:) mikor 5*-os tradet viszel és már csak néhány máter van a kapuig, de begyaláznak, na akkor lehet karmolni a monitort. persze ha beérsz akkor meg király vagy:P
Sajnos a botolás az amit gyűlölök, azért gondoltam h megnézem ezt.
remélem itt nincs annyi ks-elő boter fa**. o_O -
DStein #1090 Az az excavátor legyőzhető. Amíg nem kell lézerezni, addig szaladgálni kell körülötte és csípkedni amikor nincs pajzsa.
Amikor nekiáll a nagy lézernek, akkor figyelni kell nagyon, hogy hova lő először. Amikor látod, hogy ez biza lőni fog, akkor lépj kicsit oldalra, az előző helyedet veszi célba és pont elsüvít melletted a lézer. Az első lövés után lépj vissza pont oda, ahova először lőtt (segítség képpen, mindig orajárásával ellentétesen forog a nagy lézer, tehát ha szemben állsz vele és balra lépsz el, akkor a következő távolabb lesz tőled). Ugyanoda ne, fog mégeszer lőni, ráadásul pajzs sincs rajt, tehát amíg végigpásztázza a termet, lehet gyakni nyugodtan. Aztán amikor abbahagyta a lövést, megint kicsit félre, lézer elsüvít, visszalépés és ütés tovább. Ez talán a legkönnyebb rész, mert nincs pajzsa, de elszúrni is ezt a legkönnyebb, mert _mindig_ annyit fog sebezni a lézer, hogy azonnal meghalj, szinttől függetlenűl. -
Razuel #1089 nemnehéz kinyírni.. (igaz nekem 2ből 1x se sikerült ) az elején amikor az a narancssárga pajzsa van mindíg hátrafutsz.. leszedi a pajzsot odafutsz elkezded ütni.. ezt eljátszod amíg lézerezni nem kezd.. utánna ugyan ez csak iszod a potikat 1000el -
#1088 Ezeknél a kártyás küldetéseknél a szintedhez állítja a nehézséget a gép és nem alád, hanem jóval föléd. Kell egy jó taktika :) Én még nem találtam, bár Lv. 40 óta nem próbáltam újra és akkor nem sikerült. -
mezzanine #1087 Nem tudjatok hogy a lvl 35 -os skeleton mine bossat hogy lehetne megolni?
mert amikor lemegy a hp -ja elkezdi loni azt a lezert nemtudom kikerulni mert a falon is atlo vele. -
Razuel #1086 lovas tevés kereskedelem..
nekem valahogy nem hiányzik a silkből főleg az a része amikor csak úgy véletlen ott vagyok és a nagy szintű thiefek (a botok) nekemesnek..
amúgy a silkbe sokkal nehezebb elérni a 20as szintet mint itt.. bár ott megy a botozás 1000el