7396
Cabal Online
  • Slipknot14
    3mp alatt leterítem, mozdunli nem tud, benyomok egy combót és kanyec:P
  • Atomy
    Itt is van valami valami érdekes nyelvű fórum, de a képek értelmezhetők nyelvtudás nélkül is :)
    link
  • Atomy
    Elvileg itt vannak valami quest leírások, de most nem elérhető az oldal, nemtom egyáltalán működik e:
    link
  • nubyy
    Jha, es ezt ne ugy vedd, h utalom az FA-t, mert 1altalan nem, csak ez is olyan volt, mint mikor off forumon az fb topikban ott bizonygatta a csavo a lvl150-es fb-nek, h lvl20-on kapott aura a battle mode 1. csak irtad, h hu de tap, eselye sincs ellene, kozben pedig nem igy van.

Sry a 2x postert.
  • nubyy
    Figy, volt mar ra pelda, es a blader g.master skill az direkt olyan, hogy ha critel, abba nagyon sok kari 1bol belehal (ha nekem nem hiszel, szetnezel off. forumon, ott is ezt irtak..). Ha pedig az FA azzal van elfoglalva, h healeli magat, akkor mikor tamad?
  • Razuel
    Egyébként mostmár csak a te kedvedért minden FA-ról csinálok egy képet akit leverek
  • Razuel
    bocs nemneked ment nubyy csak... mind1
  • Razuel
    Ennyi kaptad az ívet...
    Fogadd el, hogy a blader erős kari
    Aki azt mondja, hogy a leggyengébb az még nem látott Gmaster bladert
  • seaedge
    Azt ne mondd mar, hogy 2 utesbol leversz 1900 HP-t.
  • nubyy
    Grrr... tom, h nem lehet potit hasznalni, de siman tul lehet utni annyit amennyit visszatolt...Es nem tom, lehet-e healelni combo kozben, mert ha nem akkor meg kell szakitania a combojat, amivel megint csak szivott. Es szted, ugy kinek fogy el a hp-ja hamarabb, ha olyat belevernek, h rogoton ottmarad...
  • seaedge
    Duelben nem lehet healpotit hasznalni es azert a FA a healek kozben is oda-oda tud loni. Akkor szerinted kinek fogy el hamarabb a HP-ja amikor a Greater heal-el 3mp-enkent 800-at lehet gyogyitani?
  • wordsworth
    Hali kellemes kis bug jelentkezett nem? :D Kiv vagyok mikor lesz szarver
  • nubyy
    Amugymeg lehetne itt vitatkozni arrol, h melyik a legerosebb.. Ha tudod hasznalni akkor ugyis joo lesz pvp-re es pve-re is. Ha meg nem... hat akkor meg tokmind1 mennyire tapcsiter karid van...
  • nubyy
    Aham, healeli magat, es? Azt siman tul lehet sebezni, viszont amiket az FA lott belem a g.master skilljevel az eleg szanalmas volt...
  • korosizs
    Szevatok!
    Meg tudnátok mondani, hogy hol található a lvl60 feletti küldik leírása ?
  • akosBK
    már megvan
  • akosBK
    Hellósztok! most töltöm le a játékot a fileplanetről, de csak beta, regisztrálni hol tudok?
  • Slipknot14
    mégis lesebeztem a 3/4 életét és majnem 10-essel több volt mint én:P. És még buffok is csak forogtak körülötte, rajtam meg egy hardness volt csak. A kasztok nagyon is kivannak egyensúlyozva és ezen nem kellenne vitatkozni, mint ahogy párnapja is :D:D
  • seaedge
    Megneznem, hogy duelben hogyan versz le egy selfheal nelkuli bladerrel egy FA-t.
  • Jockey
    nemtom hova hasonlítgattok mi a durva mi nem, amikor még nincs korrekt infónk arról mi durva és mi nem
    ugyanis a szint limit 150, és ha majd lesz jópár 150es kari max skillekkel akkor majd átbeszélhetjük mi a kemény meg mi nem...:)
    persze mint ingyenes játék, ugy lett megcsinálva a story, hogy ezt túl hamar ne tudhassuk meg...:p
  • Slipknot14
    egyáltalán nem, olvasdm ár el a másik felét is...
  • nubyy
    Ratyi pvpben, mond ezt annak a warriornak akinek crit nelkul fel hp-jat levertem 1 skillel 92-esen mikor 99+volt mert redosmi volt rajta...
    Es nem low rank volt szal...
  • ateb
    mondod akart lenni :)
  • ateb
    Jól mondom aurában..csak az a helyzet h aurával nem szoktak pvpzni :)max a lowskillerek.Amugy a blader tényleg ratyi pvpben
  • Slipknot14
    Huhh megkaptam a battlestyle lvl2-t:) Hát nem semmi. PvP-be kipróbáltam haveromon, lvl 59 én 50 és egy ütés volt :D Aztán másoccora telenyomta magát buffal, és úgy a fél életét vertem le vele, a többit meg normal attakal(karmokkal). :) Aztán buff és bm nélkül meg megölt de ígyis levertem a 3/4 életét:P:D, szóal ne monjátok hogy a blader gyenge pvp-ben, ja és mellesleg a gyerek archer volt, amiről azt állítottátok, hogy a legerősebb... :)
  • Atomy
    Úgy számoltam hogy a sword az 600 skill level, a magic meg 900 transcenderig warriornak, ezt leosztottam a 3,5/félórával ami magic regular szinten jött. De ha azt mondjátok hogy ez minden szinten más akkor valószínűleg méglassabb a fejlődés. Siralmas.
  • Razuel
    Az a baj azzal a 193 órával, hogy gondolom azt a te szintedhez számoltad..
    A masterről - Gmasterre SOKKAL nehezebba fejlödés mint pl Expröl - A.Exp-re, hiába több skillup kell Exp-nél
    Jah és nemtom, hogy azt beleszámoltad-e a Gmaster után még van a Completer és a Transcender (ezt nemtom, hogy hogy írják pontosan) rank :)
  • seaedge
    Lesz az meg fel ora alatt 1 skill level is :)
  • Atomy
    Hmm kicsit utánaszámoltam a dolgoknak és ahoz képest hogy gyorsnak tűnik a fél óra alatt 3.5 skill level, ha ilyen tempóban haladok tovább akkor már csak 193 óra van hátra hogy maximum legyen mind a magic mind a sword xp ...
    Jó jó, xp-zés közben is jön némi skill xp, meg később aggathatok magamra több +skill xp cuccot de ez akkor is kicsit sok. Sőt akár fizethetnék is és akkor talán +25 xp jön, vagy felbérelhetnék egy fejlődő országban élő mmogame szakmunkást aki játszik helyettem :)
  • Atomy
    Nyugodj meg az archer jó. PvP-ben, PvE-ben, soloban, groupban, mindenhogy. Általánosságban még jobb is mint az átlag. (amúgy sro-ban sem annyira gyengék)
    Egyébként ez a group dungeonos skill expézés tényleg nagyon jó, 30 perc alatt 3.5 szintet léptem pedig csak +28 a cuccom
  • Gordis2k
    elvileg mmorpg.comon volt egy interjú jurópában augusztus endre irták.
  • Slipknot14
    omg:)
    http://www.cabalonline.com/ageofman/ -ez pontosan mikorra is várható?:O
  • Slipknot14
    LOL 94 és alig volt meg az A.ExperT?:O Én most vagyok 47 Expert-el :P. Párnap és A.Expert.
  • Gordis2k
    MErt l2 ben nem lehet vele fejlődni vagy, hogy érted? Ugyanis L2 ben is az íjjász a legjobban fejlődő kaszt:)
  • Razuel
    Ez semmit se jelent csak annyit, hogy a legnagyobb kocka archerrel volt..
    ha bladert kezdett volna, akkor azzal lett volna elsőnek 150 szal enyi..
    Amúgy a szint nem sokat számít.. fontosabb a skill rank!
    Én 59en A. Master rankkal aramid setbe (blader) vágtam le egy 94es bladert aki osm cuccba volt, de alig volt meg neki az A. Expert..
  • CactuS007
    Ha jól tudom az első 150es karakter az archer volt,azt hiszem ez azért elárul sokat. Lehet vele fejlődni,mint állat,nem olyan,mint l2ben :)
  • wordsworth
    Jatszanam, csak nem igazan lattam még archert
  • Nethyrrea
    egy tanács. azt játszd amelyik tetszik.
  • Razuel
    *ui: Most nem fogok leállni veled vitatkoznim, mert úgyis igazam van és nemhiányzik még 2 warm.. enyit erről..
  • Razuel
    Jó, tudod mit? legyen igazad.. ha te ekkora pro vagy neked elhiszem..
    Egyébként hanyas is fagy a gameba?