7396
Cabal Online
-
#1405 Add el 250k -ért vagy nyisd ki, zsákbamacska. -
#1404 a shieldernél meg az archernál mire gyúrjak? -
#1403 az mire jó ami olyan mint egy dzsinn lámpa?mert egy mobból olyan esett ki! -
CactuS007 #1402 Esett vagy honnan? o.O -
#1401 Előfizettél?:) Mennyit húztak le rólaD?:D -
Razuel #1400 seaedge nézdcsak mi fekszik a blader alatt
-
Razuel #1399 Én az újjonnan szerzett zero black boardomon
-
#1398 leginkább és kizárólag úgy, hogy használod. a normál attackot felejtsd el. -
#1397 hogy lehet a skillt fejleszteni? -
CactuS007 #1396 és ezt a nightwalker izét amúgy a köpeny helyére kell tenni vagy mellette is lehet hordani? Quest/mob/boss adja/dobja?:P
-
#1395 jól látod a dolgokat -
CactuS007 #1394 ezek ilyen spéci ruhasettek? Vagyis mintha láttam volna valami köpeny szerűt árultak több milláért.Attól lesz ilyen a ruha? Másik kérdés,hogy fegyverből láttam már titanium/shadowtitaniumot,armorból viszont csak titaniumot. Nem is létezik shadow verziója? Egyébként már megvannak az ékszerek 70re,a 69re a kpöeny és már csak 2 db hiányzik a +2skilles adeptes titanium sethez (66on) -
siedrenn #1393 jaja,nightwalker martialset -
#1392 KOS EZEN A SZERVEREN?? LOOOOOOOL
ez valszeg nightwalkers-t vett fel attól ilyen -
Ja igen és ez mien ruha? Vagy ez valami fizetős cucc?:S:D -
#1390 jaja tom, hogy 4milla a +3-mas és sztem olyat fogok venni:)
Ma guildból haverokkal 2x is letoltuk a ghost ship-et:D Másoccorra olyan jó lett hogy 200-ból 3-ak lettünk:P
-
korosizs #1389 köszi -
korosizs #1388 Bármilyen dombornyomott kártyával lehet fizetni a neten. -
Razuel #1387 Van Bluestin martial +4es skillel, de csak nagy mázlival lehet olyat csinálni.. amúgy ha venni akarsz az bennelessz pár milládba... -
CactuS007 #1386 Igen van,csak nem lehet megfizetni :S Titaniumból már a +3asat sem igazán :( -
CactuS007 #1385 Sokkal egyszerűbb arréb lépni 1el balra,majd amikor melléd kött 1el jobbra. De 1 próbát megér,ha szerencsésnek érzed magad:)
-
#1384 hogy lehet a skillt növelni? -
#1383 Na én ma játszottam először és tökjóajáték!5. szinten vagyok és én vagyok BenBlader néven! -
#1382 Szerintetek kivitelezhető:):
Bemek skeleton mine-ba, beaprítok mindenkit, bossnál bekapcs 2. Battlemode, lekarmolom az életét úgy a harmadára és ráugrok, még mielőtt lézerezni kezdene:). Mer azthallottam csak ha ,,kétségbe van már esve'' akkor lövöldöz:D -
#1381 bluestin matrial set-be van +4 skill exp-es?:) -
CactuS007 #1380 megy -
Atomy #1379 Ékszert a leglassabb/drágább craftolni, én is ezt választottam, de már megbántam. Level 50-től lehet mint minden craft, 4 féle anyag kell hozzá, 2-t meg lehet venni NPC-től legalábbis első szinten, kell még egy lvl34-50? gyűrű/nyaklánc, továbbá egy anyag amit ilyen gyűrűk/nyakláncok szétszedéséből nyersz ki. Gondolom mindenkinek van tapsztalata hogy ezek a cucok mennyire ritkán esnek ki mobokból, bár lehet NPC-től is venni 30000/db... -
CactuS007 #1378 Olvasom amit irogatnak a GMek a fórumba,konkrétan: "We have now received a patch from ESTSoft to address the issues we had with the last update on to our internal test server.
We are testing this patch now alongside the ESTSoft testers." Nah,most nem azért,hogy kötözködjek,de mielőtt feltették a patchet nem lehetett volna ugyanúgy tesztelni egy privat külön szerveren? :S -
#1377 Nem jó még mindíg :'( -
#1376 Próbáld reggel gamershell-ről az első kettőről, nekem 1000k-val jött folyamatosan, annó. -
emkaess #1375 hey vki tudna dobni 1 linket aholl nem 0-300k jön ?:O -
nubyy #1374 Aham, mobba nem playerbe. PvP-nel mashogy szamol. Asszem olyankor nem szoroz az amp-al hanem csak hozzaadja, v. v.mi ilyesmi, a lenyeg, h sokkal kissebet utsz playerbe. -
#1373 Na jó, van mikor csak 860-at :) -
#1372 Átlag 1200-t egy ütéssel.. -
#1371 We have now received a patch from ESTSoft to address the issues we had with the last update on to our internal test server.
We are testing this patch now alongside the ESTSoft testers.
We are really sorry for the downtime but will announce again when have further news.
Sorry for the inconvenience.
Reggelre mar talan lesz szarver :) -
#1370 Egyre jobb accokat is lezárták :D -
Tubák #1369 leírná vki hogyan kell ékszereket craftolni? -
#1368 Amugy mien kartyaval lehet fizetni extra szolgaltatasokert? Dombornyomott visa kartya jó? -
Tubák #1367 halljátok most kezdtem 1 force shieldertt előtte volt már bladerem de nem tom mire gyurjak jobban magic vagy sword? vagy teljesen mind1? lécci segitstetek -
#1366 megymár a játék?