7396
Cabal Online
  • Slipknot14
    hát nem tom, én 58-as blader vok, még annó expert elején kaptam ezt a buffot. Stone Skin a neve.
    Őőő Razuel egy kérdés, vettem én is piacon egy ien skill exp gyorsítós cuccot, és ez hogy is műxik? Azt tom hogy majd jobb klikkel aktiválom, de ha offline vagyok, akkor is megy az a 1nap? Vagy még jobb, és még ha nem is harcolok, akkor se megy?(mint SRO-ba) Pár szót róla pls.
  • CactuS007
    Sracok egy kerdes: lesz nekem olyan "mehsejtracsos" buffom FSként,mint amit a wiziken,meg warriorokon látok? Vagy csak a shield harden,crushing blade és a semmit sem érő regeneration? :S
  • DStein
    *utánanéztem, 170 lesz a max szint, 140en meg újabb map, ami futurisztikusabb, mint tuina :)
  • DStein
    Egyrészt a kép kóreai, nem japán. Másrészt az ESTSoft kóreai és gondolom már kiadták az új rilízt, amiben 180 a max szint (vagy 170, hirtelen nem tudom). Ebben lesz majd a csapatos nation csaták meg hasonlók is (amit régen ostromnak néztem). Ráadásul a lóvé se hihetetlen, amikor kóreában egy +7es köpeny 750 milla körül van a játékban.
    A képen az egyetlen fotosop a nevek kitakarása.
  • Slipknot14
    itt az új*
  • Slipknot14
    OMG itt az Cabal release, azt mennyi cucc lesz benne. Tisztára Retro:

YouTube - Cabal Release
  • Slipknot14
    oké-oké :D Írtam is hogy attól lehetnek photoshopok:P:D Ez csak 1 felvetés volt...
    Ez csak 1 kérdés: Port Lux-ból nyílik 1 Warp Gate ahonnan át lehet menni 2 másik helyre is(lvl függőek), de van 1 negyedik. Az egy ien funkciótlan kapu? Meghagyták volna arra az esetre ha csinálnáak egy új helyeT?:) Vagy az is olyan lesz később questek közben, mint az elején ami van 4. ajtó?
  • Doomista
    és ? van vagy milliárd ilyen kép,más játékokkal is...tuti pfotosphops
  • Slipknot14
    Nem fotosop, gugli-ban találtam pár hasonló képet:P Szerintem a kocka japóknak nem volt elég a 150. Hetek alatt elérték:D De lehet azok is photoshopok:D
  • Doomista
    persze hogy photoshop.
  • Nethyrrea
    azért kérdi mert a lentebbi linkelt képen a csóka már lvl 164 volt.
  • Nethyrrea
    nálunk. egyelőre.
  • Doomista
    deh,és ?
  • Devil_Gy
    Nem 150 a max szint?
  • Gordis2k
    Alapvetően minden kasztból huztam egy 50es, hogy megnézzem melyik a legjobb és nem árulom el melyiket folytattam de 100+, hogy menyire az is titok még:)
  • Doomista
    [taps][taps][taps][taps]

én meg megérdemlek egy köszönömt !
    mellesleg hogy nel egyen flém,off az egész dolog,hány lvl vagy ?
  • Slipknot14
    jójó, ez teccet:D De a neten kívül a többi az Állami vagyonba megy, állítólag:P:D Jó hát a net, ebben igazad van, de ez akkor is más:). Cabal egy játék, a net-el pedig okosodhatsz, fjlődhecc, de persze mmo zombivá is válhacc:D De ti tudjátok:) Én annó ált. iskolás ballagási pénzemből 2x 5k-t fizettem egy utolsó, szar, fos MMO-ért(Tibia), nézzétek meg Google-ba:P És így utólag visszagondolva azt a 10k-t eltuttam volna másra is költeni:)
  • Nethyrrea
    vedd számításba hogy ők kicsivel régebbóta játszanak. eu szervereken is van már jópár 150-es.
  • Gordis2k
    Szerintem kijárt volna!! Pro érvelés volt meg is hajoltam a végén.
  • CactuS007
    szerintem az utobbi:P
  • Razuel
    164es? 6milliárd? :)
    az szép ez vagy kamu és PS-el megcsinálták vagy a japánok mégnagyobb kockák mint hittem :D
  • CactuS007
    Kep
    Bocsi az elöző miatt,lemaradt a beszúrás valahogy :S
  • CactuS007
    http://www.cabal.co.kr/Default.aspx?wbs=5.1.6&OrgPath=http%253a%252f%252fimage.cabal.co.kr%252fUpload%252fGallery%252f20070726%252ff175e35d.JPG

Ez aranyos:)
  • Doomista
    most tapsoljalak meg ? :)
  • Gordis2k
    Te hogyan netezel kapod az államtól ingyen? Tudod mi az a környezetvédelmi adó? És hamár ittartunk ugye tudod, hogy az egyházadó menyire kézel nem fogható dologért van? Oké oké! Az felsőoktatásért miért fizetsz?? Hiszen nemlétező dolgokat mutogatnak hihetetlen RABLÁS! Soroljam még?? MERT hidd el tudom sorolni napestig. De maradjunk csak az internetnél"TE képesek vagy egy virtuális, nem is kézzel fogható ,,szarér'' fizetni igazi pénzt!!!

Gondolkodj utána irj!
  • Slipknot14
    :P:P ti képesek vagytok egy virtuális, nem is kézzel fogható ,,szarér'' fizetni igazi pénzt:P:)
  • Doomista
    :o :)))))
  • Gordis2k
    :))::):):):):):)::) FASZA van humorérzéked:):) ez a királyság:) irtam egy haveromnak matekszakos de még nem küldte vissza pill:):)
  • Doomista
    ne googlez bzd !! xD
  • Doomista
    nah akkor egy kis matematika neked is,hamár rám is toltad:

1+1=

cabalban gordinak 1 db kasztja van,legyen mondjuk blader,doomistának is 1 kasztja van,legyen azis blader. ha 1 db kaszt meg még 1 db kaszt akkor az hány darab kaszt ? 10 ujjad van,az elsö 5 ujjadon felnyitsz 1 ujjat,a másik 4 ujjat meg lecsukod,a másik 5 db ujjadnál is egyet felmutacc,nah az mennyi igy ?
  • Gordis2k
    Hülyeség az tutira 3!!!
  • Doomista
    de abban tévedtél hogy 1+1 az nem 3 hanem 2 !
  • Gordis2k
    ÉN SOHA NEM ALSZOK!! ÉS SOHA NEM TÉVEDEK!:):)

• Doomista
    majd megtapasztalom :P
  • sanyiiiii
    Hahaha gordi nem mondasz igazat hosszu távon ugyanis még gyorsabban fejlődsz mert alvas közben elsö 30 %ot afkzod dummykon! Haha lebuktál.
    Vagy nem alszol és akkor jol mondtad
  • Doomista
    köszi :O akkor olya izé mizé skil izé mizét énis veszek a piacon :O
  • Gordis2k
    Doominista megragadom az alkalmat, hogy beavassalak a MATEMATIKA tudományába. 25% az a 100%(egész) 1/4 része(egy negyed, tehát ha egy sajt a 100% 4 részre vágás után az egyik rész az egy negyed) igy jó lehet az a feltételezés miszerint 1/4-del gyorsabban fejlődsz(hamár 25% ugye).

Tehát, hogy segitsek elemi példagyakorlattal:

Ha egy skill pld. 10 perc alatt fejlődik és ez alapjában a 100%-ék akkor a +25% os skill expel 125% ot fejlődtél volna visszavezetve időre 7,5 perc egy szint!!

Remélem kielégítő és egyszerő volt a válasz.

u.i.: Igen én előfizetek havi 2,5k hufot+ veszek ilyen skill meg exp szarokat és igyen igy nekem pontosan fele anyi idő alat fejlődik minden!
    Levezessem 50% ra??

:):):):):)::):):):):):):)::):):):)::):) csak nevetni nem megsértődni!
  • Razuel
    full adept (+31skill), +25% skill exp ígyis 25perc egy lup.. ha nem több :/ (bár igaz már Gmaster leszek)
  • Doomista
    És ez a +25% skill xp cumo menyire jó ? Ugy hogy full adaptes cuccokban ölöd a mobokat,szall a fegyod,ruhád,ékszerek mind adaptesek,igy mennyire hatásos,ezt ugy értem,hogy 1 kék csikot mennyi idö altt huzol igy el ? Vagy ha nem adaptesben vagy,akkor a nélkül ?
  • Razuel
    Nem fizettem elő.. csak a piacon vettem ilyen +25% skill xp-s cumót..
    És igen esett :)