7396
Cabal Online
  • MarketingMan
    Másfél nap alatt összehozni egy kék board árát és 57kk-t piros zoknikból, event első napjaiban...na ez a mák...(ahogy én csináltam)
    Én nem azt mondtam h az tud összehozni 300kk-t lvl95-ig aki olyan láma h csak a felvett cuccokat leadja az npc-nek és imádkozik h majd esik valami fasza dropp... Vagy valaki félreértett volna?(O)(O)
    Na de gyerekeeeekkk.....:)
  • Adam69852
    ez föleg dungeonoknál probléma nekem
  • Adam69852
    egy kérdés: nincs valami gomb arra hogy mikor megnyomom automatikusan kijelöl egy célt? mert rohadtul idegesítö hogy a legközelebbi mob kint van a képernyöböl és igy nem tok jól combozni...
    köszi
  • Doomista
    kik ellen mentek ? (én jövök)
  • Iridescent
    Akit érdekel, megnézheti ma 18:00 - 19:00 tól a GW-nket Mercury-n a 16-os channelen :P
  • JP Forever
    Doomista felvennél msn-re?
  • Doomista
    mindennap vagy 5x hallom embertöl hogy nem tudnál e szerezni...hát szerinted ? persze hogy nem,hacsak nem adsz pl boardra 65 millát,és szerzek neked traden ! kül trade vagy item shop,olcson meg nincs,vagyis km 60 millért láttam minimum,az meg nem olcso.szal akkor a választás az hogy item shop,avagy törsz karit,lelopod,etc.
  • nigthden
    Jaja deszka...Bar nekem is lenne:D
    Bolcskodnek vele ejjel-nappal:P
  • JP Forever
    Ne legyen "túl" drága:P
  • JP Forever
    Nem tudna nekem valaki mercury szerveren deszkát szerezni? Mindegy hogy milyen csak ne legyen drága.
  • Doomista
    akkor te makos gyerek lehecc a valosagban is ! :D
  • Razuel
    Jah.. makk kell ahhoz, mint nekem volt amikor ZB-t dobott a teknős :o
  • Doomista
    áh ugyan,én sporoltam mindig mint az atom és igyis volt 40 kk-m max,nem hiszem hogy 100 kk össszejön egy normálisu usernél csak ugy,ehez mák kell sok..
  • MarketingMan
    Iri...ha én összeadogatok minden értelmetlen hülyeséget amit lvl 95-ig vettem ha 300-nem is de 150-200k fix h összejön..ez tuti... De persze ez mindenkinek más...:S
    Mondjuk ha újrakezdeném teljesen másképp csinálnék mindent, mert csomó dolgot alapjaiban ba**tam el, bár az fix h emiatt nem kezdek új karit, max cserélekXD

• Razuel
    Akkor már az első tanács annyival változzon, hogy a low core-okat ne adjátok el, hogy a 3. ra legyen mivel felhúzni a cuccot.. :D
  • Iridescent
    Simán lehet, csak nem éri meg. Érdemes úgy skillezni, hogy kis XP-t kapj, legyen drop is sok amit betörsz, viszont ne kelljen sok hp potit használnod.

Gilmoor: Nem az okozott sebzéstől függ, hanem minden egyes elcastolt skill után (ami nem miss), kapsz egy skill pontot + az adept pontokat amik rajtad vannak. Ha jól rémlik, crit ütésnél dupla pont jár, aztán lehet ez legenda csak.

MarketingMan tanácsai az első 3 pontig jók, lvl95re nem lesz 300kk-d, sőt a skilljeidre, upgradekre se biztos, hogy lesz pénzed, szvsz.
  • Razuel
    Hallod aramid adeptbe szted te hol fogsz UG-be ölni?
  • MarketingMan
    Soha jobban kösszXD
  • Doomista
    te jólvagy ?
  • MarketingMan
    Jah...és a Lesson2 majd holnap...mer még ki kell találnom...MUHAHHAHAHAXD
  • MarketingMan
    Ehh...tök jó h ennyi új van Cabal-on..XDD
    Jah..ingyen tanácsok kezdőknek egy Noob-tól..XDD:

Numero 1.: ha esik core adjátok el a fenébe traden vagy ahol csak lehet(high-1kk,medium-250k,low-150k), és ha nem esik elég akkor gyűjtsetek lóvét itemekből...

Numero 2.: lvl40-ig gyűjtsetek össze kb 10kk-t és vegyetek +4 skill exp-es ruha sett-et és adept amu/ring-et, amit épp hordani bírtok...A skill exp-etek mindig a lehető legmagasabb legyen a szintetekhe képest(csak az ékszeek szintfüggők)

Numero 3.: Ha már 45-50 körül jártok húzzátok fel az adept settet +6-ra(de minimum +5-re), hogy legyen némi def-etek is. És ebben a settben kéne tolnotok lvl95-ig

Numero 4.: lvl 95-re pedig el kell érni a transcender rankot...és már vehetitek is meg a setteteket abból a kb 300kk-ból ami eddig összejön..ha jól gazdálkodtok...:)

Na mára is letudtam a jócselekedeteimet...XD
    Remélem hasznos infókkal és tanácsokkal szolgálhattam..
    Bye
  • Adam69852
    höhö majd 40meg 80 környékén( ha bírod addig) már nem lessz unalmas :D
  • nigthden
    Lessz valami izgalmasabb quest?En mar unom ezeket az unalmasakat:D
  • Tresh
    Amúgy nem akarom játszani a hozzáértőt :)
  • Tresh
    1 óra alatt megvan a lvl 10, ha folyamatosan játszol.
  • Tresh
    Én lvl 60-ra már master voltam(ez is kevés, mert van aki 65-re g.master) bladerrel.
  • Gilmoor
    A kapott skill XP nem az okozott sebzés mennyiségétől függ?
  • Adam69852
    én is kb 2 napja kezdtem az archerrel és 18 as vagyok :D
  • nigthden
    2 napja keztem es 10-es vagyok.ez jo haladas?
  • Iridescent
    Comboban gyorsabban castolsz, nem misselsz, + dmg, attól függ, hol állitod meg a combot.
  • Adam69852
    igen skillt fejlesztenek mert tökmindegy hogy mit és hogyan csak használd a skillt...
  • Gilmoor
    Combo: viszonylag jó hatásfokkal tudok combózni, csak kicsit macerás. Mennyit számít a combó egyébként? Van valami számszerűsített különbség? pl. 2x annyi skill expet kap az ember vagy valami hasonló?
  • Gilmoor
    Jelenleg munkaidőben vagyok és dolgozom :) Csak este tudok majd hozzáférni a játékhoz. Vettem adeptes +3skillexpes ruhát tegnapelőtt, vettem egy +3 skillexpes orbot is, még sapi és kesztyű kell skill expes. Vettem egy gyűrűt is skillexpes+2-es. Mindezzel együtt baromi gyorsan fejlődök a questek miatt, amíg a skillek nem növekednek annyira. Mi értelme van annak, hogy szürke lényeket öldökölnek a nagykarik? Skillt fejlesztenek?
  • Iridescent
    Na. Hit ratet teljesen felesleges növelni, mivel a wizard comboból él. A szakavatott emberek gondolom 12 éves idióta pattanásos kis buták. Adeptes ruhát valóban nézned kell, Aramid Martial of Adept, vmint Citrine Orb of Adept, min. +3 skill expet adjanak, az alá ne menj. Az Orbot le tudom neked craftolni ha hozol alapanyagot, ruhát venni kell.
    Most bemegyek Vulcanicba, 40 perc és rám PMezhetsz, azt segítek. Sniper, csak bankkártáyval tudsz venni CABAL Casht, vagy utalással, de az több napig tart.
  • JP Forever
    Az hogy mieelsz arra módszer a hit rate fejlesztése. Olyan dolgokat szerezz amik a hit rate-re raknak.. Ha nincs igazam szóljatok be!:)
    És mondjátok meg hogy mit mondok rosszul...:P
  • JP Forever
    Ás 60as szintű vagyok. Mindjárt 61:)
  • JP Forever
    Ja és Gilmoor menj és ölj szörnyeket nagyon sokat.. Pl 40esen hige beetlet az jó szerintem.. Én expert vagyok 38/64asszem.. vagy 63. És ez is kevés.. Lehetnék már a expert végénél is:S
  • JP Forever
    Gilmoor: Vegyél olyan Wizard ruhákat amihez oda van írva hogy +2 vagy 3 skill exp.
    Igen ez kevés de nem az miatt hogy mellélősz hanem nem skillezel.

Iridescent: NEm számít a lé.. De hogy tudok "rendelni" deszkát vagy kis állatot?????
  • Gilmoor
    Tanácsra volna szükségem. Jelenleg lvl41-es Wizard vagyok, 21/22 apprentice ami szakavatott emberek szerint ezen a szinten kevés. Talán ez az oka annak is, hogy gyakran lövök mellé. Hatékonyan szeretném fejleszteni a skilljeim. Mi a bevállt módszer?
  • Iridescent
    Ja igen, aki szeretne a Mercury szerver legerősebb magyar klánjába tartozni, az írjon rám, kitartóan, mert nem mindig tudom a chatet olvasni (B2F, Forgotten Temple nehéz hely:P) Ha megvagy lvl 50, akkor jöhetsz a nagy klánba, ha még nem, akkor az Academyben várnak szeretettel.
    Ventrilot használ a klán.