7396
Cabal Online
-
kakimakika #4345 hát figyi indi,már tavaly ota tolja,szerintem tuti van legalább expert..xd -
Iridescent #4344 Streky mik a skillrankjaid msot? -
Kurt97 #4343 Ja akkor mind1 :D HAgyjuk az egészet, szertinem már strekyvel együtt... -
kakimakika #4342 te hallod kurt,én ennek a nyomi strekynek adogadtamXD -
tomiboy1989 #4341 csá all látom mindenkinek van sok karaktere:D Nekem is van 2 :D Van egy FA 108 dual Transcender:)70k honor:(,meg most dolgozom a kiskarimon WI lvl50 g.master/Transcender :) 284k honoral :D Hát igy viszagondolva nem kezdenék még egy karit :) mert már unom a skillezést :( De azért nem rossz dolog főleg ha jó helyen skillezel :) Volt olyan napom mikor 25 Chaos Lamp esett :)Na ez az egy jó a skillezésbe :) szóval aki még fog skillezni annak sok sikert a jó dropokhoz :) -
Kurt97 #4340 Akkor szerintem kicsit félreértelmezted, amit én írtam.. Ha a #4299. hsz-re gondolsz, azt téged dicsőítő értelemben értettem, de bocs, ha másképp hatott, tényleg úgyértettem. A "komoly" szó a sok ismeretanyagra utal, az, hogy sokszor elolvasom meg azt jelenti, hogy a vége még nekem sokára lesz. Fogalmam sincs honnan vetted, hogy én azt gondolom, hogy nem értesz hozzá. -
kakimakika #4339 hát ha tényleg felment 7 kavicsból 7esre az a szar,akkor te nyugodtan lottózzál,arra is kb ugyanannyi az esélyed.sok +7es cucc van,nade h 7böl mennyen fel lol -
kakimakika #4338 ----------- -
MURopi #4337 Halljátok, nekem a Citrine Crystal +2skill exp (azért 2 mert nem találtam +4et meg nem volt kedvem el menni trade szerverre...) 7 up core lowból fel ment +7re, ez most szerencse vagy 100% az esélye h fel megy +7re? és mennyit ér 1 ien?:) -
Tresh #4336 Nekem is van pár karim :) van egy 122-es balderem, egy 60-as bladerem, egy 36os bladerem, egy 47es force bladerem(- honourja van, mert báttyámat érdekelte mi az a pk :D) meg most egy 55ös warriort tolok, ami nemsoká master. -
kakimakika tul sokat vársz strekypancsertöl :DDD -
kakimakika #4334 krdezted h tisztában vagyok azzal amit írtam?3al ezelötti leveledben.válaszom igen,yes,dá,tisztában vagyok vele mit írtam,mert már többször megcsináltam,klánunkba többen megcsinálták,szal ne pffffogjál... -
XD OLVASD MÁR EL AMIT ÍRTAM!XD
Hülye mondom elhiszem hogy 4 karid van 100+on!!!! OLVASD VSSZA...
A super mariot végigvoltam elég lájtos volt:D:D -
kakimakika #4332 te figyi,inkább olyan emberrel vitázzál,akivel ilyen dologban egyszinten vagy,mert ha nem hiszed el amit mondtam,akkor fingod sincs az egészhez,mert nem csak hogy meglehet csinálni amit írtam,hanem így is van.amit leírtam azt mindet meg lehet csinálni annyi idő alatt és ugy ahogy írtam,de mivel látom nekem a super mario való,pls töltsd le.. -
Bocs nem +4 csak +3
-
Igen jó a 180k.. Az felett már nem nagyon veszik..
Milyen érdekes ha megnézzük hogy esnek az árak:D
Amikor kezdtem(október) akkor mit tudom én pl egy uch még 1kk+ volt most láttam már 600k, jéer sőt alatta is.:D
Akkor vegyük a pl +4es sálakat/palástokat..
3 millájér vettem annó, most 500k.:D
Csak gondolom leírom a "tapasztalataimat":P -
Kakimakika: Úristen.. Megakarod osztani tapasztalataidat.. Pfff...
Azt mondtad hogy egy hétvége alatt lvl80 és comp...
Tisztában vagy ezzel?:D
És elhiszem hogy felhúztál négy karit szép teljesítmny gratulálok is...
Ja és nem vagyok szemüveges:D -
MURopi #4328 volt 1 fel mérés még régebben ( kb 2 hónapja ) és az eredetizőkről volt ez amugy meg 180K DBJÁÉRT JÓ A FORCE CORE HIGH??? -
kakimakika #4327 nemtudom honnan veszed ezeket a számokat,mert az mmosok többsége(wow,l2)tört szerókon tolják,amiket egyáltalán nem lehet követni,mivel arról sincs halvány göze senkinek mennyi ilyen szeró lehet!meg amúgy az hogy az aionnak milyen lessz a fizetési rendszere,nyilván nem fogja befolyásolni a player létszámot,mert ami tuti,hogy az összes off szeró fullon fog menni! -
kakimakika #4326 Hogy mire?:) Én leírtam azt hogyan lehet jól fejlődni,gondoltam megosztom tapasztalataimat mivel már tolom egy ideje és hátha segíthetek vele valakinek,erre lehülyéz engem ez a kis nyomi akinek fingja sincs róla miről szól a gameXD Amúgy azthiszem éppen te kérdezted meg hogy hogyan tudunk lehet ilyen jól fejlődni,nyilván neked írtamXD de már nem olvasom vissza lusta vagyok..O -
MURopi #4325 #4297-esre válaszolnék:
Lehet hogy az az AION vagy hogy hívják fizetős lesz de azt is vedd figyelembe hogy a WOW is fizetős és meg kell venni de mennyien tolják vele?Az MMORpg-vel játszók ugy 67%-a?És a runescape-val ami meg ingyenes JAVA Platformon játszhatóval hányan játszanak?Úgy 23%?Szóval ha ki jön valami giga nagy Cabal-hoz hasonló de WoW grafikájú és ugyan olyan meg nyerésű játék akkor biztosan hogy a WOW le megy a RuneScape mellé 20%-ra és az a játék lesz a csúcs tartó.Megnyerésű cím szó alatt azt értem ,hogy ha nincs kedved éppen fejlődni el mehetsz Halászni, Bányászni, vagy esetleg ruhát varrni. -
Kurt97 #4324 ez mire volt válasz? -
kakimakika #4323 én hülye????lol,4 karit huztam fel 100+ra,de hülye vagyok hozzá nem értem hogyan kell...légyszíves világosits fel hogy melyik része volt hülyeség!!!!!!ha én felhuzok neked egy karit 3hét alatt 110re comp compig akkor mit adsz??utálom amikor egy fitymaszükületes szemüveges 10enéves ki akar oktatni arrol amit már többször megcsináltam!! -
Én egy 99es g. mastert tudok.
Adsz neki egy EoS+tot és odaadja.. De ez mercury.. -
Kiado #4321 Ha valaki tud lvl 100+ eladó wizard karit írjon privit, thx. -
Kurt97 #4320 én ott tolom, de még kicsi vagyok :) -
donatus13 #4319 Marson tolja valaki?:) -
f1sch3r #4318 Köszönöm!
-
Adam69852 #4317 ha gondolod ITT nézz körül -
Tresh #4316 1. Egyáltalán nem haldoklik a játék, mindíg sokan vannak a szervereken(pl este, vagy hétvégén majdnem mind tele van).
2. nem laggosak, legalább is nekem nem laggol.
3. Mercury szerveren kezd, ott van a legtöbb magyar.
4. ilyenről nem tudok -
f1sch3r #4315 Sziasztok!
Kedvet kaptam a játékhoz, de hogy meggyőződjek, érdemes -e energiát fektetnem belé, szeretnék feltenni egy-két kérdést.
1.) kb. hány aktív játékos van, és jönnek -e az újak, nem halódik a játék?
2.) mennyire laggosak a szerverek?
3.) melyik szerveren érdemes elindulnom? (hol van a legtöbb magyar?)
4.) tudnátok valami jó oldalt ajánlani, ahol a küldtetések, karakterek leírása megvan magyarul?
Köszönöm a segítséget!
-
DarkBlade #4314 Hy!
Nemkell szégyelned magad, mikor velem ezt eljátszotta a game, az idegroham kerülgetett....... -
Mindenkivel megesik;) -
cicamica #4312 Szia!
Köszönöm szépen a segítséget. Kicsit szégyenlem is magam, hogy egy ilyen egyszerű dolog nem jutott eszembe. Mégegyszer köszönöm. -
DarkBlade #4311 Hy!
Próbáld a másik kezébe rakni.... -
cicamica #4310 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A karim egy lv.43-as force archer. Lett egy Citrine crystal+1 droppom ami természetesen jobb, mint a nálam lévő alap citrine crystal. Szerettem volna felvenni, de miután levettem az előzőt, ezt már nem engedte (str,int,dex megvan hozzá), sőt utána már a régit sem és orbot sem. Viszont sword skillt használó fegyókat enged. Ha valaki tudja mi lehet az oka kérem segítsen. Nincs felvéve semmilyen küldi, így az is kizárva, hogy amiatt van. -
Jah.. Köszi:) -
Tresh #4308 na ezt jól leírtam :D azért érthető, nem? -
Tresh #4307 miútán választottál nemzetek, akkor 2 honourt kapsz 1 mobért, és 61et vagy 62-t a pirosakért. -
Ezt valaki monjda el:) Megköszönném..