7396
Cabal Online
  • JP Forever
    Gyere hozzánk.. XxHUNterSxX.. Streky névern keress ch10en szoktam lenni.
  • Doomista
    sehogy sem csináltad,megvan a rankod hozzá,nem a lvl a léneny,hanem a skill rankod,ha az elég nagy feltudod huzni lvl7n lvl9-re...
  • Super Saiyan
    én is keresek klánt csak a mercury-n... :D én lv7vok a skillem lv9 XD csak tudnám hogy csináltam XD am én is mágus vok
  • Kiado
    Nahát, mikre gondolsz, a karik adás-vétele teljes mértékben illegális a játékban, ezért hogy vásároltam volna egyet....? :|
  • Iridescent
    Na mi van Kiado, csak sikerült venned egy karit? Vagy loptad vkitől? A helyesírás még mindig nem az erősséged xD
  • Kiado
    Keresek full magyar klán Marson, lvl 147 wiz.
  • GamerAdams007
    Ne 2-6-4 szerint menj, mert abba télleg belegabajodsz vagy hogy kell azt a szót leírni. XD Karakter ablakon (C gomb) felül van egy Growth lv10 vagy 20-30-40 stb. Nah amellett jobbra oda van írva, hogy arra az adott szintre milyen statokat kell kihoznod. Először aszerint rakd, hogy az mindig meglegyen, ami éppen kell, utána meg aszerint, hogy a cuccodhoz mik kellennek.

A küldi neve, valami Leveling Up, First Combo vagy hasonló, Green Despairben tudod felvenni az Officer-től, de csak ha megcsináltad előtte a tutorial questeket, illetve ha megvan a Growth 10-eshez szükséges statod.
  • Super Saiyan
    "Lv.10 Combo Skills"
    ezt a küldit hol tudom felvenni?
  • Super Saiyan
    force archert csináltam mercury-ra, kicsit nehéz fejben tartani milyen stat pontot osztottam le elöző szinten :D (ugyebár str 2 int6 dex 4
  • kakimakika
    jaja árwen az fasza csajszi,krampusz lekezelte aztán kapott egy bikot a mázlistaXD
  • krampusz140
    Ajanlom figyelmedbe a tiszteletre melto ARWEN ofelsegeto minden problemat megold
  • krampusz140
    Irj a GM neniknek bacsiknak hogy neked nemjo a jatek csinaljak emg de ird hozza hogy nem olyan regota csak 2 honapja es biztos segitenek
  • kakimakika
    ja én is ezt nem értem,eddig semmi baj nem volt,de 2 hónapja csinálja ezt..XD
  • krampusz140
    Format C vagy uninstall game esetleg vegyel uj vidkartyat eddig semmi baja nem volt... 2 hónapja csinalja ezt? hallod mit cidaztal?
  • kakimakika
    nagy gyökér
  • PiciGyökér
    Sziasztok van 1 nagy gondom! Valami miatt a cabal állandóan megfagy és nem tom hogy miért, a gépem jó hozzá mer eddig semmi baja nem volt! Kb 2 hónapja csinálja ezt! Hallottam olyat hogy ki kell törölni a Gamegard mappát de nekem az se jött be ugyan úgy megfagy akkor is! Ha valaki tudna segíteni hálás lennék!

Előre is kössz!
  • Adam69852
    úgyis azt használnád a legritkábban :D( csak ugy jól néz ki) :S
  • kakimakika
    jah archernak
  • Super Saiyan
    sziasztok! meik kasztnak lesz nagyobb szinten pisztoja? force archer?
  • Adam69852
    azért mert arra a gombra van állitva a hud és a karakter eltüntetése... pl. ha valaki screen-t akar csinálni...

crystalt meg green despairban lehet venni a core merchantnál...
  • xxisyxx
    hi tok egy kis help kéne nekem azt csinálja a game hogy egy idö itán a képen a mobok mega táj fehéré válik és az egész terep 3D os fehér sar és ha egy skillt benyomok annak is a mozdulatai fehér lesz és utána egy olyan 1 perc mulva meg kilép és azt irja ki hogy cabalmain.exe hiba

néha meg nem csinálja ezt hanem egyszerüen kilép....
  • f1sch3r
    Köszi, az átállításra én is gondoltam, csak nem értem miért produkálja ezt a játék...
    Más: Force archer vagyok, hol tudok crystal weapont venni, vagy pedig fejleszteni a meglévőt? oO pls help.
  • Silversting17
    Help me pls abban a questben, csak tudja valaki! :(
  • Silversting17
    Hát úgy, hogy az Xfire-n belül átállítod a Screenshotot meg a Gamechatet aktiváló billkombinációkat másra. Én ezt pont tegnap tettem meg^^
    Xfire/Tools/Options/Chat
  • f1sch3r
    Hi all!
    Szeretnék 1 kis segítséget kérni.
    Miért van az, hogy játék közben, a Scroll Lock megnyomására elöször eltünik a kezelöfelület, majd még 1 nyomásra a karakterem is . Ez Xfire miatt nagyon zavaró tud lenni. Segíteni valaki, hogyan lehet ezt kikapcsolni, és lehet -e egyátalán?
    A gyors segítséget nagyon megköszönném!!
  • hobbycserkész
    Bocs, elfelejtettem, hogy természetesen csak MARS szerveren érvényes a dolog.
  • hobbycserkész
    Hali...
    Akit érdekel kb. 150milla Alz és kb 200-300 milla értékű cucc 15k HUF-ért, írjon PM-et.
  • Silversting17
    Na ittvan a karaktertábla és a skilltábla is. A Magic még csak apprentice és 7/22-es.

És itt a hülye quest amivel már pár napja szenvedek, Az oszlopot megtaláltam, de hogy milyen szarral kéne összekeverni azt a szar kvarcot...fogalmam sincs.

Remélem nem baj hogy képet tettem be.
  • Silversting17
    Tavaly nyáron vittük fel lvl61-re, úgy 1 hete álltam neki megin, mert untam a KalOnline-t. Akkor még 1 kicsit más volt a játék. Én úgy vettem észre hogy ha soloban ölök Fort Ruinban narancs mobokon és skilles gyűrűk meg nyaklánc van rajtam, akkor az exp is jó és a skillek is jól mennek felfelé. A questet amit nemtok minnyá leírom, hátha tudtok segíteni.
  • MURopi
    Sztem meg ne skillezzen! 95ön télleg elég jól fel lehet vinni dual transra a karit ( vagy 90?...) :)

Ui.: vennék mercuryn 1 shadowsteel Helmet 1 Glovest 1 Bootsot ami +3 skill exps! árban tuti meg eggyezünk üzenetet itt a forumon írj :)

ezen kívűl el adó 1 Citrine Crystal +7 +2skill exp! ha ad az ember 800K-t akkor oda adom neki mert már tudom hogy marhaság volt 1millt bele ölnöm :) (1mill volt kb a 7 up core low +50K volt a +2 skill exps crytsal)
  • GamerAdams007
    A "jól" az szerintem túlzás, én 53-ason a Force Bladeremmel nemrég lettem Dual A.Expert, szerintem neked, hogy csak swordot kell igazából húznod, egy G.Master nem ártana mostanra.
  • Silversting17
    Bocs 3 db* van. Mind slotos.
    Skillezéssel elég jól állok: Sword 92/105 A.Expert. A magic az nagyon gyér. Majd még megnézem később miben kéne még help. És nemtok 1 questet megcsinálni. Köszi a válaszokat.
  • Adam69852
    de a shadow tit jobban néz ki és jobb is :D meg ha olyant akar hordani az az 1-2 száz kilo különbség nem fogja zavarni... amugy nem valami drágák...
  • Silversting17
    Shadowtitanium van 4 db, csak sisak kéne.
  • GamerAdams007
    Titet olcsóbban fog szerezni, mint shadowtitet, azért javasoltam inkább azt, bár nemtom mennyi költenivalója van.
  • kakimakika
    amugy ez így lehetetlenség hogy mindent leírjunk neked,ha valamit nemtudsz,egy konkrét dolgot,azt kérdezd,mert annyi minden van...
  • Adam69852
    öhhmmm nem shadowsteel hanem shadowtitet kérne :D
  • kakimakika
    silversting.először is jó karit kezdtél,warrior kircsikeXD.most még nemsok mindennel kell törödnöd,csak a szintek és skillek húzásával,de ha veszel prémiumot(előfizetsz a játékra),akkor elég a szintet huznod mert 95re feltolod magadat,megcsinálod a 95ös mittomén meik questet és dummin 100%ig feltudod huzni a skilledet.a skillhúzás egyértelműen fontos,minél nagyobb a rankod annál jobb mert statokat(str,dex,int)és hpt is kapsz,plussz az új rankokkal kapod meg az uj skilljeidet.késöbb ha már a magic és sword rankod is transcenderen van,kezdhetsz cuccra gyurni:))pvere(amikor mobokat ölsz) tudom ajánlani nagyobb szinten a vampirices szettet,elég jo,kell hozzá egy vampi amulett,force absorb ring,vagy life absorb ring 2 db,vampiric earring ha van az se hátrány,és elég sok hpt vissza fogsz így szívni,sok halált és potit megsporolva..:)
  • GamerAdams007
    Inkább adeptes armorhelmet vegyél, ne slotosat. Az adeptes cuccok gyorsítják a skilljeid fejlődését, így erősebb lesz a karid. Emellett 68-as szinten már inkább Titanium cucc kéne, nem Shadowsteel. :) Ez csak így első észrevételnek, a sok l33t majd mondja nekem az okosságokat.
  • Silversting17
    Sziasztok.

Van egy lvl68-s warriorom Mercury szerveren, igaz nem csak az enyém. Kéne sok-sok tipp a játékhoz, és némi eligazítás is a lényegéről, mert nem tudok róla túl sokat, csak felvittük a karit 68-ra. A szintlépés nagyon lassan megy, honorpontom alig van, craft 1-es szinten. Ha segítetek néhény hozzászólással, azt lehetőleg ne Cabalos szlengben írjátok, mert nem fogok érteni belőle semmit XD Előre is köszönöm

Ui.: Vennék Shadowtitanium Armourhelmetet 1 slottal. :)