7396
Cabal Online
-
Razuel #2605 Bloody Ice.. bemész a skeleton warriorokig a barlangba és onnan ki egy havas részre.. -
ricsa008 #2604 Hy all
hol vannak a BabaYaga-k? -
MarketingMan #2603 azért elég sok előfordul.... sok +0-s van... Mivel az ilyen enchantot sokan hibásnak ítélik meg és inkább eladják....
De van amikor hasznos...ha az embernek kell a lóvé....
az meg ebben a játékban mindig kell:D -
ricsa008 #2602 ahaaha köszi szépen -
tomiboy1989 #2601 MarketingMan köszi,azért egyszer kétszer kipróbálom:)Trade ch-n kevés vagy nincs is! -
MarketingMan #2600 A + alz drop amount és az 1 slot 2 slot drop mind lvl2-es enchant...szal nem tod befolyásolni hogy mit rakjon be... Lehet h tök más lesz...
De sztem ha 2 force core-val csinálod az enchantolást azzal lesz a legjobb esélyed h ilyet ad...mivel ezek elég gyenge tulajdonságok... és van náluk sokkal erősebb is...
Szal a 3 core-t hanyagold...próbálgasd 2-vel...
De kötve hiszem h annyira sok lenen a pénzed h erre legyen...ugyhogy inkább keress trade ch-n -
tomiboy1989 #2599 CSá all!Megtudná mondani valaki hogy hogyan lehet a slot-os ruhákba belerakni azt hogy többet dobjon ??%-al???Előre is thx! -
Turb3k #2598 ricsa008!Rákatintasz az éppen stallozó(áruló) karakterre kitobja a karakter stalját ott rákattintasz arra a cuccra amit szeretnél venni majd az ablak alján van 2 gomb ott a baloldalira katibtasz és beírod azt az összeget amennyiért éppen árülják és ENTER és meg is vetted!!AMI A LÉNYEG H LEGYEN NÁLAD ANNYI ALZ(pénz) MINIMUM AMENYIBE A CUMO KERÜL!!!!!Remélem igy már menni fog!!!:D -
78as warrior eladó mercuryn, jó cuccokal(összérték,matik+kp kb 30millió Alz) -
ricsa008 #2596 senki nem tudja? -
NixoN #2595 hello mindenkinek!!!
probálok venni venni cabal casht de egy szeruen sehogy nem megy mert nem tudok nagyon angoloul.a paybyt probálgatom megadok mindent
és utána kiir vmi 3 steppet es onnan semmit nem tudok tenni!
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz(jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?) -
ricsa008 #2594 most ismét jövök egy
kérdéssel :
vannak a pályákon amberek akik árulják a cuccaikat ő tőlük hogy lehet megvenni valamit? -
aha köszi -
Razuel #2592 alt+ (numerikus billen) 36 ot lenyomod (értelem szerűen egy 3ast és egy 6ost -.- ) és ez hozza be a $ jelet
a # jel ugyan az csak ott alt + 35 -
És ha valakinek nem jelenik meg az $ jel ? meg a /=!!+=+! stb stb ? -
Turb3k #2590 HI!!Nincsen olyan valaki aki addna el Alz-t Mars serveren!!!
Zarache köszi a felvilágosítást!!!! -
Zarache #2589 Hali mindenkinek a minap kerdeztek tolem hogyan kell szinesen irni
amint lattal azt en igy irtam:
$0#WTB$ $34#Force Core High 300k Each$ $0#PM ME
0-Piros
1-homok sarga
2-vilagos kek
3-zold
4-tegla voros
5-nemtom mielyen ez xD
6-vilagos zold
7-lila
8-nemtom mielyen ez xD
9-rozsaszin
34-sarga
ezeket tudod hasznalni es igy kell: $szin szama#szoveg$ $szin szama#szoveg -
Vagyis egy 100-as értéket.
-
Rendben 60-tól nem utasít. De a kérés akkor is az, hogy egy Lv 100-as WI mondjon már egy viszonylagos értéket. -
NixoN #2586 hello mindenkinek!!!
probálok venni venni cabal casht de egy szeruen sehogy nem megy mert nem tudok nagyon angoloul.a paybyt probálgatom megadok mindent
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz nagyon (jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?)
-
Turb3k #2585 Hi!!Én csak azt kérdezném meg h valaki tudd Alz-t szerezni mars servere az pls szóljon!!Elöre is thx!!
És csatlakoznék ahoz h a karik nagyából egy erősek hiszen vlamelyikbe ez a jó valamelyikbe az a jó szal egy jó szett dönthet a pvp-ben!!
És igen lvl 60-áután nem addja meg a gép hhova mennyit nyomj vagyis nincsen limited szal lehet ezért!! -
sztem arra érti hogy már lvl 60 tól ugyanaz az érték kell neki ... csak 60 ig mondjáák meg hogy mire tegyél menyit utána meg föleg a 100 as után azt csinálsz a pontjaiddal amit csak akkarsz -
-
Mert idétlen. Te mit néztél el? Mert én semmit.
-
NixoN #2581 csá mindenkinek!!!
légyszi segitsetek egy pontos utmotatoval aki vágja a témát mert már nagyonkéne elöre is kösz nagyon (jah még valami a payby jár vmi havi dijjal?) -
attila117 #2580 köszke a válaszokat és sztetek mien karit válaszok hogy jó legyek? és könyen lehet benne fejlőd ni me mindenki kb 50 meg 80 as karik rol irkál akkor godolom ja
és a ha van egy küldim akkor a térkép jelzi hova menyek és azt jelzie hogy hol vehetek fel küldit?
előre is köszi a választ
-
MarketingMan #2579 na fel vagy véve...:) akkor majd msn-en megdumáljuk hogy mi meg hogy... -
Zarache #2578 ez miert idetlen ertek? ott valami el lett nezve -
A Growth kicsit idétlen értékeket ír, hogy mennyire kéne fejlesztenem magam Lv 100-ra Wizard-al.
Azt mondja Str28 Int260 Dex59 legyek.
Most Lv 91-en Str46 Int421 Dex98 vagyok.
Valaki WI aki már elérte az Lv100-at, mondjon már valami normális értéket. -
Zarache #2576 vegyel fel msnre ott elmagyarazok mnident es egyszerubb elintezni -
MarketingMan #2575 hm....hát 100m érdekelne...így egyszeri alkalomra...csak az a gáz h egyáltalán nem tom hogy mükszik a paypal....:S még nem használtam ilyesmit...
vagyis hogy kell-e hozzá valamilyen speciális bankkártya....mivel nekem csak sima otp-s van....:S....
ez hogyan működne? -
Zarache #2574 igen teljes verzioju
MarketingMan
paypalon keresztul kell neki fizetni es amint megkapta mar hozza is neked :)
de amikor ezt szeretned csinalni szoljal elotte mert akkor beszelek vele illetve elore kene szolnod hogy mennyi Alz kene mert akkor felre kell raknia annyit ha erdekel mindjart megkerdezem tole most mennyiert ad 100m-t -
attila117 #2573 ez teljes verzióju? -
MarketingMan #2572 oké...az jó lesz....én is mercury-n vagyok...és hogy megy a fizetés a manusnál?..... -
Zarache #2571 ha Mercuryn vagy akkor tudok egy embert de tobbi serveren nemtudok sajnos :( -
MarketingMan #2570 Hát igen...mondjuk heavy blader az más dolog...de amúgy én is úgy vagyok ezzel hogy nagyából egyforma az összes karakter...és a cuccok azok amik döntenek....
Ja és ha már a cuccoknál tartok....
...nem tudja valaki hogy hogyan/kitől lehet full biztonságosan alz-t venni?... Nem akarok rászokni erre...de egy egyszeri nagyobb tétel midnenképp kellene...
tudom hogy már kb 237452374-szer ki let ez már beszélve itt...de azért gondoltam megkérdem....
szal ha valaki tud totál biztonságos manust akkor légyszi szóljon -
Zarache #2569 nemtom mert igazabol ez a 3 amit irtam gyorsan tudnak skillezni ezert konnyeb nekik a duel de ha van egy jo setted mar bukja sajnos xD -
Razuel #2568 Nekem meg az a véleményem, hogy az FA a leggyengébb char -.-
Igaz, hogy a WI mostanában elég erős, de csak addig amíg messze van az ellentől.. ha egy WA vagy egy BL közel kerül az biza lecsapja :/ -
Zarache #2567 amugy pvpben 2 kari most ami nagyon eros FA es WI itt most a normalisakra gondolok ja es a Magic FS de ha jol raktad ossze a akridat neked is van eselyed xD szerintem meg minden kari egyforma kb :) de ez csak az en velemenyem :D -
Razuel #2566 Nekem nem szarakszik.. megy rendesen