Jobb nõként játszani?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali játéknál már nehezebb a dolog, hisen egy asztal körül ülve mindenki folyamatosan szembesül azzal, hogy az a hatalmas barbár bizony egy kislány, aki velem szemben ül. Ennek ellenére én játszottam már gy profival, aki tljesen el tudta hitetni, hogy õ egy nõi orgyilkos (félrértés ne essék nem volt homi, a barátnõje velünk játszott).
Live Rpg-ben pedig majdnem lehetetlen másik nemût elõadni, hiszen ott be kell öltöznöd, elõ kell adnod magadat és a karakteredet. Ez pedig egy szõrös melkasú medvealkatú srácnak nehezen megy, ha egy gyönyörû hercegnõt kell elõadnia.
Viszont abba is gondoljunk bele, hogy a tradicionális japán színház nem alkalmaz nõket. Minden szerepet fériak alakítanak, és aki látott már japán színdarbot, az meg nem mondaná hogy a nõi fõszereplõ férfi volt. Ez szerintem nem azt jelenti hogy minden japán szinész buzi.
MMORPG ben volt egy nõi karim, és fogadásból nõnek mondtam magam. Engem igen jó szerepjátákosnak tartanak, mégis 3 hónapon belül kiderült a valódi nemem. ;)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
köci a szagvéleményt.
Indítom a szervert, aki tudja, jöjjön. A port 27015
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Már minden embertípus és ok a játékra meg lett így magyarázva :p
Fákjúal!
Amugy valoban,aki azert akar noi karival lenni,mert ez mozgatja meg a fantaziajat,annak szinten problemai lehetnek, csak neki a maganeletben,illetve a kapcsolatteremtesben....
Aki pedig azért játszik nõi karikkal hogy a fenekét bámulja azok meg gyorsan kapcsolják ki a gépet és menjenek ki az utcára, vagy akárhova és keressen egy barátnõt...
Kb. egy szinten van a "ha noi karival vagy akkor meleg,transzvesztita,nemi identitas zavaros vagy" kijelentessel!
Azok akiknek a szem.száma 1el kezdõdik de felcsatolható mûbráner kell ahhoz hogy legyen egyáltaán valami ott nekik azok játszanak csak a nõi karikkal amikor lehet választani.
Képzeld a szitut. Casanova fõszereplésével csinálnak egy kalandjátékot sok nõi mellékszereplõvel... és a játék elején kiválaszthatod a nemed... szted? Kissé gyanús hogy milyen korhatárjelölést kapna...
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyvalamit kérdezek... szerinted ezzel mi a probléma? Mert ilyen alapon az összes olyan emberrel is baj van, aki Tomb Raider-ezett vagy No One Lives Forever-t játszott, hiszen ott õ is nõi karival nyomta. Az egész csak megfogalmazás kérdése. Arról nem is beszélve, hogy milyen összefüggés van a két dolog között "nõi karakterrel játszom" és "nõ akarok lenni". Mert úgy nagy semmi.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Az, hogy mi a nemed, befolyásolja azt hogy ki vagy.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Baldur's Gate-ben sose játszottam nõi karival mert ott beleélem magamat a játékba, nagyon magával ragadó game a BG :).
Viszont mmorpg -be nem tudom beleélni magamat, mert szinte semmi története sincs, és nem én vagyok Bhaal gyermeke xD. Mondjuk az elsõ karim az mindig férfi szokott lenni, az más kérdés hogy melyik lesz a main karim. (Daoc -ban csaj, de azért is mert azok kisebbek és nehezebb kijelölni õket ^^ Meg van egy stílusa amikor a kis tökmag csaj megöl egy hatalmas trollot xD Meg amikor 3 azonos szintû gyengébb skillû karit lenyomok... most kicsit elkalandoztam :o )
egyébként tényleg rendesebbek az emberek a nõi karikkal, de van 1-2 elvetemült állat aki "baztat", nah azt utálom ><
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Nem értem ezzel mi a baj? Férfi karaktert bármikor "játszhat" élõben is, abban mi az érdekes? ;)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Mert a való életben tán nem mi irányitjuk a nõket? :D Vicc volt. A cikk hülyeség minden épeszû ember megérti miért.
mér buzi az amki lány karakterrel jáccik? én is játszottam olyannal (a másik lehetõség a lehetõ legrondább szörny, nem szeretek túl átlagos figurákkal játszanini) amúgy ma az utcán végignéztek minden második srác rózsaszín pólóban van. azt mégis mindenki elfogadja...
ilyen a divat... nem buzik csak...
mindegy személy szerint hamarabb küldeném õket pszichológushoz, mint azt, aki csaj karakterrel zúz 1 játékban...
Nem néztem le senkit. A szorongásaiddal meg komplexusaiddal ne engem stresszelj. Leszarom, hogy a WoWban mi ad neked bónuszt. Olyannyira, hogy tõlem a való életben is felkötheted magad.
NEOreg3:
A szerepjátékot, mint játékot nem a PC-s RPGkre értettem, hanem a szerepjátékra. És elhiszem, hogy te csak egy rakat számadattal játszol, és a lényeg az, hogy a +2 bónuszt +3-ra cseréld, és nem érdekel, hogy mit tart a kezében/mit visel a karakter. Így is lehet játszani. Részemrõl úgy gondolom, hogy azért vannak igényesen kidolgozva a játékprogramok, hogy mindenki válogathasson, mi tetszik neki a legjobban. Attól, hogy te magas ívben teszel rá, még nem lényegtelen, és fõleg nem felesleges. Azért játszom egy játékkal, hogy élvezzem, a természetébõl fakadóan fõleg vizuálisan. És abba nekem beletartozik az, hogy úgy nézzen ki, ahogy akarom, legalábbis tág keretek között változtathassak.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
mellesleg a tauren nok?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Pl wowban is b*szhatom, ha gyönyörû csili-vili ruhákban vagyok, attól instában felköthetem magam.
Visont ha ad csomó cuccot, annak valóban van értelme.
Igazából az b*szott fel, hogy mi jogon nézed te le más hogy játszik?
Mindenki úgy, ahogy akar, ahogy neki tetszik.
a cukit meg értsd úgy, hogy jól áll rajta (ezt is csak nõi karaktereknél, mert férfinél én úgy ahogy leszarom hogyan néz ki, de nõnél se lenne másképp, aki meg öltöztetni akar az Simsezzen)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
természetes emberi dolog.
Tomb Raiderben is CSAK ezért lett nõi fõszereplõ (eredetileg Indy-hez hasonló karaktert akartak, csak rájöttek hogy sokkal jobb érzés úgy játszani ha egy nõ van a képernyõn...)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
alap h van tuti egy két ember aki meleg vagy elmezavaros vagy hibbant vagy csak hülye és azért csinálja h ellentétes nemmel tolja végig a játékot de az nem azt jelenti h minden férfi aki nõi karakterekkel játszok az egy nagymellû bérgyilkos akar lenni. különbenis a nagy mellektõl klésõbb gerincferdülése lesz...
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
másrészt – bár én fõként a hagyományos, nem netes szerpejáték /r.p.g./ híve vagyok – nekem úgy tûnik, mindenki szép és vonzó karakterrel szeret játszani, csak néha választja a kivételesen ronda karakter szerepét /és érdekes módon középutat is ritkán láttam vagy hallottam róla/.
szerintem ez utóbbi tényezõ sokkal inkább jelez identitászavart, mint az, hogy a játékosok egy része ellenkezõ nemû karakter szerepébe bújik. onlájn játékoknál persze ott van a kérdés, hogy miért nem lehet ronda, vagy legalábbis átlagos megjelenésû karaktert csinálni? papíros rpg-nél persze férfit csinálok, mert egyszerûen könnyebb kijátszani, de a megjelenésénél a tulajdonságait is figyelembe veszem, a szerepén túl, persze az énideálom engem is befolyásol. azaz érdekes, hogy a játékokban mennyi a szakállas karakter /papíron és onlájn is/ és mennyi a borotvakés a felszereléslistában. és persze érdekes a folyamatosan szõrtelen láb is nõknél, pedig a gyanta legfeljebb a fenyõn van egy fantasy világban, a borotvakés meg ott is elég ritka. és persze borbéllyal is ritkán találkozik a karakter.
a játékok sokszor illogikus világában a karakterek is illogikusak lesznek, például a nõk mozgást akadályozó ruhákban és funkciótlan vértekben. és az, hogy férfi játékosok nõi karakterré „vedlenek át֊”, az nem kevésbé illogikus, mint egy gyalogláshoz használhatatlan, lovagláshoz alkalmas vért viselése gyalogosan, vagy a vértezetben alvás. nõkkel gyakrabban találkoznak a karakterek, mint vértezettel vagy fegyverekkel vagy mágiával, és persze ennek megfelelõen miért ne lenne érdekes kipróbálni a nõi szerepet is.
az asztali szerepjátékban szintén nem értem a nõi karakterektõl történõ vizsolygást. gondolom a km is mesél nõi npc-ket, a játékosok is képesek erre. látott már mindenki olyan filmet, ahol nõi fõszereplõ van, egyértelmû, hogy az ember valamilyen szinten beleéli magát a helyzetébe, de azért gondolom ettõl még nem a cukifiúkra bukik...
különben is a szerepjáték lényege az, ami a nevében is benne van. nem magadat játszod, hanem egy szerepet. lehet az a sárkány fejét fél kézzel letépõ lovag, de nem kötelezõ mindenkinek ezt a stílust élvezni. egyes stílusokhoz meg nagyon jól illik a nõi karakter.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.