2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#79 egy apokaliptikus hentnek ez is el fog menni azért.
-
#78 2033, ja, nem, nem tudjuk. -
#77 Hali! Ez a játék mikor jelenik meg?? -
#76 Multiplayer nélkül! -
#75 Jó lesz ez meglepinek -
#74 miért nem tudtam eddig erről a játékról? jónak tűnik, finom világvége hangulat -
#73 +fav -
vzajcev #72 Gameplay
-
-
-
#69 A képek és trailer is fasza! Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle! -
#68 Metro 2033 Signed by THQ - Screens & Trailer -
#67 Sajnos nagy a csend igen.Egyik rendezvényre sem viszik semmi info.Nem jó jel.De én bízom benne hogy 2010-ben már tolhatjuk. -
ricsa008 #66 remélhetőleg nem a 4es metróra vonatkozik a dátum -
#65 ne is csodálkozz, a stalker készítőinek van a keze a dologban, az 9 évet késett ha joltudom :/ (lehet csak 7-et :D) -
#64 Semmi hír már egy fél éve :( -
#63 Gamekapocs előzetes! -
#62 azt látom :D -
#61 orosz tempóban érkezik. -
#60 mikor lesz ebből már valami? -
#59 Új Trailer -
#58 Ej de sokat kell még várni! -
#57 kösz.
zsír -
#56 A decemberi GS labda előzetese:
egy
kettő -
#55 Csak jönne már végre! -
#54 csak ugy.
-
#53 mire fel ez a smiley? :) -
#52 -.- -
Louis Cyphre #51 METRO 2033 MEGAGALÉRIA!!!!!! -
#50 Nincs veszve a projekt, a mostani GS-be van róla egy 2 oldalas előzetes. -
obe #49 nyugi jön az, csak oroszos tempóval:)..addig is a stalker clear sky-al ütöm agyon az időt;) -
#48 rábasztunk, mert én nem láttam rola sehol semmit. -
#47 Nagyon remélem hogy az idei E3-on lesz valami hír erről a gameről! -
#46 gecc én pedig tökre vártam a gamet :| -
#45 lesz ebből még valami egyáltalán ? :\ -
#44 Hát akkor nálad valami nem jó. Valószínűleg hiányzik valami nélkülözhetetlen plug-in.
Kattintható feliratoknak kéne ott megjelenniük. :) Én letöltöttem a júliusi trélert a legjobb minőségben, és nem volt semmi gond. -
#43 Pont azt mondom hogy ott csak van a videók képe azt annyi bármire megyek nemtörténik semmi! -
#42 Nálam elindul...
A fejlesztők oldalán pedig: MENU -> PROJECTS -> METRO 2033...(innentől már remélem boldogulsz...) -
#41 És a fejlesztök oldalán hogy a francba lehet megnézni/letölteni a videót?Amugy az oroszt sem indul el kell hozzá valami vagy nemtom! -
#40 Kaptok oficialnij russzkij trejlert: KATT
Hivatalos oldal: KATT (még semmi sincs jóformán rajta...)
A fejlesztők oldala: KATT (itt viszont annál több minden van a játékról: képek, poszterek, videók - pl. a 2007 júliusi oficialnij russzkij trejler angol változata, nagy felbontásban...)
(...nekem kissé STALKER utánérzésnek tűnik a játék...)
Hivatalos megjelenési dátum jelenleg: 2008 4. negyedéve