2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • drogosgeci
    még jó hogy ez jön boxra
  • Vass Gábor
    Eddig ez a legbrutálisabb gépigényű.
  • kifli
    igen, csak épp nekik az envídia fizetett, hogy hátha majd így valaki megveszi a vga-ikat :D
    Persze dx11-es atikon is megy majd dx11-ben, csak gondolom nagyon sokat kaptak nv-től, hogy még processzornál se említsék meg az amd-t :D
    Cserébe összehoztak egy nagy adag kodnak nevezett szemetet, irdatlan gépigénnyel.

(nem azért de az atis címek valahogy kicsit minőségibbek, pl: dirt2, avp, és ezek gyengébb gépen is futnak értelmesen)
  • Bence94
    ezmiez? nvidija csokártyáin fog csak menni a dx11? amik kint se vannak és valszeg irdatlan drágák lesznek és sokat is fognak zabálni ha jól láttam...persze az atis dx11 gameknél odírják, hogy milyen dzsífósz kell.
  • obe
    már látom a kérdések százait: " szerintetek elmegy a gépemen" ?
  • obe
    ..már látom a kérdések százait..szerintetek elmegy a gépemen?
  • wedge31
    Kicsit elgurult a gyógyszerük...

Minimum:

* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
    * DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
    * 1GB RAM

Ajánlott:

* Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
    * DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
    * 2GB RAM

Optimum:

* Core i7 CPU
    * NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
    * Annyi RAM amennyi csak van (8GB+)
    * Fast HDD or SSD

3D Vision

A Metro 2033 z NVIDIA 3D Visiont támogatja:

* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
    * A 120Hz (or above) monitor
    * NVIDIA 3D Vision kit
    * Microsoft Windows Vista or Windows 7
  • Muttley
    #137 + Már nem is kell 2 év...
  • Vass Gábor
    http://www.gamekapocs.hu/hir/18086/Metro+2033+-+gepigeny+ledobbenes

Ez valami kurva hatalmas.
  • grebber
    Ha jól tudom és nem Alzheimer játszadozik velem ,akkor eddig nem volt még szógépigányről.
  • adamq01
    Gépigényről lehet vmit tudni?
  • adamq01
    De rondán fogja itt a fegyót. szerencsérá már kijavították.
  • Prince23
    Linkelned kellett volna akkor már rég :D
    De a Steamworks hírről a fene se tudta, hogy közben videó is van. Ami mellesleg nincs jól kijelölve, vagy valahogy elkülönítve a szövegtől. A steam pedig hidegen hagy. el se olvastam a cikket.
  • bertino
    most cinikus leszek, de nem érdekel.

olvasgass ujra, ezúttal nyitott szemmel.
  • Prince23
    Érdekes, én ezt a vidit ma láttam először. És most ránéztem az jatekok.hu oldalra, és ott nincs is ilyen video.
  • bertino
    huha, tényleg exkluzív... jatekok.hu-n 1 napja megnézhető volt :D
  • Muttley
    Apróság: A szörnyek végre a S.T.A.L.K.E.R.-től eltérően nem csak ütnek/ karmolnak, hanem harapnak is.
  • grebber
    Ej de jó lesz ez!
  • Muttley
    Itt az új video:

http://gamepod.hu/hir/metro_2033_gameplay_montage_trailer.html
  • Prince23
    17:00 körül nézzétek a Gamepodot mert valami exkluzív videót fognak bemutatni :)
  • Muttley
    A fontosabb korrekciók érdekében: http://webaruhaz.abako.hu/shop_ordered/3056/shop_pic/401043.jpg
    A főcím alatti barna hasáb: http://gamepod.hu/hir/metro_2033_limited_edition.html
    És ha nem világos: http://www.youtube.com/watch?v=UZm47SrmuwM
  • bertino
    ezt a topikot keresed.

itt a Metro 2033-ról van szó, köszi.
  • Muttley
    Cserébe nem költesz 2 évente 2 kilót "ápgréd"-re, egyetlenegy játék nem akad vagy fagy és nem vagy frusztrált, mert cheater-hülyegyerekek sz.ig. nélkül cumiztatnak multin. :D
  • bertino
    nincs ebben semmi gáz, X360 kicsit le van maradva a mai hardvertől.
  • grebber
    Metro 2033 Shipping With Steamworks
  • Muttley
    Az gáz :))
  • obe
    nem
  • Muttley
    A Direct X 11 érvényes a az X360 platformra is?
  • grebber
    Új képek
  • grebber
    Előzetes (angol)

• Prince23
    Két új vidi a fejlesztőkkel
  • obe
    készítők honlapja:)
  • grebber
    "A Metro 2033-at fejlesztő Olez is mondta nekem, hogy nekik már van egy Fermijük és jól terhelhető a tesszelllálás szempontjából. Persze azt is megjegyezte, hogy az elkövetkező években nem a tesszellálást tekintik a DX11 fő irányvonalának, így ők is csak a karaktermodellekre használják, addig a szintig, amíg értékelhető változást hoz.
    Mondjuk a GPU-s PhysX eléggé érdekes lesz benne. Nem olyan amit az utóbbi időben megszoktunk. Eléggé minimalista csupán a nagyobb sebességet fogja szolgálni, egy-két apróbb extra effekttel. A játékmenetre továbbra sem lesz semmi hatása."

Forrás: Prohardver ->Abu85
  • grebber
    Eszerint valóban lesz benne DX11!
  • grebber
    2 új Trailer
  • obe
    ejnye kollega, elkésett az infóval

metro 2033 trailer
  • Muttley
    A várható játékmenet hack-n-slash vagy lesznek benne lopakodó elemek is?
  • grebber
    METRO 2033: Friss infómorzsák!

(HW Insider) 10+ óra játékidőt ígérnek a fejlesztők, ami Hardcore móddal fokozható. Nem lesz demó, ám új fícsőrről rántották le a leplet: az összes hangalámondást angolról vissza lehet kapcsolni eredeti oroszra, mely esetben angol felirat látható. Március 16-án döbben rá a világ, mit sikerült össze-eszkábálni a volt Stalker fejlesztőknek.

info: Hardwired
  • grebber
    Hardwired:

Megvan a METRO2033 PC és X360 változat hivatalos megjelenése. Európában március 19-én, a tengerentúlon 16-án jelenik meg.

Most akkor mi van már találják már ki mikor akarják kiadni!
  • grebber
    Hm Abu mintha olyasmit írt volna a PH-n hogy ebbe is belerakják a dx11-et.Bár nem tudom honnan az infoja!