2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#159 még jó hogy ez jön boxra -
#158 Eddig ez a legbrutálisabb gépigényű. -
#157 igen, csak épp nekik az envídia fizetett, hogy hátha majd így valaki megveszi a vga-ikat :D
Persze dx11-es atikon is megy majd dx11-ben, csak gondolom nagyon sokat kaptak nv-től, hogy még processzornál se említsék meg az amd-t :D
Cserébe összehoztak egy nagy adag kodnak nevezett szemetet, irdatlan gépigénnyel.
(nem azért de az atis címek valahogy kicsit minőségibbek, pl: dirt2, avp, és ezek gyengébb gépen is futnak értelmesen) -
#156 ezmiez? nvidija csokártyáin fog csak menni a dx11? amik kint se vannak és valszeg irdatlan drágák lesznek és sokat is fognak zabálni ha jól láttam...persze az atis dx11 gameknél odírják, hogy milyen dzsífósz kell. -
obe #155 már látom a kérdések százait: " szerintetek elmegy a gépemen" ? -
obe #154 ..már látom a kérdések százait..szerintetek elmegy a gépemen? -
#153 Kicsit elgurult a gyógyszerük...
Minimum:
* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
* DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
* 1GB RAM
Ajánlott:
* Any Quad Core or 3.0+ GHz Dual Core CPU
* DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)
* 2GB RAM
Optimum:
* Core i7 CPU
* NVIDIA DirectX 11 compliant graphics card (GeForce GTX 480 and 470)
* Annyi RAM amennyi csak van (8GB+)
* Fast HDD or SSD
3D Vision
A Metro 2033 z NVIDIA 3D Visiont támogatja:
* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
* A 120Hz (or above) monitor
* NVIDIA 3D Vision kit
* Microsoft Windows Vista or Windows 7
-
#152 #137 + Már nem is kell 2 év... -
#151 http://www.gamekapocs.hu/hir/18086/Metro+2033+-+gepigeny+ledobbenes
Ez valami kurva hatalmas. -
#150 Ha jól tudom és nem Alzheimer játszadozik velem ,akkor eddig nem volt még szógépigányről. -
#149 Gépigényről lehet vmit tudni? -
#148 De rondán fogja itt a fegyót. szerencsérá már kijavították. -
#147 Linkelned kellett volna akkor már rég :D
De a Steamworks hírről a fene se tudta, hogy közben videó is van. Ami mellesleg nincs jól kijelölve, vagy valahogy elkülönítve a szövegtől. A steam pedig hidegen hagy. el se olvastam a cikket. -
#146 most cinikus leszek, de nem érdekel.
olvasgass ujra, ezúttal nyitott szemmel. -
#145 Érdekes, én ezt a vidit ma láttam először. És most ránéztem az jatekok.hu oldalra, és ott nincs is ilyen video. -
#144 huha, tényleg exkluzív... jatekok.hu-n 1 napja megnézhető volt :D -
#143 Apróság: A szörnyek végre a S.T.A.L.K.E.R.-től eltérően nem csak ütnek/ karmolnak, hanem harapnak is. -
#142 Ej de jó lesz ez! -
#141 Itt az új video:
http://gamepod.hu/hir/metro_2033_gameplay_montage_trailer.html -
#140 17:00 körül nézzétek a Gamepodot mert valami exkluzív videót fognak bemutatni :) -
#139 A fontosabb korrekciók érdekében: http://webaruhaz.abako.hu/shop_ordered/3056/shop_pic/401043.jpg
A főcím alatti barna hasáb: http://gamepod.hu/hir/metro_2033_limited_edition.html
És ha nem világos: http://www.youtube.com/watch?v=UZm47SrmuwM -
#138 ezt a topikot keresed.
itt a Metro 2033-ról van szó, köszi. -
#137 Cserébe nem költesz 2 évente 2 kilót "ápgréd"-re, egyetlenegy játék nem akad vagy fagy és nem vagy frusztrált, mert cheater-hülyegyerekek sz.ig. nélkül cumiztatnak multin. :D -
#136 nincs ebben semmi gáz, X360 kicsit le van maradva a mai hardvertől. -
#135 Metro 2033 Shipping With Steamworks -
#134 Az gáz :)) -
obe #133 nem -
#132 A Direct X 11 érvényes a az X360 platformra is? -
#131 Új képek -
#130 Előzetes (angol)
-
#129 Két új vidi a fejlesztőkkel -
obe #128 készítők honlapja:) -
#127 "A Metro 2033-at fejlesztő Olez is mondta nekem, hogy nekik már van egy Fermijük és jól terhelhető a tesszelllálás szempontjából. Persze azt is megjegyezte, hogy az elkövetkező években nem a tesszellálást tekintik a DX11 fő irányvonalának, így ők is csak a karaktermodellekre használják, addig a szintig, amíg értékelhető változást hoz.
Mondjuk a GPU-s PhysX eléggé érdekes lesz benne. Nem olyan amit az utóbbi időben megszoktunk. Eléggé minimalista csupán a nagyobb sebességet fogja szolgálni, egy-két apróbb extra effekttel. A játékmenetre továbbra sem lesz semmi hatása."
Forrás: Prohardver ->Abu85 -
#126 Eszerint valóban lesz benne DX11! -
#125 2 új Trailer -
obe #124 ejnye kollega, elkésett az infóval
metro 2033 trailer -
#123 A várható játékmenet hack-n-slash vagy lesznek benne lopakodó elemek is? -
#122 METRO 2033: Friss infómorzsák!
(HW Insider) 10+ óra játékidőt ígérnek a fejlesztők, ami Hardcore móddal fokozható. Nem lesz demó, ám új fícsőrről rántották le a leplet: az összes hangalámondást angolról vissza lehet kapcsolni eredeti oroszra, mely esetben angol felirat látható. Március 16-án döbben rá a világ, mit sikerült össze-eszkábálni a volt Stalker fejlesztőknek.
info: Hardwired -
#121 Hardwired:
Megvan a METRO2033 PC és X360 változat hivatalos megjelenése. Európában március 19-én, a tengerentúlon 16-án jelenik meg.
Most akkor mi van már találják már ki mikor akarják kiadni! -
#120 Hm Abu mintha olyasmit írt volna a PH-n hogy ebbe is belerakják a dx11-et.Bár nem tudom honnan az infoja!