2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • grebber
    "1 óra játék után a véleményem hogy egy igen jól játszható, kellemes grafika, remek kis történetű játék lett. nálam tutira bejött. biztos végig fogom tolni, aki szereti az Fps-t az nyugodtan szedje le nem fog csalódni benne."

"Normálón teljesen elfogadható a sebzésrendszere.Kezdeti szörnyek és az emberek is dőlnek egy-egy jobb sorozattól vagy 1-2 shotgun találattól.
    Hangulatra amúgy nagyon stalkeres,csak az RPG rész ki van véve belőle teljesen.De a föld alatti helyszínek,az ahogy a túlélők ott éldegélnek,az szinte a Stalker egy-egy helyszíne,részlete is lehetne.
    Grafika egész jó,részletes,de azért láttunk már szebbet is.
    Nekem a fegyver hangok nem tetszenek,olyan erőtlennek hatnak. De talán majd a későbbiek jobbak lesznek."
  • grebber
    Új képek!
  • bertino
    igaz, legyünk pontosak.
    inkább ukrán.

nem mintha egetverő különbség lenne.
  • Muttley
    Jah, má nlátom... :)
  • Muttley
    Nem mondod... :) É shun?
  • Seth
    A zinterneten
  • Muttley
    Hol-hol?
  • TheGrinder
    Én úgy tudtam h ukrán game, de lehet h tévedek.
  • bertino
    orosz game, nem kell csodákat várni.
  • peti71
    Ezt nem hiszem el, és kint van, már megint előbb mint a pc,jó játéknak ígérkezik,remélem egy közepes graftal azért elmegy nálam,majd kiderül,a videók alapján nem lenne indokolt ez a gépigény,nem csúnya de nem is az a wááá.
  • w77d
    gyerekek tényleg csak nagyon komoly konfigon lesz élvezhető a game? Tökön szúrom ha már kezdik a játékok "kinőni" a konfigom, nincs kedvem ujítani most :S
  • Prince23
    Boxon már kint van:P
  • bertino
    a mondat második fele is köztudott SGn, ne aggódj.
  • grebber
    Ez köztudott,de nekem nem sebesség kell hanem szebb látvány.
  • kifli
    nem, ezt te nagyon rosszul tudod, nem csak tesztellációnak van értelme (csak ez van felkapva, nem lesz baromi látványos tesztelláció addig, amég a legtöbb videókari nemtudja majd) dx11-ben szebbek az árnyékok/fények, nameg van élsimítás, pl avp-ben csak dx11-el van élsimítás, és ez sem vesz le annyit a teljesítményből, meg dx11 legfőbb újítása a sebességben vannak (+10-15fps) meg abban hogy visszafelé kompatibilis, ugyhogy hamarosan mikor xp-re nem csinálnak játékot, elég dx11-ben megírni, így gyorsul a játékfejlesztés
  • grebber
    Tesszalációnak van csak vagyis lenne csak értelme ha látnám is a különbséget!
  • kifli
    dx11-től plusz fps-t kapsz, ha nem kapcsolod be a tesztellációt.
    Ez eddig is észrevehető volt, dirt2-ben is, de avp, vagy bf is jó példa
  • grebber
    Nem értem hova parázik mindenki.

Nekem kb olyan 50 x szarabb a gépem mint az itt leírt gépigény és nyugodt vagyok.
    Ez a leírás szerintem erősen elvan túlozva.
    Alapból csak vegyük azt hogy ez a full-full max dx11+physx-re értendő.
    Ha abból indulok ki hogy eddigi játékokban a dx11 szinte ott sem volt akkor alapból nem azzal inditom és már nyertem fps-t.
    PhysX et szintén ki lehet löni a rákba mert ez is kb dísz.(Bár ha jól olvastam tech. leírásban akkor nem CPU-s nem csak GPU-s.)
    Szóval simán fog ez menni.
  • Vass Gábor
    Hát ja, eszméletlen durva gépigénye van sajna.
  • zsozso29
    Az 1 fps talán meg lesz.
  • zsozso29
    Elsőnek kipróbálom hogy fut a gépen... :p
  • Vass Gábor
    Jaja bizony ám.
  • Muttley
    Még 5 nap elvileg és
  • Vass Gábor
    Már mindenhol előjegyezhető lett csapjatok le rá.
  • bertino
    steam.
  • Samurai84
    Ezt hun a csudánban lehet majd megrendelni Magyarhonban? CDGn nem látom, pedig elvben ebben a hónapban jön nem?
  • grebber
    Exclusive tech interview on Metro 2033
  • kri555
    Állat Már nagyon várom :D
  • tutituti
    A metro szellemei.
    Elég para rész lesz majd ha erre kell menni.
  • grebber
    Aranyalemezre került + 14 új kép!
  • Viktorr
    A 2.on te vagy a videóban!!
  • Muttley
    Kb. annyi idő volt, míg beírtad az okos kérdésed. :D

Gratulálok.
  • Viktorr
    Idén márciusban jön ki a játék?
  • grebber
    Metro 2033: 10 Hours Minimum on Normal

Are you still on the fence over Metro 2033 length? If you are then you're definitely not the only one especially since the announcement that Metro 2033 was strictly a single player experience, but fear not! Huw Beynon from 4A games says how long it will take to beat the game in normal for the first time.

Bi50N:
    We reckon a first-time play through on normal will take you 10 hours minimum. The studio speed-run record is 7.5 hours...

Then there's Hardcore, and other reasons why you might want to replay!

It seems like a perfectly reasonable length for a story driven shooter plus there's hardcore and others reasons to replay the game.
  • grebber
    Black Station Developer Walkthrough Part I
    Part II
    Part III
  • kifli
    nem öngól, gondolom így több pénzt kaptak :D
  • grebber
    Gamespot interjú!
  • bertino
    állítólag itt egy uj trailer.
  • Muttley
    Miért lőnének maguknak öngólt azzal, hogy fake adatokat tesznek közzé?
    Nincs akkora hype-ja a játéknak, hogy tömegek szállják meg hardver upgrade ügyben a boltokat egy Metro 2033 miatt. Egy időben bejelentett MW3 persze más tészta lenne. :D
  • kifli
    az Optimum gépigány valójában csak azért került ki hogy reklámozzák a nekik fizető cégeket (még jó hogy memória márkát nem írtak :D)
    Azt nem kell figyelembe venni igazából. Videókarit azért ezt írták, mivel nvidia nem rendelkezik még más dx11-es vga-val (valójában még ezekkel sem), a dx11 kihasználásához viszont kell a dx11-es vga. Magyarul ezzel a gépigénnnyel kitörölheted a segged.