430
A II. Világháború híres harckocsiai
-
#110 ja,közel 40cm széles! -
Beni521 #109 nem semmi amit kilőtt a Sturmtiger -
Beni521 #108 az nem sok... -
#107 maus
Power plant MB517 Diesel
1200 hp ( kW)
tiger I
Power plant Maybach HL230 P45 (V-12 petrol
700 hp (520 kW)
500 lóerő különbség van a 2 motor között! :O -
#106 Two Sturmtigers survived World War II, one being on display at the Deutsche Panzermuseum Munster (de) in Germany, and one at the Russian Tank museum in Kubinka.
tehát 2db! -
Beni521 #105 az a tigris egy Ausf H? -
Beni521 #104 mondjuk az egér lehet hogy nagy, de nagyon ronda, és ha a tigris alig mozgott akkor az egér? vagy akkor már volt erősebb motor? -
Beni521 #103 és Sturmtiger mennyi van még a világon? -
#102 igen, úgy tudom 2 prototípus volt csak belőle! -
Beni521 #101 Az egeret (ha jóltom) már nem vetették be -
Beni521 #100 most jut eszembe, Cegléden találtak Király Tigrist, alig várom h láthassam -
#99 "Egér"...1/35-ös makett mind2,de nagyon jól szemlélteti a méretbeli különbséget
-
Beni521 #98 én őszintén szólva csodálkozok h még van Sturmtiger. -
Beni521 #97 ha vki a szövetségeseknél jól tudott gránátot dobni, nem lehett nehéz 350 mm-es lyukba beletalálni, és akkor ennek a tanknak... -
Beni521 #96 Ilyen mennyi van még a világon? mert a németeknek ÖSSZESEN VOLT 18!
és nem csak sárga van:
-
Beni521 #95 Német nehézfém:
-
#94 Heavy Metal ...yeeaaah -
kiskorúbézoltán #93 Orosz nehézfém :
-
#92 -
kiskorúbézoltán #91 Csak így ömlesztve néhány a kedvencekből :
-
kiskorúbézoltán #90 OFF
Majd talán egy másik topicban elbeszélgetünk a CM-ről , msot csak annyit az élethűségről , hogy khmm ... khmm ... szerintem .
ON -
Beni521 #89 ON -
Beni521 #88 és egy oldal vki szép gyűjteményéről:Szép gyűjtemény -
Beni521 #87 szóval ők lennének azok, kikre fáj a fogam:
-
neuro #86 össze sem lehet hasonlítani a Codename Panzers-t a CM szériával... az előbbi egy arcade akciójáték, az utóbbi pedig egy élethű taktikai szimulátor
viszont a Panzer Command Operation Winterstorm már majdnem megközelíti a CM szintjét
OFF vége :) -
Beni521 #85 Itt a shopnál, a military-nál találni meg azokat a cuccokat amire gondolok, de sajna már nincs T-34-es:( -
Beni521 #84 Angliát tudom ajánlani, tele van 2. VH-s múzeumokkal. Iden Angliában nyarultunk a tesóméknál (mint tavaly), és megnéztünk párat. Ismeri vki a Corgi-t? Egy szép kis gyűjteményem van Corgi gyártmányú tankokból, már csak T-34 kéne. Magyarországon van Corgi? Itt az Angol honlap:Corgi -
Beni521 #83 nem... Én a Bovingtoni Tank museumban voltam, és láttam egy igazi Tigrist -
#82 Hollandiában van egy múzeum, ahol IIVH-s tankokat, járműveket tárolnak, restaurálnak. A mozgásképesekbe be is lehet ülni, haverom volt ott, aki nagy modellező... Vagy ez most game topic? -
#81 ...akkorhát várjuk az on-t. -
Beni521 #80 Sztrájkolók kíméljenek -
Beni521 #79 Nem értem mértnem tetszik neked, nekem elnyerte a tetszésemet, ha vkit érdekel rakhatok még fel képeket. -
#78 -
#77 Ne folytasd, mert előjön belőlem az állat. :D A Panzers egy divatos színpadra rakott feltupírozott SWINE, semmi több. Annak kitűnő. Egy kitűnő játék. Csak épp a világháborúhoz annyi köze, mint Makónak Jeruzsálemhez.
De ne itt offoljunk, ha érdekel a téma, vannak erre is célirányos fórumok. -
Beni521 #76 Tehát ez egy tankszimulátor akar lenni, vagy több tankot irányítasz? -
Beni521 #75 Ez ismerős valahonnan:
-
#74 OFF
Parancsolj, CMAK demo.
Ha jobban szeretnél magyar harckocsikkal, vagy általában keleti fronton "játszani", akkor a CMBB a Te embered.
Ezzel egyébként megkapod a már több, mint öt éve lefektetett rendszer alapját, ami máig a számítógépen megvalósított legrealisztikusabb páncélátütés-számítás, és általánosságban (nyugodt szívvel mondom:) a legjobb világháborús taktika. Bár hozzáteszem, a gyalogság megjelenítése a Close Combat-ben értelmesebb volt.
Csakhát türelem, és ész kell hozzá. -
Beni521 #73 A Panzers magyar fejlesztésű kiváló stratégiai játék (ahol nem kell hülye nyersanyagokat gyűjteni) -
Beni521 #72 ?? -
#71 Hah, végre egy Igaz Ember. =) A Panzers-et meg felejtsétek el. Abban még a Jézuska hozza az ajándékot.