430
A II. Világháború híres harckocsiai
  • DJ Skyline
    ja,közel 40cm széles!
  • Beni521
    nem semmi amit kilőtt a Sturmtiger
  • Beni521
    az nem sok...
  • DJ Skyline
    maus
    Power plant MB517 Diesel
    1200 hp ( kW)

tiger I
    Power plant Maybach HL230 P45 (V-12 petrol
    700 hp (520 kW)

500 lóerő különbség van a 2 motor között! :O
  • DJ Skyline
    Two Sturmtigers survived World War II, one being on display at the Deutsche Panzermuseum Munster (de) in Germany, and one at the Russian Tank museum in Kubinka.
    tehát 2db!
  • Beni521
    az a tigris egy Ausf H?
  • Beni521
    mondjuk az egér lehet hogy nagy, de nagyon ronda, és ha a tigris alig mozgott akkor az egér? vagy akkor már volt erősebb motor?
  • Beni521
    és Sturmtiger mennyi van még a világon?
  • DJ Skyline
    igen, úgy tudom 2 prototípus volt csak belőle!
  • Beni521
    Az egeret (ha jóltom) már nem vetették be
  • Beni521
    most jut eszembe, Cegléden találtak Király Tigrist, alig várom h láthassam
  • DJ Skyline
    "Egér"...1/35-ös makett mind2,de nagyon jól szemlélteti a méretbeli különbséget

• Beni521
    én őszintén szólva csodálkozok h még van Sturmtiger.
  • Beni521
    ha vki a szövetségeseknél jól tudott gránátot dobni, nem lehett nehéz 350 mm-es lyukba beletalálni, és akkor ennek a tanknak...
  • Beni521
    Ilyen mennyi van még a világon? mert a németeknek ÖSSZESEN VOLT 18!

és nem csak sárga van:

• Beni521
    Német nehézfém:

• Seaweed
    Heavy Metal ...yeeaaah
  • kiskorúbézoltán #93
    Orosz nehézfém :

• Seaweed
  • kiskorúbézoltán #91
    Csak így ömlesztve néhány a kedvencekből :

• kiskorúbézoltán #90
    OFF

Majd talán egy másik topicban elbeszélgetünk a CM-ről , msot csak annyit az élethűségről , hogy khmm ... khmm ... szerintem .

ON
  • Beni521
    ON
  • Beni521
    és egy oldal vki szép gyűjteményéről:Szép gyűjtemény
  • Beni521
    szóval ők lennének azok, kikre fáj a fogam:

• neuro
    össze sem lehet hasonlítani a Codename Panzers-t a CM szériával... az előbbi egy arcade akciójáték, az utóbbi pedig egy élethű taktikai szimulátor

viszont a Panzer Command Operation Winterstorm már majdnem megközelíti a CM szintjét

OFF vége :)
  • Beni521
    Itt a shopnál, a military-nál találni meg azokat a cuccokat amire gondolok, de sajna már nincs T-34-es:(
  • Beni521
    Angliát tudom ajánlani, tele van 2. VH-s múzeumokkal. Iden Angliában nyarultunk a tesóméknál (mint tavaly), és megnéztünk párat. Ismeri vki a Corgi-t? Egy szép kis gyűjteményem van Corgi gyártmányú tankokból, már csak T-34 kéne. Magyarországon van Corgi? Itt az Angol honlap:Corgi
  • Beni521
    nem... Én a Bovingtoni Tank museumban voltam, és láttam egy igazi Tigrist
  • BlackArt
    Hollandiában van egy múzeum, ahol IIVH-s tankokat, járműveket tárolnak, restaurálnak. A mozgásképesekbe be is lehet ülni, haverom volt ott, aki nagy modellező... Vagy ez most game topic?
  • PrasCo
    ...akkorhát várjuk az on-t.
  • Beni521
    Sztrájkolók kíméljenek
  • Beni521
    Nem értem mértnem tetszik neked, nekem elnyerte a tetszésemet, ha vkit érdekel rakhatok még fel képeket.
  • DJ Skyline
  • PrasCo
    Ne folytasd, mert előjön belőlem az állat. :D A Panzers egy divatos színpadra rakott feltupírozott SWINE, semmi több. Annak kitűnő. Egy kitűnő játék. Csak épp a világháborúhoz annyi köze, mint Makónak Jeruzsálemhez.
    De ne itt offoljunk, ha érdekel a téma, vannak erre is célirányos fórumok.
  • Beni521
    Tehát ez egy tankszimulátor akar lenni, vagy több tankot irányítasz?
  • Beni521
    Ez ismerős valahonnan:

• PrasCo
    OFF

Parancsolj, CMAK demo.
    Ha jobban szeretnél magyar harckocsikkal, vagy általában keleti fronton "játszani", akkor a CMBB a Te embered.
    Ezzel egyébként megkapod a már több, mint öt éve lefektetett rendszer alapját, ami máig a számítógépen megvalósított legrealisztikusabb páncélátütés-számítás, és általánosságban (nyugodt szívvel mondom:) a legjobb világháborús taktika. Bár hozzáteszem, a gyalogság megjelenítése a Close Combat-ben értelmesebb volt.
    Csakhát türelem, és ész kell hozzá.
  • Beni521
    A Panzers magyar fejlesztésű kiváló stratégiai játék (ahol nem kell hülye nyersanyagokat gyűjteni)
  • Beni521
    ??
  • PrasCo
    Hah, végre egy Igaz Ember. =) A Panzers-et meg felejtsétek el. Abban még a Jézuska hozza az ajándékot.