Thaiföld: olcsó laptop minden gyereknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
nagyon jónak tûnik...
egyébként a monitoron való olvasás ugyanolyan mintha
játszanál, csak az agyadat kevésbé terheli
annak jó a "digitális könyv", aki nem szeret csak úgy leülni olvasgatni
saját tapasztalatom (suliban), hogy kifolyik a szemem kb 5 perc alatt
itthon a CRT-mmel elvagyok több órán keresztül (EIZO F930 21")
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
De most komolyan... a tömeggyártás csak olcsóbbá tenné..
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Alt 160, alt 144,...
Vagy olyan helyrõl fórumozol, ahol nem jutsz magyar billentyûzethez ööö hol is van ilyen? ja TÁJföldön 😊)) muhahahahaha
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mindezek ellenére a tapasztalat azt mondja, hogy az LCD nem fáraszt annyira, én sajna ezt még nem tudom, mert még nincsen pénzem ilyenre, de a haverom is már mondta, hogy neki is sokkalta jobb. De valószínûsítem, mert az legalább nem sugározz semmi károsat + a CRT moncsikról nem is beszél Föld közeli ózon termelését, de ez ugyanígy megvan a TV-ben is, nem árt szellõztetni néha kis szobában CRT moncsi vagy CRT TV mellett.
Egyébként jó a lapi fõlleg a kurbli miatt... nagyon kénee <#wink>#wink>
Kurblisat nem kapni...<#nyes>#nyes>
Tájföld? Meg tájboksz, sõt tájdoboz.
Ne a katódsugárcsöves szutykodból induljál ki!
Vegyél egy lcd-t utána irogass hülyeségeket.
Nekem két éve az van otthon, és mióta azt nézem bent is és otthon is nem folyik ki a szemem estére mint régen.
Vaterán 46-ért vettem hp renew 17"-os LCD-t egy év garanciával, hogy az asszonynak se follyon ki a szeme, ez meg cakli pakli 100$! Az max 25.000Ft.
Ráadásul a gyerekeim táskája legalább 15 kiló, ebbõl 10 a könyvek.
Én biztos vennék ilyet.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Tájfölddel meg nem tudom mi bajod, angolul legyen Thailand, akkor már örülsz, tehetnek rólla, hogy ez az ország neve? Okostóni... <#crazya>#crazya><#banplz>#banplz>
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Persze a játékot nemírtam komolyan, max pasziánsz, meg valami 2D-s mászkálós izét tudok elképzelni rajta amit elbírna. De nem ez a célja a gépnek...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Egyébbként azokkal a gombokkal a monitor szélén majd játékokat lehet irányítani? Olyanok mint egy kontroller gombjai.
De egyre jobban néz ki ez a gép, már a teteje is forgatható. Már csak érintõképernyõsnek kéne, hogy legyen, és kész tabletPC.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A szegény gyermekek támogatását nem akadályozná, ha közben kereskedelmi forgalomba is kerülne már végre ez a cucc!!!
A régi keleti-blokkban ( de szerintem a nyugatiban is) vinnék, mint cukrot.
Nekem is kellene már 1 ilyen!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Manufacturing will begin when 5 to 10 million machines have been ordered and paid for in advance.
Tajfold... peldaul alfodi taj, budai taj, alpesi taj...
...hogy lehet ilyet irni?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊