5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
endiboy #148 uuuuu...erről van szó :P -
#147 A "világ legjobb"... mindig van jobb, max nem tudunk róla, de kétség kívül pofás autó. -
david508 #146 legjobb autó a világon a Seat Leon (új) ami ebben a játékban is og szerepelni. nekem nagyon tetszik és ilyen autóm lesz -
#145 Hát ez meg nekem nagyon ronda :)))
De nincs baj ezzel , mindenkinek az a szép ami tetszik neki :))) -
LeePí17 #144 -
#143 nincs is rá szükségük, nem úgy mint a chevrolet-nek :)))...no de mindegy, így van ez jól végülis...de ez azért szép :)
http://www.bmw-coupes.de/IMG_3910.JPG -
#142 Persze , nincs ezen mit vitatkozni, kinek ez kinek az ...
Más az ízlésünk, nekem nem tetszenek a a 20 éve jól ismert, 20 évvel ezelőtti design-re építő formák, sokkal inkább a bátrabbak .
Spec a német formatervezés elég konzervatív, soha nem fognak új formát bevállalni ... -
#141 Olyan lesz. -
tzsoltika #140 valaki tudja, hogy mekkora lesz a rendszerkövetelménye a játéknak? Mert ha olyan lesz mint a GTR2 akkor jó, mert az nálam nagyon jól megy! -
#139 te már csak tudod...izlések és pofonok, veled már nem "vitatkozom", mert tudom hogy másik bolygóról származol :DDD
amúgy ez itt biztos tetszik :)))
http://www.3dhifi.de/mof/bmw/concept_car_fin_05.jpg -
#138 hiába kocka a bömbös megy mint a villám :)) -
#137 Miért, mutass egy úgynevezett formatervezett BMW-T ! ?
Nincs ... a 6-os sorozat hátulja az egyik legrondább amit valaha láttam ... Mégha oly jó autó is .... -
#136 ""BMW , 20 éve semmi ötletük a formatervezésre ha van azt el is rontják ""
azé nem túlozz -
#135 Nem tom.. Nekem elegem van a konzervatív formákból ( lásd: BMW , 20 éve semmi ötletük a formatervezésre ha van azt el is rontják :)) , szeretem az ilyen merész formákat . -
#134 bloahhh ennek a belsejét akár a saitek is tervezhette volna... -
#133 kormány nem semmi, de kinézetre maga az autó! -
#132 vonzó? ... úgy néz ki mint egy kis műanyag játékautó 3 éveseknek -
#131 uhh. belteret elnézve utcai használatra nem lesz kapható :), pedig első ránézésre a külső sztem vonzó.. kicsit hajaz a seat leonra.. -
#130 Nekem mindjárt háttér lett a kormányból! -
#129 Majd csinálnak... -
GPx8 #128 Nem is csúnya...
De nem kell izgulni, a "Race"-ben még nem lesz ilyen. :) -
#127 fúújjjj de csúnya :(( -
#126 padlásról -
#125 120 hsz nemsok... ha átolvas"nád" akkor mindenre kap"nál" választ. -
Szabi1991 #124 nem vagyok egy nagy szim. fan (még) :)
De sztem ezt tuti kiprobálom :) -
Szabi1991 #123 Simbin következő versenyautós játéka a GTR 2 után. Autók ezúttal: Alfa Romeo 156, Alfa Romeo 156 GTA, BMW 320si E90, BMW 320i E46, Chevrolet Lacetti, Seat Toledo Cupra, Seat Leon, Honda Accord Euro R, Peugeot 407 -
GPx8 #122 Szia!
Információk (hivatalos oldal)
Vigyázz! Ez szim.-eseknek készül, nem NFS klón... -
#121 Sziasztok! Még sohasem hallottam erről a gameről azelőtt. Megjelent már? Ha még nem akkor mikor fog? Előreláthatólag sok autó lessz benne?
Előre is köszönöm a válaszotok! -
Cooper911 #120 De gyülölöm az ilyet. Se egy sziasztok, se egy mondatvégi irásjel, se azt hogy mit akar letölteni, csak beordit 3szót oszt jóvan. Szerintem a választ sem olvasta mert 10 percen belül nem irt senki. :/
Bocs de hülyét kapok az ilyentől. Egyébként még mindig nagyon várom a gémet, addig GTR2vel oltom a szomjam ;) -
endiboy #119 mármint a race-t? ha megtaláltad szólj nekem is :)
amúgy kb egy hónap múlva jelenik meg -
#118 HONNAN LEHET LETÖLTENI -
LeePí17 #117 Gtr2es topik, HRC server, GTR Masters
és még 1 pár... -
Cooper911 #116 Szasztok!
Szerveződik már valami WTCC liga? Mert engem érdekelne a dolog.
Addig meg valami GTR2 témában is szivesen benne vagyok. Hol találok magyar GTR2es ligát?
Üdv. -
#115 2006 Chevrolet WTCC Ultra Concept -
#114 Én meg egy GTR színvonalon összerakott szimnek, CRC motorral ! ;))) -
#113 Én egy Champ Car szimnek örülnék :) -
#112 én is igy vélekedek erről a dologról, és én lennék az egyik a legjobban örül annak, hogy igy akkor a WTCC irányítása és fizikája nagyban fog hasonlítani a GTR2-höz, mert sztem a GTR2 nagyon jól megtalálta az arany középutat a realitás és a billentyűvel való irányíthatóság között, hisz míg a GTR eléggé nehezen volt uton tartható billentyűvel, addig a GTR2 tökéletesen.. -
#111 Szerintem, ebben nincs semmi kulonos, a SimBin megvette az ISI-tol (F1C, rFactor)a korabbi fizikai-, es az uj grafikai motort, es beepitve a "hangulatos" elemeket adja ki a szimulatorosoknak - es most mar a segitsegeknek es a "latvanyosabb" grafikanak koszonhetoen - a kulonfele kategoriakat, sorozatokat feldolgozo szimeket. Most van/lesz minden, ki mit szeret: GTL, GTR, WTCC.
Hogy ez utan mi lesz, nem tudom. Az F1, NASCAR foglalt, a ChampCar nem hinnem hogy nagyon profitos lenne, terepszimulaciohoz (Rally, Cross, stb.) meg alkalmatlan ez az engine.
Ha szeretnek penzt kaszalni es hiresek lenni, akkor atallnak konzolra (PS3, Xbox360), szereznek egy uj engine-t, es neki allnak "komolyabb-laza-arkad jatekokat" gyartani;)
Egyelore eleg, a szimesek most mar eleg jol ki vannak szolgalva, a GTL, GTR sokaig kihuzza, modolhatok, az rFactor abszolut modder barat es folyamatosan fejlesztik, az LFS, netKar is folyamatos project, keszul a Driver's Republic, es haladnak az iRacing-gel, ami az elozetesek alapjan nagyot fog utni... -
#110 Ugyan az a Gmotor 2 van alatta mint a Gtr2ő alatt... de itt nem a grafikára mennek, hanem a realitásra, és mivel a GT valamint a WTCC liszensz is az övék, ezért természetes hogy hasonlítani fognak egymásra, külsőleg ( főként ) és belsőleg ( kicsit ) is. De ezt nem nevezném EA politikénak, inkább örüljünk hogy van olyan fejlesztő aki Pécére hivatalos bajnokságokat/világbajnokságokat feldolgozó profi! szimulátorokkal örvendeztetik meg a fanokat. De a legnagyobb különbség hogy ameddig a futószalagon jövő NFS korcsok ( ugyebár ez már rég nem NFS ) jönnek, majd végigtolod és rakod fel a polcra, addig egy ilyen kaliberő játék mint a WTCC vagy sorolhatnám, hosszú évekig szórkozást nyujtanak, akár gép ellen, de legfőképp emberek ellen a szim. bajnokságokban. -
LeePí17 #109 ebben teljes mértékben igazad van!