5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#188 neki már biztos megvan :)) -
#187 ne mondd neki, mert még a végén betalál a GTR2 topikba az idiota kérdéseivel -.- -
LeePí17 #186 -
#185 Miert, mit kellene csinalni?!:)
De addig is ott a GTR2, ami ugyan ez, abban is van BMW, lehet tolni azzal;) -
LeePí17 #184 nem nem várja mindenki...
mindenki játszani akar vele... -
#183 most mi van?mindenki azt várja hogy kiadják? -
#182 Az EIDOS adja ki, November 24., hogy hozzank mikor erkezik, azt nem tudni... Az ar valszeg 9990 Ft., az EIDOS huzosabb. Es gondolom, a SimBin is szeretne koverebbet kaszalni;) -
#181 "Nagy sajnálatunkra nem mi (SeVeNM Kft.) fogjuk itthon ezt megjelentetni, mert ez a játék SimBin kiadás és nem 10Tacle."
:(( Akkor sajnos készíthetjük a min. 10 ezrest érte... -
GPx8 #180 Az eső pont ugyanolyan mint a GTR2 -ben. -
Cooper911 #179 Fúúúú! Az eső nagon jól néz ki! Meg az egész úgy ahogy van! Akaromakaromakarom! Már most elő kéne rendelni :) -
GPx8 #178 -
LeePí17 #177 #159 -
MB1113 #176 hello érdekelne a játék meg jelent már vagy még nem -
#175 -
#174 akarod mondani leveszed a bolt polcáról és telepited ^^ -
david508 #173 húú de várom ezt a játékot. a múlt hétvégi futam után már nagyon kiakarom próbálni főleg a Seat Leont az a kedvenc kocsim. nem bj addigis töltöm a GTr 2-öt azt nyomom addig azt -
GPx8 #172 Lapértesülések szerint a megjelenés november 24.-én várható.
Egyesek szerint demo csak Nov. 17 körül lesz az utolsó versenyre (Macau).
Van pár új kép itt. -
#171 ja, simbin jól megcsinálta a gtr2 alá a valencia-t, szerencsénkre ugyanez lesz a RACE-ben is :))) -
GPx8 #170 GTR2 -ben már lehet. Hogy offtopic legyek kissé... -
#169 Majd a Race-ben teszteljük! -
GPx8 #168 Jó ez a pálya! -
#167 WTCC - Valencia Eurosport...most lezs a 2. futam!! -
#166 Reméljük, egyenlőre még nem láttam infot az honlapjukon, de egy mailt irok nekik. -
GPx8 #165 Ezt is a SeVeN M adja ki itthon? -
#164 Amint lehet rendelem elő :), GTR2 mikortól volt előrendelhető ( megjelenéstől visszaszámítva )? -
#163 2 vagy 3 het volt, vagyis nem veszes. csak a konyv van Magyaritva, ami eleg is, igy legalabb nem vettek el az idot a megjelenestol. De nagy reszt a kiadotol fugg, a teruleti megjelenesi terveiktol.
De a GTR2 tapasztalataibol kiindulva, a "kinti" es a hazai megjelenesi idoszakot konnyeden athidaljuk a koztes megoldassal:))) -
GPx8 #162 GTR2 is gyorsan ideért. -
GPx8 #161 Na igen... -
#160 Valszeg Karacsony elott epp' ide is er majd;) -
#159 Az amúgy 2006 November szerintem, nem 6.-a :) -
GPx8 #158 Remélem a SimBin megtartja jó szokását és a megjelenés előtt kb. 1 hónappal kiad egy demót... -
#157 De a legjobb, hogy "ezek" nem azt kerdezik, hogy : "Mikor jelenik meg a jatek?", hanem azt, hogy: "Mikor lehet letolteni a jatekot?" (de termeszetesen csak kis- vagy nagy betukkel, es felcserelt szorendekkel) -
#156 #118 -
#155 nem nem
HONNÉT LEHET LETŐTENI...ez a top -
#154 a november hat az a megjelenési dátum akkor?:) -
#153 De akkor is a #118 a hozzaszolasok es az ertelem alja;) -
#152 felesleges leho komának mondogatni, csak meg kell nézni mit csinál a hard truck topicokban :S -
#151 NOVEMBER 6
1, miért nem lehet visszaolvasni?
2, miért nem lehet használni a keresőt?
3, miért nem lehet megnézni a hivatalos oldalt? -
LeePí17 #150 novemberben -
#149 előreláthatólag kb.mikor jelenik meg?