Dirge Of Cerberus

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
Nem. De elintéztem E-bayen egy ismerõsön keresztül.

Sephi
Oszt mi? Nem lehet rendelni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

baggins
Kösz. Nincs nekik sajna :(

Sephi
06309424650

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

baggins
Tudsz esetleg telefonszámot adni? Neten nem igazán találok ilyen boltot. Kösz.

Sephi
Hivd fel a

GameCity-t

baggins
Tudja valaki, hogy ezt a játékot kis hazánkban meg lehet-e valahol venni???

Sephi
Nos legyen az akarmilyen FF7-en alapulo jatek... ez nem akar megfogni :D

Seth
jah

PSN ID.: Beegabor

Õ a zeneszerzõ?

Hmmmm van egy olyan a végén hogy beszélgetnek a hegy tetején a Shelkevel. Azaz? Ha nem akkor nem láttam.

Seth
Gackt- Report. 3-at kell összeszedni akkor jön be az a videó a végén
ERRÕL van szó..

A credit utánit láttam. Miaza g-report?:o

Tales of Legendia miatt:o

Seth
megszerezted a 3 g-reportot? láttad a credit utáni bejátszást?

Ja mert elsõ pálya után volt pár nap szünet.:DD De ma addig játszottam vele, amíg a végére nem értem:)

Seth
ahhoz képest elég soká jutottál a végére :D

Végigvittem. Istenkirály letehetetlen játék!<#worship>Kötelezõ<#vigyor2>

dinomano
Aham; nagyon bejövös - ugy jo az egesz ahogy van, de hamar lezavarhato game.. a fotozas nagyon tetszik, ötletes az egesz... nahszoval, 10-böl 9,5-öt megerdemel... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sephi
A BG&E nekem nagy kedvencem. Naon stilusos es szep jatek volt. Imadtam csak valoban naon rovid.

Seth
én is azt hittem jó hosszú lesz, mert ugye van 1-2 tennivaló. Lefotózni az összes állatot, meg összesezdni az összes gyöngyöt. Elsõre olyan 10-11 óra leheett mindent összeszedni. További nekifutásokra már 6-7 óra alatt megvan

dinomano
B.G. & E.-ben lopakodos reszek nevetsegesen könnyüek voltak MGS-reflexekkel... :-P Nah, de nem off; inkabb dumaljon vki a D. of C.-röl... :-P Grafban semmi különbseg US release meg jap között?

dinomano
annak akinek van ideje... :-P Eh; kb.5-6ora gameidöm van benne; és kb. a felenel vagyok(neztem 1 leirast; csak azert, h. tudjam hogy milyen hosszu..ugyanis hallottam olyan pletyiket, h. 40oras game(oszt jo ha lesz 12)... :-P

Seth
na az egy fantasztikusan jó játék, kár hogy nem lett anyagilag sikeres, kérdéses hogy lesz e folytatása. Egy baja volt, nagyon rövid, 2 hét alatt 28x végigvihetõ :D

dinomano
ok... :-P gyorsan olvastam, bocsi... :-P Kb. ket hete Beyond good and evil-t küldöm; ha van idöm jatszani(nem sok sajna... :-| )

Seth
megmondtam...utolsó elõtti sor ^^

dinomano, #17

dinomano
Aham...latom te mar nekiveselkedtel rendesen a game-nek! :-P

Sephi
Meg tudod mondani pontosan a palyak nevet ahol ezeke a G reportok vannak?

Seth
játékmenetbeli javítás mindössze az, hogy távolabb vitték a kamerát a hátunk mögé. Japcsi verzióban olyan volt amikor céloztál, mint mondjuk a resdient evil 4-ben, közvetlen a vállad felett. Éshát nem sokmindent lehetett látni.
Plussz elvették a multiplayer módot , ez most engem nem izgat különösebben, de vkit lehet hogy igen. Helyette kaptunk kb 40 extra küldetést ( van közte 1-2 nagyon idegesítõ és nagyon nehéz), plusz asszem a "rejtett kapszulát szétlövöm és megnyílik vmi az extrákban" funkció se volt benne (ezeket tessék vájt szemekkel keresni,mert rengeteg van a pályákon elszórva, mégis szinte egyet sem lehet észrevenni ha csak mész-lõsz). Ja és 8,10,11. pályákon tessék megkeresni a G-report-okat mert extra ending lesz a stáblista után, amitõl kicsit kirázott a hideg^^ (nemcsak azért mert élõszereplõként szerepel benne Gackt,aki a fõcímdalt énekli (vagy a végét?? mind1,ha férfi énekel a zenében õ az^^)

dinomano
elleszek vele en is :-P

Unknow
Sztem nem rossz játék. Sõt az akció játékok között egyenesen jónak számít nálam. Nem egy DMC dehát ez van...azért sztem 7.5-t adhatott volna a gamespot.
dinomano
... Nekem egyelöre japcsi verzijo van; allitolag pár dolgot tuningoltak az USA release-ben... :-P Aranyos kis game; nekem semmi bajom vele...de hat ugyi; FFVII-drukkerkent még FFVII poszterbe csomagolt kutyaguminak is örülnék... :-P

Sephi
Ahh nem vagom mitondol. Szerintem igenis nagyon elvezetes mert silusos shooter. A story erdekes es a cselekmeny is. Igaz egyenlore Edge-ben vagyok de eddig nekem nagyn is bejon.

Igen, úgyfest csúnyán túlértékelték. Gondolom a név miatt nem adtak kevesebbet, bár azért van olyan oldal is ahol 50% alatt kapott pontot.
Sephi
Most latom. 6 pont a GS-on... EZEK HULYEK :D

Imadom! :D

Sephi
Na hat ma kaptam meg es nem tudok rola leszakadni. Nekem naon bejon :D

Kipróbáltam nekem tetszik:o

Sephi
Ugy legyen.

Seth
Inkább kölcsönözd :D Sztori miatt 1x érdemes végigjátszani, fõleg hogy te nagy ff7 fan vagy

Sephi
Na jo ez a jatek? Rendeljem meg vagy ne?

dinomano
nekem a masodik banner (a sötét)nagyon tetszik... :-P

Unknow
Hm..ez nekem biztos tetszeni fog :D Viszont így érthetõ a 6-os értékelés gamespoton..csak rajongóknak való játék. De mivel én az vagyok ezért ez nem gond :D
Banyapapa
Ha érdekel valakit,megy vinyorol is már a USA verzio:P

musha
hm, f@szák lettek, grat! <#eljen>
nekem is mindkettõ bejön.

Shenlong
Tényleg kár, én most akarom elkezdeni, eddig elrémített a 6 pontos Gamespot értékelés. De igazad van, egy próbát megér, már csak a CGk miatt is:)

http://gamer-planet.freeblog.hu

Seth
Mindegyik nagyon jó, kár hogy ekkora érdektelenség övezi a játékot. SZóval: felesleges, de szép munka :D felõlem akármelyik mehet

Shenlong
Sziasztok! Csináltam pár bannert, ha tetszik vmelyik be lehetne rakni fentre. Várom a véleményeket <#ravasz1>

http://gamer-planet.freeblog.hu

Victor1103
Én úgy vélem hogy az õsgyökereknél kellett volna maradni és valami rpg féleséget kellett volna ebbõl készíteni:( Az sose vezet jóhoz ha egy fejlesztõcég még soha bele se szagolt egy adott stílusba és úgy készít játékot.Square és a FPS=Totál bukás("bár a maga nemében mert japánban így is platinajáték lett több mint 500000 copy-val")

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
Na végig lett vidve, és nem is volt olyan szörnyû monoton mint vártam. A történet is kellõen érdekes, késztetett rá hogy továbbvigyem, de nem volt teher tovább játszani,mert élveztem. Persze még1x nem fogom végigvinni az is tuti, de 1x mindenképp érdemes.Kifejezetten csak ff7 rajongóknak ajánlanám, akik hozzá se szagolnak, azok nem fogják megérteni, miért olyan nagy szám ha Cloud meg a többiek feltûnnek a színen. Ahogy ostromolják Midgárt az rettentõ hangulatos, Cid fennt vezet egy csapat léghajót Juffie, Reeve segédletével, Cloud, Barett, Tifa meg a földi egységeket komandírozza, miközben Vincentet fedezik hogy bejuthasson. Szóval "give it a try"

Seth
majd fordítok... :D

Oldal 1 / 2Következő →