Dirge Of Cerberus
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd japot küldöm, lehet... :-P Mondjuk english-ül bizti jobb... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Na letesztelve. Eddíg tetszett, 4-5? pályán lehetek ( Nibelheim - Shinra Mansion), még nem vált monotonná se a lövöldözés, se a mászkálás. Graf tényleg nem nagy szám,textúrák nem olyan kidolgozottak, elakadni se nagyon lehet, egy úton megy az egész(persze vannak elágazások) Ami nagyon tetszik az a karakterek kidolgozása a játékengine-es átvezetõkben. Nagyon jó a mimikájuk. CG-ket nem kell említenem,azok fenomenálisak (eddíg mondjuk csak kettõ volt) Fegyver fejlesztése is jó, egyszerû dinamikus, gyorsan kezelhetõ.
Szóval eddíg tetszik
Szóval eddíg tetszik
PSN ID.: Beegabor
dox.uw.hu n már lehet szedni😄
ALien
megjelent...
Komoly 6 pontot kapott gamespot tesztelõitõl, az egyéb külföldi magazinok eredményeit már ne is említsem ( 3/10, 34/100 meg ilyenek 😄 ) SZóval valóban nem a "játék" lesz az erõssége
aham...akkor eleg jol feljavitottak a japan verziot... :-P
Igen olvastam hogy maga a játék nem túl jó ( monoton pályák, szar irányítás), de engem nem is a játék érdekel, hanem a sztori folytatása 😄, szóval ha beledöglök is végigszenvedem
Amúgy meg egyéb extrákat is beleraktak, vmi 40 extra mission-ról is olvastam, új mult pályák etc..
Remélem azt is hogy lesz választható szinkronsáv.Japán szinkron, angol feliratok szupi lenne.
Amúgy meg egyéb extrákat is beleraktak, vmi 40 extra mission-ról is olvastam, új mult pályák etc..
Remélem azt is hogy lesz választható szinkronsáv.Japán szinkron, angol feliratok szupi lenne.
...Az english verzioban allitolag finomitottak kicsit az iranyitason... Jap-ul van meg, de még nem alltam neki a game-nek...
nem találmo még sehol a gamet:S:S:S😞😞
ALien
ha lelehet már szedni irjatok😛
ALien
Jól tetted😊Bennem nem volt ennyi kitartóerõ😞
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ébn is filóztam rajta, de inkább elvetettem az ötletet. Szerény pár szavas japán tudásom sajna nem elég hogy megértsem a sztorit
Én végigvittem a japcsi verziót és nekem sajnos csak a videók tetszettek maga a játék nem igazán fogott meg!A CG-k pedig hiperfenomenálisak!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nos hamarosan ánglisul is elérhetõ lesz eme SquareEnix alkotás- elvileg a holnapi aug 15.-i napon.
A történet az Advent Children eseményei után játszódnak 1 évvel. Fõszereplõnk ezúttal Vincent Valentine, aki most mindent bele, üssünk, lõjünk szét mindenkit aki mozog akciót fog prezentálni.Szóval ezúttal nem egy rpg-vel van dolgunk, hanem színtiszta tps akciójátékról. A Square azért hagyott benne némi fejlesztgetés elemet, szintet léphetünk, fegyvereinket fejleszthetjük.
Személy szerint azonban kiváncsibb vagyok a történetre és filmbetétekre , mint magára az akcióra, hisz a SquareEnix csapata ismét akkorát alkotott a CG-k terén, hogy lerepül a hajunk. És ami a fõ , mindenki jelen lesz , csak most a "fõszereplõk " szorultak háttérbe, és az Advent Children be elhanyagolt társaink kapnak nagyobb szerepet.
Szóval epekedve várom
Ízelítõnek egy AMV ( csak saját felelõsségre, spoiler lehet)
Honlap
A történet az Advent Children eseményei után játszódnak 1 évvel. Fõszereplõnk ezúttal Vincent Valentine, aki most mindent bele, üssünk, lõjünk szét mindenkit aki mozog akciót fog prezentálni.Szóval ezúttal nem egy rpg-vel van dolgunk, hanem színtiszta tps akciójátékról. A Square azért hagyott benne némi fejlesztgetés elemet, szintet léphetünk, fegyvereinket fejleszthetjük.
Személy szerint azonban kiváncsibb vagyok a történetre és filmbetétekre , mint magára az akcióra, hisz a SquareEnix csapata ismét akkorát alkotott a CG-k terén, hogy lerepül a hajunk. És ami a fõ , mindenki jelen lesz , csak most a "fõszereplõk " szorultak háttérbe, és az Advent Children be elhanyagolt társaink kapnak nagyobb szerepet.
Szóval epekedve várom
Ízelítõnek egy AMV ( csak saját felelõsségre, spoiler lehet)
Honlap
← ElőzőOldal 2 / 2