673
Rayman: Raving Rabbids
  • Code92
    gány szar kiadó??? hmm....ebben igazad van.........de akkor legalább a grafikán kicsit feljavíthattak volna merft ok h. haverom 17 colos monitorán még jó meg távol is ül tőle de az én 19 colosomon már látszuanak a pixeles részek látszanak a hibák amin javítaniuk kellett volna mielőtt odaírják a dobozra h, pc az irányítás is kicsitr gázos meg a leírásnál a ps2-es irányítás is ott van mondjuk nem baj de ha már pc-s game akkor ne legyen ott......
  • mucsácsó
    hát persze, ezt be kell látni. Wii-vel lenne poén, dehát csak nagybetűsen LENNE...
    viszont örüljünk, hogy az ubi nem feledte el a PC-s rajongótábort sem :)
    nem úgy mint egyes gány szar kiadó...
  • csoola
    az a baj, hogyha ezeket a minigame eket fogják, és jol összekeverik az IGAZI raymannel akkor én már örültem volna... de igy csak gondolom az ubi egy kis zsét zsebel a nintendotol...
  • Code92
    hát szomorúnak nem mondfanám csak titokban kell tartanom h. kipőróbáltam mert ha az öcsém megtudja..........nah akkor ordítani fog h. hadd játszon vele (hát ilyenek ezek a 6 évesek) de sztem aranyos meg minden de igazából nem kell hozzá semmi spéci ügyesség ,"képesség" de le tud kötni egy pár percre.......
  • Seth
    ne felejtsétek ezt a játékot elsősorban wii irányítására tervezték, arra jó értékeléseket is kapott
  • Szuperkaraj
    hát én is másra számítottam, ha nem lenne rayman a játék címe nem is lenne gond, de így szomorú
  • Code92
    nah sikerült kipróbálni..........nem vészesen de kisssé gyerekes.........nem teccik h. csak minigame-k vannak benne viszont ami benne van minigame az ötletes ez viszont pozitív nem akarok tesztet íyrni de a grsafika is egész szép az irányíthatóság az közepes a történetvezetés hát nem is tudom 5% nál vok eddig még nem volt nagy cselekmény
  • csoola
    sztem ez a játék szar. lehet h poénos,/ söt egyszer még én is nevettem rajta/, de egyszerüen hihetetlen bukás ez az egész, nem értem, miért nem lehett a régi jo raymant feléleszteni, ehelyett kaptunk egy ttálisan ocska, Wii átiratot pc-re... (ha jo lesz a driver amit csinálnak pc-hez h lehessen használni wii controllert, azzal talán érdemes lesz, de ez a játék egyszerüen nem jo semmi másra, feleslegesnek érzem a pc-s változatot, ezt a játékot vártam legjobban mostanában, számomra az év csalodása, a lehetö legnagyobb bukása/lejáratása egy nagyon nagy és hires névnek...
  • Szuperkaraj
    az nekem teljesen mindegy hogy miért nem szándékozol ide írni, a lényeg hogy nem kötelező, és kérlek ne "öcsizz" le, köszönöm

#100 : én sem anyáztam, sőt semmi mást nem csináltam, csupán arra a mondatára reagáltam amiben nem akarta megsérteni a "gyermeteglelkű formozókat" azt hiszem erre van a fórum, hogy reagáljak, nem? :)
  • Maxtreme
    vsync? :-)
  • csoola
    mekkorát csalodtam, ha az uj rainbow is ilyen lesz h nem fogok vele ugy igazán elszorakozni, akkor már télleg caska CS marad...
  • killer123
    HHát én is azt vártam hogy ujra a régi fényében fog tündökölni de ne az lett :(:(:(.

Amugy segítsetek pls. Megvettem a rayman exclusiv collectors editiont.
    Rayman M, Rayman 2-3.

A gond az hogy a rayman 3-al nem tok játszani mert 200fps-el megy és játszhatatlan az egész.

Néztem de nem volt rá patch és semmi speed hack sem.
    Valami 5let???
  • Code92
    nah ahogy így kiveszemn elvileg ez egy minijátékos "dedós" stuff pedig mennyire vártam már pár naopja h. végre kijön egy feelinges rayman folytatás...........de akkor ezekszerint nem......nah erről ennyit
  • mucsácsó
    höö, nade figyi, attól hogy valakinek nem tetszik a stuff, attól még nyilváníthatja a véleményét azt hiszem.
    ezért van a fórum, hogy elmondjuk a véleményünket, és nem pedig azért, hogy a fanok gyülekezzenek csak egyetlen egy topicban. ráadásul itt alig van élet...
    Viszont Maxtreme azt hiszem finomat közölte, mert van olyan értelmes arc, hogy neki nem tetszik, és ezzel semmi baj nincsen, mert nem tetszhet mindenkinek ez a gamma. Nem anyázott, nem szarozott rá, nem fizikázta szét...sőt, még részben támogatom is véleményét, mert sajna van 1-2 igencsak könnyű feladat...
    de szóljatok, ha csak én látom rosszul a dolgokat....csak ennyit akartam még...

jah és: TÉK!
  • mucsácsó
    akkor csalódtál, mert végig végig mini game-ek vannak...
    nagyon nagyon nagyon apró kis story azért van, de szinte olyan kevés, hogy ne is lenne...
    de ettől még egész jó, van egy-két dedós feladat, és biza van jópár, ami felidegesíti könnyen az embert..
    sztem szedd le, egészen jó, de nem a régi rayman sajnos... :(
    legjobban én a legelső Rayman-t szerettem :) az volt a best....mennyit toltam vele, azta.. :)
  • Maxtreme
    "Maxtreme neked meg csak annyit üzenek hogy mivel nem akarlak megsérteni, kérlek távozz ebből a topicból, köszönöm"

Miért zavat a jelelnlétem öcsi? :)
    1ébként hogy megnyugtassalak, nem állt szándékomban a topik hozzászólásainak számát bővíteni a jövőben.
    No nem azért mert Te kérted :)
  • Szuperkaraj
    a játékban nincs történet, minijátékokat kell megcsinálni, ennyi, semmi más nincs a játékban ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgot.

Maxtreme neked meg csak annyit üzenek hogy mivel nem akarlak megsérteni, kérlek távozz ebből a topicból, köszönöm
  • jakewyler
    Érdemes leszedni?
  • csoola
    és folyamatosan ezek a cuccopk vannak csak vagy van vmi értelmes dolog is benne? ha nem akkor ez a legnagyobb csalodásom idén...
  • killer123
    Ez a game miben hasonlit az előző részekhez?
    Olyan mint a 2-3 hogy ugri bugri ügyességi?
    Vagy inkább ahogyan alant irták? MINI játékgyüjtemény?
    Mert az nem valami jó:(
    Bár ki tudja? Egy próbát akkor is megér.
  • Maxtreme
    Te is irtó értelmes ember lehetsz :-)
  • Crazy Mate
    Én sem akarlak megsérteni,de
  • Maxtreme
    Nos meglestem én is a játékot (eddig nem hallottam róla. Mmint erről az ep-ről nem)
    Ehh ez nekem túl sz.e.f.os :)
    Nade 10 év alattiakank biztos jó szórakozás.. :) (ezzel nem akarom gyermeteglelkű forumozokat megsérteni :D )
  • Crazy Mate
    Tehát akkor az egész minijáték?Akkor van benne free-roam?
  • jakewyler
    most nézd+,este is tölthető volt már amúgy,csak nem jó helyre volt listázva...de már onnan is tölthető:)
  • Szuperkaraj
    áá, a futás laza volt, engem az jobban megviselt amikor a szupernyulat "ki kellett lőnni"
  • Szuperkaraj
    aha, megkaptam, sok répát ér, de nekem eléggé használhatatlannak tűnik:D a zenéket meg arra írtam hogy amit meg lehet szerezni, azok közül van meg 3, a táncikálás elég könnyű volt
  • Code92
    melyik az a daemon 4.08HE?? mert nekem daemon 4.6 osom vasn asszem...mnár régebb óta de erről a "HE"-ről még életemben nem hallottam........
  • mucsácsó
    Át kell írni Regeditben ezt a sort: [rákattintasz és F2-t megnyomod 1x]
    HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM\MountedDevices\DosDevices\F:
    erre:
    HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevicesDosDevices F:Z:
    (nálam az F a DAEMON virtuális meghajtója, dehát ez nálatok változó lehet)
    A lényeg, hgy és Daemon 4.08HE-nek kell fenntlennie, és All Emulations ON. Az optikai meghajtókat nem kell lehúzni, sem tiltani. És ne fusson semmilyen anti-blacklistelő progi, szóval se securom loader, se pr0t.st0p, mert felismeri a játék.
    Valamint Alcohol 120% nincs fenn, sem CloneCD/DVD, mert azokkal is összeakad ez a mocsok.
    Ami még fontos, hogy nem az .MDF, hanem az .MDS fájlt kell bemountolni, az MDS-sel mountolod a másolásvédelmi adatokat is!!
    szóval így kell, nem nagy kunszt.

nah, megyek is, nyulazok kicsit megint :D
  • hitch
    Télleg mi ez a registri buherak?:D
  • ThugEdge
    na milyen?vicces legalább,ha már ilyen mini játékok gyüjteménye?vmi sztori vonal azért van?
  • Veelee
    Hi!
    Meg lehetne tudni mi az a regisztri buhera?
  • Seth
    na az a futás kikészített ps2-n,az analóg karokat kellett felváltva le-fel huzogatni, kész voltam a végére
  • mucsácsó
    amúgy azzal az ajándékkal való futás, meg a marharöptetés nem egy egérkímélő minigame, azt meg kell hagyni :D:D
    koptathatja rendesen... :P
  • mucsácsó
    nekem sem volt elindulni, csak kis regisztri buhera után...
    viszont nem kellett sem tiltani, sem lehúzni, meg semmi progi, még YASU sem kellett...
    nagyon nagy game, az első "virtua cop" féle vadnyugatos lövöldözős cuccon aszittem befosok a röhögéstől:D:D
    azzz nagyon ütött :D meg az a rajzolós cucc is :D
    amúgy ezt a budiajtócsapogatóst nem vágom, mindig elrontom egy 20-30 mp után =/
  • mucsácsó
    jé, tényleg.
    hát ennyit ér ez a szar :D
  • Gerbill
    Igen és ha arra rámegyek kapok egy üres könyvtárat
  • jakewyler
    XD
  • Code92
    nem akarok ilyen securom loaderekkel baszódni inkább kivárom a (ónincs warez csak ez az utoldó) reloaded verzsönt
  • mucsácsó
    2006.12.05
    Rayman.Raving.Rabbids-CLONECD

legfelül :)