673
Rayman: Raving Rabbids
  • neptum
    itt van a 85 hsz azt olvasd el ottvan hogy kell elinditani
  • zol45
    hol olvasam el:)?
  • neptum
    #85 ezt olvasd el ezel nekem sikerült elinditanom
  • zol45
    hogy sikerült elinditani mond már el köszi Msn cimem:[email protected] de itt is elmondhatod ja és thx
  • neptum
    sikerült elinditanom ez idegőlö inkáb egy kérdés hogy lehet ujratölteni a lövöldözésnél?
  • neptum
    nekem semmivel sem akar elinduln még yasusal sem
  • Richard90
    KÖszi szépen :D télleg működik. tegnap még működött a yasu-val de ma már kidobott exe hibával :(
    de most már jó
  • Cat 02 #146
    hát :D
  • UltimateGamR
    én a ps2 verziót toltam de nagy nulla a játék , elcsúfították a platform játékmódot... enyit a raymanról... majd ha visszatér a crock ( már aki ismeri az tudja... )
  • Fantos
    NYUSZIIIKKK!!!
  • Cat 02 #143
    :) elöbb csináltam :D
  • EmThor
    na lehet mozgolódni... ;)
  • Fantos
    a mázlistádat...én ha megveszem majd nembiztos hogy tudok majd vele játszani met laptopomvan de olyan szar hogy CD meghajtója sincs és GC-n jobb lenne irányítani de az az egyetlen dolog amire nem adták ki itthon
  • mucsácsó
    én ma toltam ki, jó kis game volt :)
    egyszer mindenféleképpen érdemes végigvinni :)
  • tescodr
    nem nemtudok erre áldozni de ha tudnék megtenném de sajna nincs lóvém :(
  • Fantos
    ha nem megy a crack akkor hétezret tudtok áldozni rá 576 üzletekben nem?
  • Cat 02 #137
    megagames.com on nincs ? :)
  • zol45
    én se birom elinditani nekem is crack kellene
  • tescodr
    ááhh sehogy nem lehet a clone cd-s verziót elindítani még reg buzerával sem :( kell 1 crack
  • Cat 02 #134
    jeee már megjelent :D
  • hitch
    Egy kicsikét lejjeb megtalálod a választ.
  • zol45
    A clonecd-s verziót hogy kell elindítani?
  • jaws30
    Hogyan kell elinditani ,hogy ne kérjen cd!
  • ZiP90
    Start> Futtatás > regedit

de ha azt sem tod hol van és mi az, akkor inkább ne is nyúlj hozzá, mert úgy ahogy van tönkrevághatod vele az egész gépet...
  • gta04
    Ez a bizonyos Regedit vagy mi a fene hol található?
  • ZiP90
    Sikerült elindítanom a clone verziót, de úgy szaggat a játék mint atom...

konfig:
    Athlon 64 FX 3800+
    Gef 7600 GS
    2 Gb Ram 667 Mhz

Minden más játék rendesen fut (Dark Messiah maxon, FEAR, QUAKE 4, Carbon maxon) és ez pedig szaggat... nem tudjátok mi lehet a gond esetleg?
  • gta04
    hello mindenki van egy kis problémám a Rayman RR-cel az lenne a gond, hogy nem lép be a játékba nekem a tört verzió van meg és Windows 2000 van a gépen. Amikor az asztalon rámegyek az ikonra akkor semmi sem történik nem Crackkeltem.
  • NyMark
    5let? Game indítás után egyből kilép?
    Start --> Cd ellenőrzés --> Elindulna.. felbontás váltás, és egyből vissza desktopra, minden hiba uzenet nelkul.
    Ugyan ezen a gépen Vistan-n fut. Tehat valami... service nem futhat, vagy rossz codec..., akármi.. 5let?
  • mrmm
    Vki nem tudja a megoldást a Jade_enr -es errorra?
  • csoola
    DE MIÉRT NEM PC-S?!! NEKEM RAYMAN KELL, BE IS OLTOTTAK AKKOR ILYEN SZARSÁGGAL KISZURJÁK A SZEMEM??? TÖBBET VÁRTAM AZ UBITOL!!!!
  • Gerbill
    Amúgy sikerült elindítani. Csak a Daemon tools verziójával volt gond, de tegnap már nem volt kedvem leszedni. Kipróbálás után azt mondom elég jó, bár hamar megunható, ha egyhuzamban sokat játszok vele. A táncos részek nagyon tetszenek, és a lövöldözős is jó.
  • mucsácsó
    nem proper...
    simán nuke-olnám azt a szar RECHARGED release-t, mert az dupe bizony...
    totál(!) ugyanaz az egész, csak más nfo...hát nem röhej?
  • zsotee
    Kijött egy proper verzió.
    Akinek nem indul, az próbálkozzon azzal.
  • dugo76
    hát nekem se sikerül pedig probáltam, azt a lentebbi változatot. A másik a rayman 3 hoz tudtok kódokat nekem csak egy van REVS de azt nem fogadja el a játékban. Valami ötlete bárkinek? Nem találtam sehol sem ilyen letöltést.
  • killer123
    Ja a Rayman 3 Vsync-el jól megy. Köszönöm.
  • killer123
    Jade_enr.exe hibát észlelt ezért leált.

HÁt ez naon lol mivel ilyen file nincs is az egész gépemen :)
    Na mind1 KUKA.
  • Gerbill
    Akinek megy, az a lentebbi módszerrel indította el? Nekem az nem megy. Pedig már elég sok mindennel próbálkoztem. Ha valaki tud valami más módot akkor megköszönném ha elmondaná.
  • Scofield
    Hi all!
    Én személy szerint csalodtam a játékban mert nagyon rövid.
    De a pojénok nagyon jók voltak.
    Föleg a vége.
    További jó játékot mindenkinek!!! :)
  • dugo76
    Sziasztok! Még új vagyok itt Kérdezni szeretnék letöltöttem ezt a nyulas Raymant és telepités után nem sikerül elinditanom azt irja ki nem sikerült megállapitania a lemez hitelességét. Sokáig gondolkozik a gép és kilép nincsen ehhez valami segitségetek crack vagy valami? Nekem a régi 486 os gépemen volt a legelsö része nagyon bejött a 3része is jó ezzel meg szenvedek elinditani. Ha tudtok segitenétek Köszike
  • csoola
    ha nem felejtette volna el a pc-seket, akkor én azt mondom h hegesztenek egy rendes game-t, nem ilyet... tudjátok mi jut rola eszembe, a sok hülye flash játék neten, kb annyit ér nekem, kicsit több köritéssel meg szebb graffal, de a lényeg ugyanaz... ezek a minijátékok ha belennének épitve egy rendes programba, ami összefügö történettel rendelkezik és a régi jol bevált mászkálos-ugrálos-gondolkodos-harcolos-ügyességis dolgokat alkalmazza akkor nem panaskodnánk, hanem pezsgöt bontanánk, de nekem ez csak kettes alá...