673
Rayman: Raving Rabbids
-
neptum #153 itt van a 85 hsz azt olvasd el ottvan hogy kell elinditani -
zol45 #152 hol olvasam el:)?
-
neptum #151 #85 ezt olvasd el ezel nekem sikerült elinditanom -
zol45 #150 hogy sikerült elinditani mond már el köszi Msn cimem:[email protected] de itt is elmondhatod ja és thx
-
neptum #149 sikerült elinditanom ez idegőlö inkáb egy kérdés hogy lehet ujratölteni a lövöldözésnél? -
neptum #148 nekem semmivel sem akar elinduln még yasusal sem -
Richard90 #147 KÖszi szépen :D télleg működik. tegnap még működött a yasu-val de ma már kidobott exe hibával :(
de most már jó -
Cat 02 #146 hát :D -
#145 én a ps2 verziót toltam de nagy nulla a játék , elcsúfították a platform játékmódot... enyit a raymanról... majd ha visszatér a crock ( már aki ismeri az tudja... ) -
#144 NYUSZIIIKKK!!! -
Cat 02 #143 :) elöbb csináltam :D -
#142 na lehet mozgolódni... ;) -
#141 a mázlistádat...én ha megveszem majd nembiztos hogy tudok majd vele játszani met laptopomvan de olyan szar hogy CD meghajtója sincs és GC-n jobb lenne irányítani de az az egyetlen dolog amire nem adták ki itthon -
#140 én ma toltam ki, jó kis game volt :)
egyszer mindenféleképpen érdemes végigvinni :) -
#139 nem nemtudok erre áldozni de ha tudnék megtenném de sajna nincs lóvém :( -
#138 ha nem megy a crack akkor hétezret tudtok áldozni rá 576 üzletekben nem? -
Cat 02 #137 megagames.com on nincs ? :) -
zol45 #136 én se birom elinditani nekem is crack kellene -
#135 ááhh sehogy nem lehet a clone cd-s verziót elindítani még reg buzerával sem :( kell 1 crack -
Cat 02 #134 jeee már megjelent :D -
hitch #133 Egy kicsikét lejjeb megtalálod a választ. -
zol45 #132 A clonecd-s verziót hogy kell elindítani? -
#131 Hogyan kell elinditani ,hogy ne kérjen cd! -
ZiP90 #130 Start> Futtatás > regedit
de ha azt sem tod hol van és mi az, akkor inkább ne is nyúlj hozzá, mert úgy ahogy van tönkrevághatod vele az egész gépet... -
gta04 #129 Ez a bizonyos Regedit vagy mi a fene hol található? -
ZiP90 #128 Sikerült elindítanom a clone verziót, de úgy szaggat a játék mint atom...
konfig:
Athlon 64 FX 3800+
Gef 7600 GS
2 Gb Ram 667 Mhz
Minden más játék rendesen fut (Dark Messiah maxon, FEAR, QUAKE 4, Carbon maxon) és ez pedig szaggat... nem tudjátok mi lehet a gond esetleg? -
gta04 #127 hello mindenki van egy kis problémám a Rayman RR-cel az lenne a gond, hogy nem lép be a játékba nekem a tört verzió van meg és Windows 2000 van a gépen. Amikor az asztalon rámegyek az ikonra akkor semmi sem történik nem Crackkeltem. -
NyMark #126 5let? Game indítás után egyből kilép?
Start --> Cd ellenőrzés --> Elindulna.. felbontás váltás, és egyből vissza desktopra, minden hiba uzenet nelkul.
Ugyan ezen a gépen Vistan-n fut. Tehat valami... service nem futhat, vagy rossz codec..., akármi.. 5let? -
mrmm #125 Vki nem tudja a megoldást a Jade_enr -es errorra? -
csoola #124 DE MIÉRT NEM PC-S?!! NEKEM RAYMAN KELL, BE IS OLTOTTAK AKKOR ILYEN SZARSÁGGAL KISZURJÁK A SZEMEM??? TÖBBET VÁRTAM AZ UBITOL!!!! -
#123 Amúgy sikerült elindítani. Csak a Daemon tools verziójával volt gond, de tegnap már nem volt kedvem leszedni. Kipróbálás után azt mondom elég jó, bár hamar megunható, ha egyhuzamban sokat játszok vele. A táncos részek nagyon tetszenek, és a lövöldözős is jó. -
#122 nem proper...
simán nuke-olnám azt a szar RECHARGED release-t, mert az dupe bizony...
totál(!) ugyanaz az egész, csak más nfo...hát nem röhej? -
zsotee #121 Kijött egy proper verzió.
Akinek nem indul, az próbálkozzon azzal. -
dugo76 #120 hát nekem se sikerül pedig probáltam, azt a lentebbi változatot. A másik a rayman 3 hoz tudtok kódokat nekem csak egy van REVS de azt nem fogadja el a játékban. Valami ötlete bárkinek? Nem találtam sehol sem ilyen letöltést. -
#119 Ja a Rayman 3 Vsync-el jól megy. Köszönöm. -
#118 Jade_enr.exe hibát észlelt ezért leált.
HÁt ez naon lol mivel ilyen file nincs is az egész gépemen :)
Na mind1 KUKA. -
#117 Akinek megy, az a lentebbi módszerrel indította el? Nekem az nem megy. Pedig már elég sok mindennel próbálkoztem. Ha valaki tud valami más módot akkor megköszönném ha elmondaná. -
Scofield #116 Hi all!
Én személy szerint csalodtam a játékban mert nagyon rövid.
De a pojénok nagyon jók voltak.
Föleg a vége.
További jó játékot mindenkinek!!! :) -
dugo76 #115 Sziasztok! Még új vagyok itt Kérdezni szeretnék letöltöttem ezt a nyulas Raymant és telepités után nem sikerül elinditanom azt irja ki nem sikerült megállapitania a lemez hitelességét. Sokáig gondolkozik a gép és kilép nincsen ehhez valami segitségetek crack vagy valami? Nekem a régi 486 os gépemen volt a legelsö része nagyon bejött a 3része is jó ezzel meg szenvedek elinditani. Ha tudtok segitenétek Köszike -
csoola #114 ha nem felejtette volna el a pc-seket, akkor én azt mondom h hegesztenek egy rendes game-t, nem ilyet... tudjátok mi jut rola eszembe, a sok hülye flash játék neten, kb annyit ér nekem, kicsit több köritéssel meg szebb graffal, de a lényeg ugyanaz... ezek a minijátékok ha belennének épitve egy rendes programba, ami összefügö történettel rendelkezik és a régi jol bevált mászkálos-ugrálos-gondolkodos-harcolos-ügyességis dolgokat alkalmazza akkor nem panaskodnánk, hanem pezsgöt bontanánk, de nekem ez csak kettes alá...