Rayman: Raving Rabbids

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IGN szerint Európai megjelenési dátum : 2006, November 17

sry *2

nah, mikor lesz uj raymanünk? én már nagyon várom, remélem hamar lesz!

nah, mikor lesz uj raymanünk? én már nagyon várom, remélem hamar lesz!

neevous
Boldog szülinapot Gamerboy!

fernando torres
miéé hippi réjmen?

és ilyen hajas lesz réjmen?

KapuBen

és a faq:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

berlinboy6329
BTW,nem tom néztétek-e már a hivatalos oldalt,ott van még 2 vid.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Tényleg,már látom.Csak olyan hülye formája volt,nem láttam mi az,de így közelebbrõl tényleg slozikefe.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

KapuBen
minnyá

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Seth
az inkább egy wc kefe, és nagy csatakiálltások közepette bizony ki fogja súrolni, esetleg betámadja a wc-t😄(mert nekem úgy tûnik, hogy ezek a nyuszik nagyon be vannak pörögve és mindenre támadnak amit csak meghallanak-látnak) , utána meg azt írja hogy ebbõl az a tanulság, hogy nyitva hadják a klotyóajtót

PSN ID.: Beegabor

berlinboy6329
Hmm,ezt a klotyósat nem értem.Mit akar az ásóval?Elásni a káját v mit?

Seth
ahogy a nyulak csatakiáltanak az zseniális 😄

PSN ID.: Beegabor

1 "hiba": raymannek a lába sem kapcsolodik a testéhez!! de ez télleg elég barom(i) játéknak igérkezik<#eljen>

a videókon hatalmasakat röhögtem

gamerboy91
Valaki csínyna egy jó kis bannert?

sedthh
jó kis game volt a rayman
N-gagere 100%osan végig tudtam vinni egy délután alatt :C (fitti)

ezek a nyulak meg rohadt jól néznek ki 😄

hihetetlen alreg azért van hogy a photoshop phénteket bannolva is tudjam kezelgetni.

Ez lesz még beteg játék😊

Sephi
En csak a PS-es Rayment nem vittem vegig...soha sem birtam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeoMaN
Ja, énse. PS-en sem. De most találtam egy verzsönt ami megy XP alatt, és pár napja újra nekiálltam...
😊))

DJ Skyline
az elsõ résszel mennyit játszottam,de sosem tudtam végig vinni! 😄

gamerboy91
Ubisoftunk Szófiában, Bulgáriában új fejlesztõstúdiót indít, amely jelenleg 21 fõbõl áll. Ez a szám az év végére 40-re gyarapodik. A csapatnak legfõbb feladata az a projekt lesz, mely szerint a Nintendo Wii-re eddig exkluzívként számon tartott Rayman Raving Rabbids címû játékot elhozzák PC-re is.

A nagy sikerû Rayman-sorozat negyedik része minden platformra! A játék a Raving Rabbids alcímet viseli és nagyon ütõsnek igérkezik!

Ifjúkorunk egyik kedvenc karaktere, Rayman visszatér a képernyõkre és egy semmi eddigihez nem fogható õrült kalandba kezd. Tudtátok, hogy a nyulak nem tudnak tehenet fejni és, hogy sosem csukják be az ajtót vécézés közben?

← ElőzőOldal 14 / 14