5
  • pemga
    #5
    Tudja valaki mik azok a számok az oszlopok tetején? A 14.1, meg 15.3 meg ezek. Mit jelent ez? Ráköltött milliárd fabatka vagy mi? Matekból ilyenért úgy ki szokták vágni az embereket, még általánosban is :P.

    Ja, jó, csak az SG croppolta a képet. A pdf-ben még látszik, jól tippeltem, milliárd font 2000. évre jelenértékelve. Egyébként a doksiból kiderül az is, hogy a brittek leginkább mobilra költenek, ezután jön a fix-vezetékes és ugyannyit tv-re (döbb). Jóval-jóval kevesebbet pedig szélessávra és rádióra (valahol kell fizetni rádióadás hallgatásért? hmm) Mindegy, így is 5% alatt költenek a havi jövedelemből távközlésre.
  • wanek
    #4
    Mert ki nem állhatom a reklámokat. Rühellem. Tolakodók, olyanok mint a spam. Ha valami érdekel, azt megtalálom magam is, nem kell, hogy a pofámba nyomják. De szerencsére van Adblock és NoScript :)) És sajnos ilyen nincs TV-re és rádióra, maximum a mute (a csatornaváltás sem biztos módszer, mert sajnos általában ugyanakkor ad mindenki reklámot) :((
    Még soha az életben nem vettem semmit reklám alapján. És szerintem nem is fogok.

    "Én nem blokkolok semmit, mégis jól elvagyok." - te vagy a célközönség. És sajnos sok ilyen van. Ugyanis sajnos a vásárlóval fizettetik meg a rohadt reklámjukat is, ezért nekem is többe kerül, pedig én nem kérek belőle.
  • Cat #3
    pont azért terjednek az online hirdetési formák, mert tévében egy klikk elkapcsolni, és már itt is milliós nagyságú jól kereső, fiatal tömeget lehet elérni.
  • NFP
    #2
    Nem t'om, neten miért zavarnak.
    Én nem blokkolok semmit, mégis jól elvagyok.
  • wanek
    #1
    Én jobban örülnék, ha csak interneten lennének hirdetések. Azokat ugyanis könnyű blokkolni. De a Tv-ben, rádióban lévőket max. a Mute gombbal lehet elhallgattatni.