30
-
#30 Nincs is semmi baj a játékfüggőséggel addig míg azzal nem okozol gondot másoknak, szvsz mindenkinek joga saját szociális életét átvinni a virtuálisba.
Azért el lehet gondolkozni azon is hogy társadalmilag egy szemétté válsz amikor a napi 24 órából 16-18-at a gép előtt töltesz és még a biológia szükségleteiddel sem törődsz, ezt nem kívánom se magamnak se senkinek :) -
kev #29 Aki napi, 8-10 órát játszik egy online játékkal, hétvégén meg mégtöbbet : az függő. -
#28 hétvégén én is 16 órát nyomok a L2-ben, de hétköznap nem. akkor most függő vagyok? -
#27 mindent ami sikeres, támadni kell! szorgos népünk győzni fog, elvtársak! ^^ -
#26 Mindenki az csinál az életével amit akar, nem lehet valaki boldog egy virtuális világban?
"A menyegzőn 30 000 játékostársa vett részt Európa minden tájáról."
Ez meg szimplán nc. #11 -
#25 :)
"A 4-5 órányi játék átlagosnak mondható, azonban előfordul, hogy 8-10 órát is eltölt valaki a képernyő előtt."
Gondolom a fickó is az irodájában kitalálva szülte meg a tanulmányát.. -
#24 kockák :-o -
HUmanEmber41st #23 Csináltak egy körkérdést, és aki valamilyen online játékot tol, az már függő is :) Mármint a felmérést készítők között..
Ilyen függőségi viszony meg minden játékforgalmazó álma.. -
#22 60 000 internet- és játékfüggő van Ausztriában
ejjha, sorbaállították őket és megszámolták vagy mi?:D -
Addiso #21 Ja jut eszembe Leeeeeeeeeroy Jenkins, és mindenki nézze meg a, 'Thank you for Smoking'-ot. A függőségről és mindenféle zöldséges és egyéb rakétákról. -
Addiso #20 Ha valaki komolyabban el akar mélyedni a MMORPG-k és hasonlo online jatékok társadalmat érintő következményeiről és kérdéseiről, javaslom a következő blogot.
TerraNova
Az közösségi blog legtöbb írója maga is egy-egy online jaték fejlesztője, elég megbízható forrásaik, és remek esszéik vannak. -
Killberk #19 "Pedig a fiatalember korábban boldog volt, optikusként dolgozott, sikeres volt a szakmájában és barátok vették körül, de a játék gyökeresen megváltoztatta az életét."
Ójaj, de Fókuszos mondat. -
MrTressy #18 sztm fűre gondolt de úgy is kijavit ha nem -
avman #17 nahát, itt meg egy hülyeségfüggő. -
obe #16 én meg többezer olyan embert ismerek aki munkafüggő, napi 12-16 órákat dolgozik, szinte alig találkozik a családjával, ez borzasztó...tenni kéne velük valamit..mer ez durva függőség:) -
#15 Mi az a zöldségesrakéta?! lol -
Dredd #14 lol, találtak egy hc wowost, egyből tanulmányt is csináltak belőle :D
mekkora családi tzragédia, istenem, nincs már jobb dolguk mint ezen szenvedni.... amikor apuka alkesz és a gyerekek szeme láttára veri agyon anyukát, na AZ családi tragédia.... Istenem, pusztítsd el a bulvársajtót kérlek! -
#13 Mióta függő az, aki csak napi 16 órát ül a gépe előtt?!! Áhhh... -
Mentoloshurkaka #12 Csak azt nemértem hogy ha elveszítette a munkáját akkor honnan van pénze havi 7000 ft-nak megfelelő feltöltőkártyára??.. -
Yv@n #11 "A fiú már meg is házasodott - virtuálisan. A menyegzőn 30 000 játékostársa vett részt Európa minden tájáról."
Ahham, hogy ne :) Örülnének a WoW játékosok, ha egy szerver akár csak század ennyi embert el bírna viselni egyetlen pontban. -
#10 ilyen van itthon is... csak nem ennyi
nézzetek körül!!! aki legjobban szidja a cikket meg az íróját, talán érzi h ő is a függők közé tartozik, de magának sem vallja be!?
bocs... én inkább a wow helyett maradok a zöldségesrakétánál! de nem vagyok függő!!! attól mer 8 éve ezzel kelek és ezzel fekszem, még nem! tudom hol a határ -
nedudu #9 Meg volt a havi beszólásod is ;-)
-
mezeimodell #8 Megvolt a havi "függős" cikk is. -
dez #7 Kényszerkezelés nem várható, szal nincs miért különösebben háborogni. Csak annyi, hogy felmérik, mennyi az ilyen-olyan függő. Csak hogy tudják, meg elfoglalják magukat valamivel a kutatók. Namost a függő definíciója, tömören: aki valami miatt más fontos dolgokat elhanyagol. Az alkoholfüggőség talán egy fokkal komolyabb, mint ezek. De azért ezt sem kell túlzásba vinni (ezt magamnak is mondom :P). -
#6 Ez legalabb olcso :D
Probald ezt megoldani egy honapon keresztul a kocsmaban! Ott is nagyon sok "butor" lakik...
Azokkal nem foglalkoznak? Oda siman elviheti az egesz havi fizeteset...Egyik haverom havonta 3 napot jatszik nyerogeppel:D Eddig tart a fizetese... -
radically #5 az alkesz kutatók fingatják a netes csávókat, és van arcuk függésről beszélni. meg főleg persze a politikusoknak. legalább 80 százalékuk folyamatosan piázik. hadd függjön már aki akar. -
#4 "A menyegzőn 30 000 játékostársa vett részt Európa minden tájáról."
Forrást nem látok, de ferdíteni nem kellene.. -
#3 manapság már mindenki beteg...
alkeszt, pittyegősgépfüggőt, netfüggőt ugyanúgy el kéne hajtani pár hónapra egy vidám táborba, ahogy az oroszok csinálják a narkósokkal.
csak max itt kissebb lesz a halálozás, mer netelvonásba még senki nem döglött bele...
ehh -
totya4 #2 Az se lebecsülendő hogy találtak végre 1 azaz egy valóban játékfüggőt, mert eddig csak a pofázás volt :) Namost ha én pl benézek a sarki kocsmába, ott kapásból kisszúrok 5 alkoholistát, na most akkor mi van? -
#1 De kurvára irigylem az olyanokat, akik ráérnek internet meg játékfüggőnek lenni...
apu-anyu picsája alá tol mindent, aztán nem kell azért zúznia magát, hogy kibaszott fél megabitet kifizessen, meg aztán másra is maradjon...
bekaphatják a faszomat a nyugatiak...
ehh...