182
-
Killah93 #182 Szevasztok!
Mire jó a guard rate? -
aember11 #181 nézzétek meg magyar 2Moons oldal http://2moonsforum.aforumfree.com/ ide irjatok kérdéseket stb -
skarybeast #180 Sziasztok! Elkezdenék gamelni, és mit ajánlatok kezdő karinak? Ami elég jó is és ha leírnátok lécci modjátok el azt is h milyen statokra rakjak majd. előre is thx -
DSUN #179 Hali,
Nemrég kezdtem a játékot, most lvl36-os Summoner vagyok.
Érdeklődnék, hogy van e Triesten aktív magyar band.
Ha van akkor légyszi ívalaki írja le a nevét,és hogy kit keressek ingame
Köszi -
#178 Hali mindenki! Nincs valakinek egy felesleges accountja véletlenül?:)/ingyen/?:) ha lenne és írna egy privit azt megköszönném:) -
stalkR #177 Csáó
Eladó egy 2moons account! Lv 106 Azure Knight, nagyon jó stat és skill rendszerrel! Akár minden cuccal+dillel / anélkül, A karakter tartalmaz egy Tider Knight Costume-t, A karakter eléggé ismert ! Adok hozzá EREDETI REGELT EMAIL cimet+ jelszót ( Hogy ne hidd azt ,hogy átverés) . Igazi pénzért! , Ha tudsz vkit aki venne/Vagy ha érdekel téged, ne habozz, irj ! :) / ha meg nem, akkor bocsi /
Server : Trieste
Érdeklődni MSN-en: [email protected] (csak komoly emberkéket várok!)
További szép napot!
Csáó -
aember11 #176 Nah én tudok segiteni: Regelni csak kanadában és amerikában lehet valamiért. De szerencsére nekem van egy jóü accountom ott.
AKinek kell akármijen segitség az irjon nekem msn-en: [email protected] -
Alphin24 #175 hogy kell regelni más országra? -
Alphin24 #174 hali! tudnátok segíteni? amikor be kell jelentekzni a játékban beírom a felhasználóm és jelszavam de azt írja ki hogy: incorrect ID -
hellgatefan #173 hi nem tud nekem segíteni vkimernem tudom hol lehet account-ot csinálni a 2moons-hoz
-
TArKy #172 KeSperTiVe most se jó tudtam regelni de már nem akar 2moons ban fellépni még az én régimmel sem amivel játszottam :S
Ui.: Dekaronnal azért nem jástzok mert nem bírom felrakni álandóan c re telepíti és nem megy sehogyan ... ma vagy 5x próbáltam felrakni de nem megy -
TArKy #171 kössze remélem sikerül mostmár csak a régi regisztrációmat (ami eltünt) kéne visszaszerezni mert ez a reg a barátomnak lenne xD -
KeSpErTiVe #170 TArKy fogod magad beírod google-ba hotspot shield az eredmények közül rámész az elsőre és letöltöd, ezzel amcsi IP-d lesz és regizhetsz...deeee ott van az európai dekaron ugyan az mint a 2moons csak eu szeró(www.gametribe.com) -
TArKy #169 Nem tudna valaki segíteni 2moons ban mert regisztráltam sokszor és mindig azt irja ki hogy Blocked Country nem tud valaki adni nekem egy accountot vagy valamit amivel kikerülhető ez köszönöm píssz XD -
Nyifi #168 sziasztok az miért van hogy azt írja ki a játék, bármelyik szerverr akarok fölmenni kiírja hogy "cannot connect to server" ez miért van? tűzfallal probálkoztam de nem az -
#167 Amugy nem tudom hogy hányan játszanak a Trieste szerveren de szerintem az Abbadon-on elég sok magyar játszik.(Uprising[HUN])
-
biciklipumpa #166 www.meine-nackte-ex.net/?uid=271079 kép -
sipati #165 Vagyis a regem megvn csak blockedes -
sipati #164 Tudna vki segiteni hogy hogyregeljek ha miindib blocked mert lebannolták europát? -
emkaess #163 üdv nép kiba rég jáccotam a gémel most már látom beindult csak a bal felső sarokban van egy ppl exp ikonka amire ha rákatintok nemtörténik semmit mi lenne az és mit lehet vele csinálni?:P
-
#162 Ezt nem hizsem el.Vki tudja hogy mért van az hogy megprobálok belépni és be is tölti és vagy ki dis connect-el vagy egyzserűen kilép?már vagy 4szer urja raktam -
kezer #161 szia!
Magyarországot és egész középeurópát bannolták. a regisztrációnál válassz vmi más országot, ha nem megy IP alapú a tiltás :(
nekem van egy 107es segnale-m :P -
normomo #160 hi all!! lécci segitsetek mit csináljak ha ezt irja ki a honlapon :Sorry, you cannot play the game because your status is Blocked Country -
#159 20 ig lol, akkor mit mondanál 70+ fölött. amúgy ez minden ilyen online játékkal így van, szóval a 2moonsnál is lehet cuccokat venni. -
bascatmen #158 Lefagy a gépem játék közben állandóan! -
#157 sracok van 1 masik 2moons forum en oda atmegyek, itt sgn belul keressetek ra -
Wirth #156 várom az Azure Knight build-eket :D -
#155 kinek mi teccik:) Pl sokan az SRO-t úgy istenítik, én meg rühellem mint a szart. Ha nem fizecc esélyed sincs. lvl 20-ig toltam, ott már kínszenvedés a lvl up exp gyorítás nélkül. És állandóan tömve vannak a serók, a grafkója is elég ratyi, és pesze hogy húzzák az ingyenélők idegeit, ha nem sikerül bejutnod 1 szeróra, kilép a játék:P:D -
#154 cabalnak nincs ertelme, vittem sokaig. csillivili skill és ennyi..
pvp meg 100folott. -
#153 most ezt nemazér montam maúgy hogy szarrá fikázzam :D De nekem valahogy a stílusok benne nem igen jönnek be... Ien kínai környezet + SRO, háát..
Meg a harc se valami nagy cucc :S:) Nem lehet a karaktereket formálni se:S:) Szóal sztem elhamarkották a kiadást. Vagy nem tom :) De ha valakinek az ien MMO jön be, akkor hajrá. Én amúgy Cabalozok, ami sztem minden részről veri ezt:)(lvl 50, blader) Aki szereti az MMO-kat és csalódás neki ez a game sztem nézzen be a Cabal-ba. SG forum téma is van természetesen.:) -
#152 osztom :D -
#151 hát ez a játék egy az egyben szar. grafikailag, meg minden részről. Ennél még a silk is jobb, pedig azt is utálom:P -
#150 na most ment kb 10 percig . nekem bejön a game :) -
#149 állandoan lefagy a gepem jatekközben :( -
#148 hali szinten loa castle
viszont tegnap este 300-500-as pingek
szinte teljesen jatszhatatlan
ma talan ki tudok probalni valami mast is
ja kari : DeuVox -
#147 en is megyek oda ,de szerintem ott lesznek a legtobben :) -
#146 k mek én is oda:) -
#145 ja és loa castle nel kezdtem -
#144 kalibus servere mentem , magyarok szerintem menjünk erre a serverre! -
#143 nekem se indul a letőltés :(