Runaway 2: The Dream of the Turtle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak is megvolt azért a maga értelme, bár én is itt szí..tam vele órákat mire rájöttem. Eszméletlenül nehéz és fusztráló játék volt, de mégis a képernyõ elé szegezett valami miatt.
na most az ok, hogy a filmeknél az új részeknél nem lövik le a poént de magam és aki még nem játszott az elsõ résszel kedvéért elárulja valaki az elsõ rész mirõl szólt?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Reméljük, nem lesz olyan, hogy a játék egy pontján egy táskába benézve nem talál semmit az ürge, de fél órával késõbb újra belenézve már igen... mert ettõl a falra tudtam volna mászni néha!!!
Emléxem, mikor felraktam a gépre és elindítottam, be volt kapcsolva a tv is és asszony pont látta az introt, aztán meglepõdött, hogy nem rajzfilm, hanem játék... 😊
OFF
Sanitarium game rémlik valakinek? Na, az nagyon ott volt sztoriban. Csak szedegettem az államat, hogy most akkor mi a franc is történik? Hogy baleset után elmegyógyintézetben ébredtem, az még oké, de hogy azután félig növénnyé változtatott gyerekek között kóricáltam, majd a saját halott húgom bõrébe bújtam egy szür- és irreális cirkuszban, aztán jó indián isten lettem, aki megküzd a gonosszal, az nem volt gyenge. És a végén mindennek volt értelme is! Azt hiszem, az a játék megismételhetetlen. Aki nem ismeri, keresse. Bár eléggé elspoilerkedtem a dolgot. Bocs.
ON
OFF
Sanitarium game rémlik valakinek? Na, az nagyon ott volt sztoriban. Csak szedegettem az államat, hogy most akkor mi a franc is történik? Hogy baleset után elmegyógyintézetben ébredtem, az még oké, de hogy azután félig növénnyé változtatott gyerekek között kóricáltam, majd a saját halott húgom bõrébe bújtam egy szür- és irreális cirkuszban, aztán jó indián isten lettem, aki megküzd a gonosszal, az nem volt gyenge. És a végén mindennek volt értelme is! Azt hiszem, az a játék megismételhetetlen. Aki nem ismeri, keresse. Bár eléggé elspoilerkedtem a dolgot. Bocs.
ON
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Nekem megvolt az elsõ rész kétszer is. 😊
Nagy királyság már alig várom a másodikat.
Jah és igen Point and Click a stílusa, sajna egyre ritkábban jelennek meg ilyen gyöngyszemek.
Nagy királyság már alig várom a másodikat.
Jah és igen Point and Click a stílusa, sajna egyre ritkábban jelennek meg ilyen gyöngyszemek.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Az elsõ rész is nagyon király volt, na meg persze elég nehéz...csak nekem bugos volt egy résznél és nem engedett tovább és sajnos nem játszottam végig...na de mindegy jön a folytatás amit tutira mexerzek! <#nyes>#nyes>
Az elsõ résszel nem játszottam, de a képek alapján tetszik, és általában szeretem a hasonló kalandjátékokat, szóval várom. Amúgy milyen stílusú? Poin and Click
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ez sütemény játék lesz majd 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ha a revolution átmegy 3dbe és még dobja is nicot, van ki helyükre lépjen, szerencsére...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Na végre egy játék, amit érdemes várni. Nekem is tetszett az elsõ rész, remélem ez is olyan jó lesz, vagy még jobb.<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21