Meghiusult merényletek - reflektorfényben a biztonság
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereket állandoan félelemben kell tartani valamilyen ellenségkép megkreálásával,és állandóan emlékeztetni kell öket a veszélyre erre nagyon jo eszköz a terrorizmus lehet rá állandóan hivatkozni ha valami nem populáris intézkedést akarnak foganatosítani.
Az az érdekes, h az ilyen terrormerényletek után nem jelentkezik senki, h ezt XY társaság követte el, és ezért meg ezért. Se a WTC,(09.11) se a londoni metró-merénylet után nem jelentkeztek.
Ezek a "merénylõk" ( akik folyékony robbanószerrel akartak rosszalkodni)sem valódi személyek szerintem, csak az angol-amerikai titkosszolgálat egy újabb akciója, h az emberek szokják a gépfegyveres õröket a pályaudvarokon és továbbra is féljenek a gonosz terrorpistáktól
Ezek a "merénylõk" ( akik folyékony robbanószerrel akartak rosszalkodni)sem valódi személyek szerintem, csak az angol-amerikai titkosszolgálat egy újabb akciója, h az emberek szokják a gépfegyveres õröket a pályaudvarokon és továbbra is féljenek a gonosz terrorpistáktól
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
esku en mar azt se tom kivel vagyunk...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Jha, bust, meg az iraki-afganisztáni bábkormány minden egyes tagját fejbe kéne lõni, és amcsiknak a közel keletrõl kicsit kivonulni... Persze mostmeg izrael löki a sódert libanonnal szemben, pontosabban saját maga helyzetét rontja a közel keleten...
...+.
egyszerû oka van, azzal etetik õket hogy a paradicsomba kerülnek haláluk után, , hõsök lesznek,,stb a családjuknak pénzt adnak
Azért nem a semmiért áldozzák fel magukat, van annak oka is. A sok biztonsági készülék helyett talán az alap okát kéne ennek megszüntetni.
Nõk maradjanak a konyhában <#szomoru1>#szomoru1>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"többnyire fiatal férfiakból és nõkbõl álló csoport"
más is lehet?
igen, például csak nõkbõl vagy csak férfiakból álló csoport😊
más is lehet?
igen, például csak nõkbõl vagy csak férfiakból álló csoport😊
sztem ez a módszer csak még több "hívet" toborozna, a mártiroknak mindig akad követõjük.
Nincs abszolút biztonság, de valszeg sokat lendítene az ügyön, ha a nyugati politikusok nem baxtatnák, nem fegyverrel erõszakkal való fenyegetéssel próbálnák rákényszeríteni azokat az országokat az együttmûködésre, akik ezeket a fazonokat támogatják.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
OFF:
Sosefogom megerteni ezeket a felfele tartott csovu fegyvereket(foto)...engem ha meglattak volna a seregben igy fegyvert tartani meg csak tar nelkul is, ugy seggbereugtak meg leorditottak volna a fejem mint az allat...(surcitarsam kapott "belole") Raadasul ez toltottfegyver...<#whatever>#whatever>
ON:
Sosefogom megerteni ezeket a felfele tartott csovu fegyvereket(foto)...engem ha meglattak volna a seregben igy fegyvert tartani meg csak tar nelkul is, ugy seggbereugtak meg leorditottak volna a fejem mint az allat...(surcitarsam kapott "belole") Raadasul ez toltottfegyver...<#whatever>#whatever>
ON:
"többnyire fiatal férfiakból és nõkbõl álló csoport"
más is lehet?
ezeket a terroristákat nem letartóztani kellene hanem nyilvánosan megalázni és brutálisan kivégezni. hamár meg akartak halni akkor haljanak is meg, ne élõsködjenek az állam pénzén..
más is lehet?
ezeket a terroristákat nem letartóztani kellene hanem nyilvánosan megalázni és brutálisan kivégezni. hamár meg akartak halni akkor haljanak is meg, ne élõsködjenek az állam pénzén..
← ElőzőOldal 2 / 2