Megvan a Halo direktora

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én sosem jácottam a halo-val és ha majd talán megnézem a filmet sem tartom valószinûleg hogy akarok majd jáccani vele

Deus Ex. Mondjuk nekem is kaparnom kéne az agyamban, ha ennél többet akarnék mondani. Bár abból inkább sorozatot csinálnék.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Látványos meg hangulatos. Bennem ennyi maradt meg, a sztori nem igazán, de legalábbis semmi különös. Amúgy is szerintem ritka a jó történetû fps.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

BobaFett: igen, ez így van. Nem kell egybõl porban fetrengeni a "közelmúlt" miatt. Sosem garancia semmi. Spielberg is ugyanúgy rendezett nagyon jót, mint nagyon szart. Meg mindenki más, még Tarantino is.

Amúgy ennek a játéknak volt valami igazán épületes sztorija? Egyik haverom mutatta régebben, de kicsit sem érdekelt... vagy ez is valami ócskaság lesz, ahol a game pár fegyverét beleszúrják a filmbe, és reménykednek, hogy csõstül jön a sok kocka megnézni?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Hát egy Cameron nem lett volna rossz.

Azért Peter Jackson neve nem garancia semmire.

Aki látta a régi C, D kategoriás horrorjait az tudja miröl beszélek...
pedig a játék errõl szólt....
én is várom,de remélem nem lesz olyan mint a rambo😄😄 inkább legyen egy kicsit visszafogottabb mert nem szertetem azokat a filmeket,ahol a fõhõs egyedül veri szét az egész ellenséges sereget...

fernando torres
kiváncsian várom

Király lesz. Tutira. Peter Jackson azért nem akárki.

adam first, köszönjük épületes hozzászólásod. szerintem rád is hasonló jelzõket mondhattak a jelenlévõk mikor megszülettél XD

Tinman
Én is ötet-e akarom-e!!44:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

adam first
Na hát ebbõl egy szar film lesz.<#levele>

Sanyix
Miértnem uwe boll? 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)