14
-
Fasza gyerek #14 én sosem jácottam a halo-val és ha majd talán megnézem a filmet sem tartom valószinűleg hogy akarok majd jáccani vele -
Morden23 #13 Deus Ex. Mondjuk nekem is kaparnom kéne az agyamban, ha ennél többet akarnék mondani. Bár abból inkább sorozatot csinálnék. -
Hoz_Hun #12 Látványos meg hangulatos. Bennem ennyi maradt meg, a sztori nem igazán, de legalábbis semmi különös. Amúgy is szerintem ritka a jó történetű fps. -
Morden23 #11 BobaFett: igen, ez így van. Nem kell egyből porban fetrengeni a "közelmúlt" miatt. Sosem garancia semmi. Spielberg is ugyanúgy rendezett nagyon jót, mint nagyon szart. Meg mindenki más, még Tarantino is.
Amúgy ennek a játéknak volt valami igazán épületes sztorija? Egyik haverom mutatta régebben, de kicsit sem érdekelt... vagy ez is valami ócskaság lesz, ahol a game pár fegyverét beleszúrják a filmbe, és reménykednek, hogy csőstül jön a sok kocka megnézni? -
vax #10 Hát egy Cameron nem lett volna rossz. -
BobaFett #9 Azért Peter Jackson neve nem garancia semmire.
Aki látta a régi C, D kategoriás horrorjait az tudja miröl beszélek... -
Dakkon #8 pedig a játék erről szólt....
-
gyuri12 #7 én is várom,de remélem nem lesz olyan mint a rambo:D:D inkább legyen egy kicsit visszafogottabb mert nem szertetem azokat a filmeket,ahol a főhős egyedül veri szét az egész ellenséges sereget... -
#6 kiváncsian várom -
AnonyX #5 Király lesz. Tutira. Peter Jackson azért nem akárki. -
Loverman #4 adam first, köszönjük épületes hozzászólásod. szerintem rád is hasonló jelzőket mondhattak a jelenlévők mikor megszülettél XD -
#3 Én is ötet-e akarom-e!!44:
-
#2 Na hát ebből egy szar film lesz. -
#1 Miértnem uwe boll? :DDD